Løvenskjold

Løvenskjold er et traditionelt tømrerfirma som kører over hele Fyn. Firmaet specialiserer sig totalrenovering men laver alle former for tømreropgaver, såsom tagudskiftning og udskiftning af vinduer. Ring for mere information.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Løvenskjold

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Løvenskjold Byggeri

Løvenskjold Byggeri udfører både store og små totalentrepriser for både private og virksomheder.  Med et fokus på kvalitet og god kundekontakt, har Løvenskjold Byggeri specialiseret sig i en bred vifte af renoveringsopgaver, lige fra totalrenovering af huse, køkken og bad til udskiftning af vinduer og døre m.m.

Løvenskjold Byggeri har siden 2007 beskæftiget sig med totalrenoveringsopgaver, store som små, i Odense og omegn. Erfaringen spænder bredt, fra de større totalrenoveringer, tilbygninger og køkkenopsætninger til anlægning af haver og energirenoveringer. 

Kvalitet og kundekontakt i højsædet

Ligegyldig opgavestørrelse er kvaliteten altid i højsæde hos Løvenskjold Byggeri. Vi bestræber os altid på, at udføre et ordentligt stykke arbejde og vi slutter ikke før begge parter er tilfredse. 

En god kundekontakt er alfaomega og derfor gør firmaet meget for, at overholde aftaler, udarbejde overskuelige tilbud og give en fair pris på opgaven.  

Vi ønsker altid at rådgive med afsæt i dine ønsker og behov og kommer gerne med overslagspriser i beslutningsprocessen. Så skal du i gang med et renoverings- eller byggeprojekt på Fyn, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 23639163. Vi ser frem til, at høre fra dig.

Løvenskjold byggeri har fra april, startet ny afdeling op i København. Dette betyder at firmaet nu også varetager totalrenoveringer, ombygninger og totalentrepriser i hovedstaden. 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Løvenskjold for et uforpligtende tilbud

Her finder du Løvenskjold

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Løvenskjold

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?