KP's Tømrerfirma

KP's Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard er en professionel virksomhed, der varetager alt fra træterrasser til vinduesopgaver. Med konkurrencedygtige priser og øje for kvalitet, er de klar til at give et tilbud på dit næste renoveringsprojekt.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til KP's Tømrerfirma

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

KP's Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard

Hos KP's Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard leverer vi altid kvalitets tømrerarbejde til tiden. Vi er et ambitiøst tømrerfirma, der udfører store som små tømreropgaver alt efter, hvad kunden har af ønsker og behov. Så hvad end du skal have nye vinduer, lavet en flot træterrasse eller udskiftet taget er vi klar til at hjælpe. Vi har base i Silkeborg, men udfører tømrerarbejde i hele Midtjylland og vi kører gerne efter opgaverne!

Vi realiserer dine byggedrømme

Med sans for detaljer og en flot finish mestrer vi alle tømrerfagets discipliner hos KP's Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard. Derudover er kundetilfredshed og god kundeservice noget, som vi prioriterer højt i vores daglige arbejde. Vi gør derfor en dyd ud af at afstemme inden opstart og have en god dialog gennem hele byggeprocessen. Alt sammen fordi, at vi ønsker at indfri dine byggedrømme.

Vi er blandt andet eksperter i:

 • Vindue- og dørudskift
 • Terrasser og hegn
 • Gulvarbejde og trapper
 • Etablering af vægge og lofter (også akustiklofter)
 • Tagudskift
 • Udestuer og tilbygninger
 • Tømrerrenoveringer ude såvel som inde
 • Professionel rådgivning
 • Vi er et effektivt tømrerfirma, som altid leverer både kvalitet og kundeservice. Ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Kontakt KP's Tømrerfirma for et uforpligtende tilbud

  Her finder du KP's Tømrerfirma

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne KP's Tømrerfirma

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  KP's Tømrerfirma

  KP's Tømrerfirma v/Kristian Pilgaard er en professionel virksomhed, der varetager alt fra træterrasser til vinduesopgaver. Med konkurrencedygtige priser og øje for kvalitet, er de klar til at give et tilbud på dit næste renoveringsprojekt.

  Hovedkontor

  Danmarksgade 7b
  8600 Silkeborg

  CVR: 34027285

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen