KNR Entreprise ApS

- Professionelt tømrerarbejde af højeste kvalitet

KNR Entreprise er et alsidigt tømrerfirma, som varetager alt fra terrasser til tagentrepriser. Vi udfører alle slags tømreropgaver ude såvel som inde – og gør os blandt andet i:

 

  • Træterrasser
  • Tilbygninger, udestuer og skure
  • Beklædning af boligen
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Køkkener 
  • Lægning af gulv
  • Tømrerrenoveringer store som små

 

KNR Entreprise udfører kvalitetshåndværk i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi også løfte større entrepriseopgaver på tværs af flere faggrupper.

Punktlighed og prisdygtige overslag

KNR Entreprise er er et firma, der er kendt for at overholde sine aftaler, hvilket vi er stolte af! Vi gør en dyd ud af at komme til tiden, og aflevere vores projekter til den aftalte tid. Punktlighed er vigtigt for os – da vores kunder ikke skal vente.

Hos KNR Entreprise prioriterer vi den gode kundedialog og afstemmer hele forløbet med bygherren. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud – så du kan komme godt i gang med dit tømrerprojekt. Ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer – kan du ringe til os på tlf.: 22880877 eller trykke på kontakt-knapperne her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Kristoffer Niemann-Rasmusen indehaver
22 88 ** ** Vis nummer
22 88 08 77

KNR Entreprise ApS

Egehegnet 101

2850 Nærum

CVR: 43366742

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KNR Entreprise ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af tag 2840 Gl. Holte
1 måned siden
Gulvafslibning og etablering af skillevæg 2900 Hellerup
2 måneder siden
Udskiftning af facadebeklædning 2860 Søborg
2 måneder siden
Etablering af overdækning til terrasse 2635 Ishøj
4 måneder siden
Opbygning af skellet til terrasse 2970 Hørsholm
5 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
31 anmeldelser
google.com 12 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 4 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 15 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Alt udført efter aftale

Henrik Olsen, 28 feb, 2023

Vi køber ejendomme til renovering samt udlejning. Vi har brugt Christoffer og hans team på de seneste ejendomme til opgaver fra start til slut. Nogle kompetente drenge som får opgaverne udført, og til perfektion. Kan varmt anbefales

Gulvmontørerne, 06 feb, 2023

Altid flinke og meget dygtige. Hjælper med at løse opgaverne og super hjælpsomme.

Frelsens hærs genbrug, 15 jan, 2023

Meget søde håndværkere, der hver gang gør sig umage med at levere et flot resultat!
Aftaler indgået med ejeren Kristoffer følges til dør og der udvises stor fleksibilitet!

Kommer med kort varsel

Herberget Hørhuset , 12 jan, 2023

Vi har fået lavet en større renovering af vores hus, hvor KNR havde hovedentreprisen. Det er desværre ikke endt med at være en god oplevelse og er endt med at koste os et større beløb til udb...
Vi har fået lavet en større renovering af vores hus, hvor KNR havde hovedentreprisen. Det er desværre ikke endt med at være en god oplevelse og er endt med at koste os et større beløb til udbedring af fejl og mangler. Dertil har vi oplevet uoverensstemmelser med det udførte arbejde og arkitekttegningerne og med de aftalte materialer, samt uprofessionelt murerarbejde omkring udskæring til ny havedør. De nye sildebensgulve i hele huset tager mod pletter og flere af stavene har i flere rum løftet sig - tredjepart har vurderet, at de ikke har fået de aftalte 3 gange lak, så alle gulve skal fuldslibes og lakeres på ny. Ved 1 årsgennemgangen med KNR og vores arkitekt blev der aftalt udbedring af ovenstående fejl og mangler, heriblandt en omslibning og lakering af gulve. Kristoffers folk var derefter i huset 2 halve dage, hvor småtingene blev udbedret, dog blev gulve og udbedring rundt om terrasse ikke udført. Herefter blev det umuligt at komme i kontakt med KNR på trods af daglige telefonopkald og mails. Først efter mail om misvedligeholdelse i henhold til AB92 kontrakt vendte KNR tilbage og oplyste, at firmaet lukkede pr 1/9, og at KNR derfor ikke kunne overholde sin forpligtelse for os. Det er dog tydeligt at KNR blandt andet på facebook ikke er blevet lukket som oplyst af Kristoffer. Services: Custom carpentry services , Remodeling
Læs mere

Jacob KT, 20 nov, 2022

Vi har fået renoveret vores køkken, med et rigtigt fint resultat. Vi havde aldrig forestillet os de muligheder, som KNR tømrer har givet os, og vi har fået et så flot resultatet. Mange tak.

Navid Moghimi, 20 apr, 2022

Desværre rigtig dårlig oplevelse med dette firma samt fejl i udførslen, som efterfølgende skulle laves om. Services: Remodeling , Drywall repair

Caroline Juel, 20 apr, 2021

Vi har fået lavet et skur i vores kolonihave, med et hegn imellem skur og hus langs vores terrasse, samt et hegn mellem hus og nabogrund med en låge og fået brolagt vores forhave. -Døren til sk...
Vi har fået lavet et skur i vores kolonihave, med et hegn imellem skur og hus langs vores terrasse, samt et hegn mellem hus og nabogrund med en låge og fået brolagt vores forhave. -Døren til skuret er ikke afstivet og hængsler på dør er sat på skævt. Var så skævt at døren ikke kunne lukke efter et par timer åben. -der kom aldrig trælister på skuret, på trods af flere henvendelser. -Hegn langs terrasse mellem skur og hus er ikke i vatter. -dør i lille hegn binder så den nu er permanent lukket indtil vi finder en løsning. -afslutning på læhegn er skævt og det blev aldrig rettet på trods af mange henvendelser. -brolægningen er påstået med hæld væk fra hus, det er ikke korrekt iflg vatterpas. -på trods af aftale om at fjerne opgravet jord, blev det hældt ud over græsplænen og vi kan nu se at der ligger store mængder i hækken, på trods af vi har betalt ekstra for at få jorden fjernet. -De har brugt vores og haveforeningens haveredskaber og vores skovl er ødelagt samt plast håndtagne til haveforeningens trillebør er knækket af og vi fandt dem under en bunke blade og grene, her var de “pænt gemt væk!” -generelt er byggeriet (skur, læhegn og indgang) uden finesse, ser groft og klumpet ud. -Kristoffer er mægtig rar at tale med, men det er frustrerende at skulle opsøge alt selv, manglende kommunikation ved spørgsmål mm. -kan desværre ikke anbefales hvis man søger noget der ser pænt ud og fungerer. -vi har efterfølgende spurgt om vores låge og dører vil blive udbedret, men firmaet svarer desværre ikke mere.
Læs mere

Ole, 20 apr, 2021

Lidt vanskeligheder med at få en endelig aftale på plads og en sen aflysning på den først planlagte dato. Fik ikke de rigtige jordskruer med, men det blev ordnet på anden vis. Skruerne måtte ...
Lidt vanskeligheder med at få en endelig aftale på plads og en sen aflysning på den først planlagte dato. Fik ikke de rigtige jordskruer med, men det blev ordnet på anden vis. Skruerne måtte efterfølgende rettes op da de ikke var monteret i lod i første omgang. Formentlig pga manglende erfaring. I øvrigt en venlig, handlingsorienteret håndværker, som virker kompetent.
Læs mere

Mikkel H., 19 maj, 2020

Positive: Quality, Value

Kasper Kristensen, 20 apr, 2020

Positive: Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Joachim Navntoft, 20 apr, 2020

God service, god kvalitet

Jesper Pedersen, 20 apr, 2020

God service og behagelige medarbejdere.

Mads Marquard, 20 apr, 2020

Du finder sjælden en tømrer der er mere arbejdsom.

Simon Sonnesen, 20 apr, 2020

KNR leverer altid et professionelt udført stykke arbejde.

kristoffer Hansen, 20 apr, 2020

Mere venlig, ærlig og effektiv service skal man lede meget længe efter. Har heller ikke en finger at sætte på det udførte arbejde! Kan klart anbefale.

Rasmus, 20 apr, 2020

Døren blev i første omgang opsat fuldstændig håbløst. De kendte åbenbart ikke til højre/venstrehængte hængsler. Det er blevet rettet, men problemet burde aldrig have været der.

Sune P., 08 jan, 2020

Fin service både i forbindelse med tilbudsgivningen på stedet. Udførelsen af arbejdet samt de anvendte materialer materialerne var upåklagelig. Arbejdet blev udført til den aftalte pris. Alt i alt en god oplevelse. For kunden P. Nielsen, Karlslunde.

Palle N., 25 mar, 2019

Fint arbejde fra KNR. Ikke en finger at sætte på dem

Daniel Z., 22 feb, 2019

Meget tilfredsstillende arbejde, kommunikation.

Maria H., 03 aug, 2018

Dygtig Tømre,kom til tiden

Therese E., 23 apr, 2018

Reparation af trægulv udført. Meget tilfredsstillende resultat!

Mads F., 13 nov, 2017

Vi er desværre ikke så tilfredse med udførelsen. Kristoffer var en rigtig rar og flink fyr men kvaliteten på arbejder var ikke godt nok. Den ene væggen var bygget skævt, som gjorde at vi selv...
Vi er desværre ikke så tilfredse med udførelsen. Kristoffer var en rigtig rar og flink fyr men kvaliteten på arbejder var ikke godt nok. Den ene væggen var bygget skævt, som gjorde at vi selv skulle rette den op. Kristoffer mente at det var noget man bare skulle forvente med gipsvægge, men i så fald er dette noget man åbenbart skal informere om på forhånd.
Læs mere

Simen S., 09 nov, 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KNR Entreprise ApS

Send en forespørgsel til KNR Entreprise ApS