Langthjem's Tømrerfirma

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Langthjem's Tømrerfirma

Langthjem's Tømrerfirma

- Begejstring for træ og det gode håndværk

Det var duften af træ og en begejstring for at skabe, der gjorde, at jeg tilbage i 2012 stiftede Langthjem's Tømrerfirma. Siden har min passion for faget kun vokset sig større, og du er derfor altid sikret godt håndværk og kvalitetsløsninger med Langthjem's Tømrerfirma. Med beliggenhed i Haslev dækker jeg det meste af Sjælland, hvor jeg hjælper både private, erhverv og foreninger godt i mål med deres tømreropgaver.

Langthjem's Tømrerfirma tilbyder blandt andet:

 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Tilbygninger - store som små
 • Køkkenmontering
 • Gipsarbejde
 • Træterrasser
 • Professionel rådgivning
 • Alle tømreropgaver, store som små, varetages med stor seriøsitet og teknisk snilde. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og se dine byggedrømme blive til virkelighed, når Langthjem's Tømrerfirma er på sagen.

  Solid erfaring med kvalitetshåndværk og kundekontakt

  Kvalitet og kundeservice går hånd i hånd hos Langthjem's Tømrerfirma, hvorfor jeg aldrig går på kompromis med det færdige resultat. Jeg afslutter først en opgave, når kunden er fuldt ud tilfreds med løsningen, da glade kunder er det, som jeg brænder for. Mine mange år i branchen betyder, at jeg kan udføre alle traditionelle tømrerløsninger på ryggraden, og gerne deler ud af min faglige viden. Selvom traditionelt tømrerarbejde aldrig går af mode, holder jeg mig løbende ajour med viden om de nyeste teknikker og materialer, så jeg altid kan tilbyde den bedste løsning.

  Søger du en passioneret tømrer, som aldrig går på kompromis med den gode kundeservice, og som altid leverer er Langthjem's Tømrerfirma det rette firma til opgaven! Kontakt mig for en god dialog omkring din næste tømreropgave eller et uforpligtende tilbud på sagen. Du kan ringe direkte på tlf.: 20 45 08 59 eller trykke på 'kontakt-knappen' her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig!

  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Køkkener
  Gulvbelægning
  Tagentrepriser
  Tømrerfirmaer
  Vinduer
  Kontakt os her
  Thomas Langthjem
  Thomas Langthjem Indehaver
  20 4 ** **
  [email protected]***.dk
  Langthjem's Tømrerfirma Køgevej 14 4690 Haslev
  CVR: 34274339
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Langthjem's Tømrerfirma senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu