Langthjem's Tømrerfirma

Langthjem's Tømrerfirma har som mål at levere førsteklasses håndværk. Firmaet laver alt inden for traditionelt tømrerarbejde såsom udskiftning af vinduer, ombygninger og indvendige renoveringer. Vi kører på hele Sjælland. Ring for info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Langthjem's Tømrerfirma

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Langthjem's Tømrerfirma

- Begejstring for træ og det gode håndværk

Det var duften af træ og en begejstring for at skabe, der gjorde, at jeg tilbage i 2012 stiftede Langthjem's Tømrerfirma. Siden har min passion for faget kun vokset sig større, og du er derfor altid sikret godt håndværk og kvalitetsløsninger med Langthjem's Tømrerfirma. Med beliggenhed i Haslev dækker jeg det meste af Sjælland, hvor jeg hjælper både private, erhverv og foreninger godt i mål med deres tømreropgaver.

Langthjem's Tømrerfirma tilbyder blandt andet:

 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Tilbygninger - store som små
 • Køkkenmontering
 • Gipsarbejde
 • Træterrasser
 • Professionel rådgivning
 • Alle tømreropgaver, store som små, varetages med stor seriøsitet og teknisk snilde. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og se dine byggedrømme blive til virkelighed, når Langthjem's Tømrerfirma er på sagen.

  Solid erfaring med kvalitetshåndværk og kundekontakt

  Kvalitet og kundeservice går hånd i hånd hos Langthjem's Tømrerfirma, hvorfor jeg aldrig går på kompromis med det færdige resultat. Jeg afslutter først en opgave, når kunden er fuldt ud tilfreds med løsningen, da glade kunder er det, som jeg brænder for. Mine mange år i branchen betyder, at jeg kan udføre alle traditionelle tømrerløsninger på ryggraden, og gerne deler ud af min faglige viden. Selvom traditionelt tømrerarbejde aldrig går af mode, holder jeg mig løbende ajour med viden om de nyeste teknikker og materialer, så jeg altid kan tilbyde den bedste løsning.

  Søger du en passioneret tømrer, som aldrig går på kompromis med den gode kundeservice, og som altid leverer er Langthjem's Tømrerfirma det rette firma til opgaven! Kontakt mig for en god dialog omkring din næste tømreropgave eller et uforpligtende tilbud på sagen. Du kan ringe direkte på tlf.: 20 45 08 59 eller trykke på 'kontakt-knappen' her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne: