M. T. Hus & Have ApS 

- Din ekspert i anlægs- og belægningsarbejde

M. T. Hus & Have ApS er dit foretrukne valg, når det kommer til anlægs- og belægningsarbejde. Vi er et lille, dedikeret team, der tilbyder kvalitetsløsninger indenfor belægnings-, anlægs- og havearbejde, samt har vi særlig ekspertise i at løse nedbrydningsopgaver samt træfældning. Vi vægter højt at levere kvalitetsrige resultater samt at holde en tæt kommunikation med vores kunder. Vi stræber altid efter at overholde deadlines og budgetter samt møde kundens forventninger og levere professionelle løsninger til vores kunder.

Eksempler på opgaver M. T. Hus & Have ApS varetager:

  • Nedrivning og nedbrydningsopgaver 
  • Træfældning og beskæring af træer 
  • Anlægsarbejde
  • Belægningsarbejde som fliseterrasser og stier
  • Løbende vedligeholdsarbejde som græsslåning og hækkeklipning

Kvalitet, service og kommunikation i fokus 

Hos M. T. Hus & Have ApS prioriteres kvalitet, god service og åben kommunikation højt. Vi går op i at skabe en tillidsfuld og god dialog med vores kunder, hvorfor du altid har en fast kontaktperson gennem hele projektet. Før vi påbegynder en opgave, sørger vi altid for at forventningsafstemme og sikre klarhed omkring projektets omfang og udførelse. Vi  har altid en åben og konstruktiv kommunikation med vores kunder gennem hele processen, og der er altid rådgivning at hente hos os.

Ansvarlighed og professionalisme

Vi hos M. T. Hus & Have ApS lægger vægt på ansvarlighed, professionalisme og høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Gennem vores kompetencer inden for anlægs- og belægningsarbejde sikrer vi, at dine projekter bliver udført med omhu og præcision. Vores geografiske dækningsområde strækker sig gerne til Vejle og Silkeborg, så tøv ikke med at kontakte os, uanset hvor du befinder dig i Østjylland. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel hjælp til dit anlægs- eller belægningsarbejde, nedbrydning eller træfældning, så er M. T. Hus & Have ApS klar til at løse opgaven for dig. Brug vores kontaktknapper her på siden eller ring til os direkte på 24846164 for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Marcus Tarang
Marcus Tarang Indehaver
24 84 ** ** Vis nummer
24 84 61 64

M. T. Hus & Have ApS

Grumstrupvej 18

8732 Hovedgård

CVR: 42366420

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver M. T. Hus & Have ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Lægning af fliser 8700 Horsens
2 uger siden
Planering og grubning af have 8260 Viby J
2 uger siden
Udbedring af indkørsel 8700 Horsens
4 uger siden
Lægning af betonfliser 7100 Vejle
4 uger siden
Lægning af fliser 8700 Horsens
1 måneder siden

Det synes kunderne om os

0
23 anmeldelser
trustpilot.dk 13 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 10 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Veludført arbejde, men der var forsinkelser med udførelsen

Dorthe og Jens Møller, 14 jul. 2024

Vi bruger altid MT HUS OG HAVE. Vi er så tilfredse.

Jytte og Erling Rasmussen, 13 jul. 2024

Jeg havde Marcus til at hjælpe med flytning af et træ (japansk dværgahorn) og buksbom samt udgravning til træterrasse. Under udførelsen af opgaven var han virkelig kompetent og gravede skånso...

Jeg havde Marcus til at hjælpe med flytning af et træ (japansk dværgahorn) og buksbom samt udgravning til træterrasse. Under udførelsen af opgaven var han virkelig kompetent og gravede skånsomt og præcist tæt mod huset. Før, under og efter opgaven har der været super kommunikation, og han har leveret god sparring til valg af løsninger/metoder.

Læs mere

Peter Norlyk, 04 jul. 2024

Begge havemænd var super imødekommende og venlige. De havde en stor opgave med at klippe og beskære en stor dobbeltsidet bøgehæk, beskæring af kastanjetræ samt beskæring af område med buske. Resultatet blev rigtigt godt og vi er mere end tilfredse.

Anne Hjort Olesen, 03 jul. 2024

godt til freds

Jytte Bülow, 28 jun. 2024

Arbejdet udført tilfredsstillende til aftalt tid

Lilla Rasmussen, 25 jun. 2024

dygtige folk. Få kritikpunkter. Der var 4 personer. de kunne tilsyneladende ikke finde ud af at møde ind til samme tid.

Ulla og John Rehmeier, 13 jun. 2024

God kommunikation, nemme at få fat i både før under og efter opgaveudførelsen. God løbende kommunikation og småjusteringer blev klaret uden problemer. Vi er meget tilfredse med resultatet og anbefaler meget gerne MT hus og have!

Tine Nielsen, 13 maj 2024

Stor nedsænket terrasse var fyldt op med jord og plænen var jævnes. Bygge en helt ny havemilijø med flot jævn plæne.

Veronika Fellegi, 11 maj 2024

Holder aftaler, er god til at informere om status og ændringer, leverer et tilfredsstillende resultat.

Sisse Andersen, 18 mar. 2024

Har ikke noget at udsætte på deres arbejde. Behagelige og sympatiske mennesker man godt gider have omkring sig imens arbejdet står på.

mariann Andersen, 14 nov. 2023

MT Hus & Have har hjulpet os med at etablere udearealerne omkring vores nye sommerhus i Mariendal Havbakker, og vi har været meget tilfredse med indsatsen. Der har været god rådgivning fra star...
MT Hus & Have har hjulpet os med at etablere udearealerne omkring vores nye sommerhus i Mariendal Havbakker, og vi har været meget tilfredse med indsatsen. Der har været god rådgivning fra start til slut og stor fleksibilitet, når vi ændrede meninger og en virkelig god energi i forbindelse og flot resultat af gennemførelsen af de aftalte opgaver. Som vores søn sagde, da han var med ud og arbejde i haven, mens de var i gang: Hvis man kunne give dem stjerner, skulle de have 10, fordi de er så søde og hjælpsomme. Vi kan på det varmeste anbefale MT Hus & Have.
Læs mere

Mette Johansen, 27 okt. 2023

Rigtig god kommunikation. Veludført arbejde, præcis som forventet.

pata, 28 sep. 2023

Marcus var super interesseret i at løse opgaven så vi blev tilfredse. Inddragende i problemløsninger, og altid meget positiv. Kan bestemt anbefales

Ove Larsen, 21 sep. 2023

MT hus og have udførte et godt stykke arbejde med hækklipning og bortskaffelse af havearbejde præcis som aftalt. Venlig, rar og tilgængelig ift. kommunikation om opgaven.

Dorthe, 18 aug. 2023

Godt arbejde til en fair pris. Fliser ligger stadig pænt efter et par måneders flittig brug. Firmaet kan varmt anbefales

Christian, 15 aug. 2023

The paving work in the garden was well done. Marcus gave advice on how to achieve my expectations and I ended up with a perfect garden! Also quick reply to my enquiry. Highly recommended!

Cherry Ngai, 10 aug. 2023

Et rigtig godt stykke arbejde, vi er meget glade for de nye fliser i vores carport og "baghave", som nu gør den brugbar. De er nemme og snakke med. Vi kommer helt klart til at se dem igen, når teressen skal laves om.

Robert M., 02 aug. 2023

Arbejdet blev gjort med et smil, alle var søde og rare.

Iris Asferg Laursen, 27 jul. 2023

Holder aftaler - gør et godt stykke arbejde for fornuftig pris

kunde, 09 jul. 2023

Det er et rigtig godt og seriøs firma. Alle tider og aftaler bliver overholdt. Marcus og hans medarbejder er virkelig meget behagelige mennesker. Så herfra, de bedste anbefalinger

Jytte Rasmussen, 22 jun. 2023

Super fleksibel og professionel hjælp og rådgivning samt inspiration til løsning for min have 🤗🌞 Kan varmt anbefale MT Hus og have og de bliver en fast del af mit have projekt hold fremover 🤗

Gitte Øllgaard Jensen, 18 jun. 2023

Professionelt og godt stykke arbejde. Fleksibel og lyttende, så løsninger passer til os. Varmeste anbefaling og vil helt sikkert bruge dem til næste opgave!

kunde, 17 jun. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du M. T. Hus & Have ApS

Send en forespørgsel til M. T. Hus & Have ApS