Løvenskjold

4.1 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Løvenskjold

Løvenskjold Byggeri

Løvenskjold Byggeri udfører både store og små totalentrepriser for både private og virksomheder.  Med et fokus på kvalitet og god kundekontakt, har Løvenskjold Byggeri specialiseret sig i en bred vifte af renoveringsopgaver, lige fra totalrenovering af huse, køkken og bad til udskiftning af vinduer og døre m.m.

Løvenskjold Byggeri har siden 2007 beskæftiget sig med totalrenoveringsopgaver, store som små, i Odense og omegn. Erfaringen spænder bredt, fra de større totalrenoveringer, tilbygninger og køkkenopsætninger til anlægning af haver og energirenoveringer. 

Kvalitet og kundekontakt i højsædet

Ligegyldig opgavestørrelse er kvaliteten altid i højsæde hos Løvenskjold Byggeri. Vi bestræber os altid på, at udføre et ordentligt stykke arbejde og vi slutter ikke før begge parter er tilfredse. 

En god kundekontakt er alfaomega og derfor gør firmaet meget for, at overholde aftaler, udarbejde overskuelige tilbud og give en fair pris på opgaven.  

Vi ønsker altid at rådgive med afsæt i dine ønsker og behov og kommer gerne med overslagspriser i beslutningsprocessen. Så skal du i gang med et renoverings- eller byggeprojekt på Fyn, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 23639163. Vi ser frem til, at høre fra dig.

Løvenskjold byggeri har fra april, startet ny afdeling op i København. Dette betyder at firmaet nu også varetager totalrenoveringer, ombygninger og totalentrepriser i hovedstaden. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Tømrerfirmaer
Køkkener
Vinduer
Murerfirmaer
Totalentrepriser
Badeværelser
Kontakt os her
Brian Løvenskjold Indehaver
23 63 ** **
toemrer@***.dk
Løvenskjold Nymarken 24 5491 Blommenslyst
CVR: 30218124
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Løvenskjold senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Løvenskjold
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu