MBJ VVS Teknik ApS

- Autoriseret VVS-installatør med VE-certificering

Søger du en dygtig VVS’er, man kan regne med? Så er MBJ VVS Teknik ApS klar til at hjælpe dig med opgaven. Som autoriseret VVS-installatør med VE-certificering har vores hold af dygtige fagfolk et solidt sæt af kompetencer og hjælper privatkunder, boligforeninger og erhvervsvirksomheder med al slags VVS-arbejde samt luft til luft- og luft til vand-varmepumper.

Vi har afdelinger i både Kalundborg og i København, hvorfra vi typisk kører til opgaver på hele Sjælland for den rette opgave.

Garanti for godt håndværk

MBJ VVS Teknik ApS består af et småt team af topprofessionelle fagfolk med 15 års erfaring i branchen, som tager deres arbejde meget seriøst. Du kan derfor altid forvente, at håndværket sidder i skabet ned til den mindste detalje - uanset hvem af os, du har fornøjelsen af. Vi holder os løbende opdateret på nye trends, så vi altid kan rådgive og udføre de bedste løsninger for vores kunder og sikre flotte resultater.

VVS’eren du kan regne med

Den personlige og nærværende kundekontakt vægtes højt hos MBJ VVS Teknik ApS. Det indebærer blandt andet, at det vil være den samme, der besigtiger opgaven, som den der udfører arbejdet og har dialogen med dig undervejs. Vi er ærlige mennesker, og en aftale er en aftale. Det gælder, uanset om vi taler om, hvad der skal laves, hvornår vi skal komme, eller hvornår opgaven skal være løst. Vi tilsikrer altid undervejs i hele projektet, at kommunikationen mellem dig og os er klar og præcis, så du er helt tryg om, hvad der foregår, og hvad der laves. Vi går altid den ekstra mil og er til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål eller kommentarer til arbejdet.

Koordinering sikrer en god proces

Planlægningen og koordineringen af arbejdet er essentielt for at skabe rammerne for den gode proces, og at der ikke sker unødvendige forsinkelser – særligt ved større projekter som et nyt badeværelse. Det er vi skarpe på, hvilket ofte gør os mere effektive end så mange andre, så du som bygherre ikke skal være generet af en langsommelig byggeproces over fire uger, som med den rette koordinering kunne være klaret på det halve.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lyder vi som det rette VVS-firma til din opgave? Så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os for en god, rådgivende snak og et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved tasterne via kontaktknapperne eller på telefon: 51 20 07 06.

Vi glæder os til et godt samarbejde. 

Læs mere

Kontakt os her

Mathias Huniche Christensen Ejer
51 20 ** ** Vis nummer
51 20 07 06

MBJ VVS Teknik ApS

Svends Alle 15

4400 Kalundborg

CVR: 41183985

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MBJ VVS Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af fjernvarme 3230 Græsted
3 dage siden
Udskiftning af fjernvarmeanlæg 4400 Kalundborg
1 uge siden
Etablering af fjernvarme 4220 Korsør
1 uge siden
Udluftning af gulvvarme 3550 Slangerup
1 uge siden
Udbedring af gulvvarme termostater m.m. 2665 Vallensbæk Strand
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
8 anmeldelser
3byggetilbud.dk 8 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Mathias levere et godt produkt til tiden

Kaj S., 30 maj, 2022

Pænt arbejde og holdt tiden

Hanne J., 09 mar, 2022

Alt gik som det skulle med tilbud af aftaler og meget fin kommunikation undervejs og stor hjælpsomhed da der opstod et problem undervejs- kan kun anbefales 😊😊

Charlotte B., 24 jan, 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du MBJ VVS Teknik ApS

Send en forespørgsel til MBJ VVS Teknik ApS