KNR Tømrer Entreprise ApS

- Professionelt tømrerarbejde af højeste kvalitet

KNR Tømrer Entreprise er et alsidigt tømrerfirma, som varetager alt fra terrasser til tagentrepriser. Vi udfører alle slags tømreropgaver ude såvel som inde – og gør os blandt andet i:

 • Træterrasser
 • Tilbygninger, udestuer og skure
 • Beklædning af boligen
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Køkkener 
 • Lægning af gulv
 • Tømrerrenoveringer store som små
 • KNR Tømrer Entreprise udfører kvalitetshåndværk i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi også løfte større entrepriseopgaver på tværs af flere faggrupper.

  Punktlighed og prisdygtige overslag

  KNR Tømrer Entreprise er er et firma, der er kendt for at overholde sine aftaler, hvilket vi er stolte af! Vi gør en dyd ud af at komme til tiden, og aflevere vores projekter til den aftalte tid. Punktlighed er vigtigt for os – da vores kunder ikke skal vente.

  Hos KNR Tømrer Entreprise prioriterer vi den gode kundedialog og afstemmer hele forløbet med bygherren. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud – så du kan komme godt i gang med dit tømrerprojekt. Ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer – kan du ringe til os på tlf.: 22880877 eller trykke på kontakt-knapperne her på siden.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Læs mere

  Kontakt os her

  Kristoffer Niemann-Rasmusen indehaver
  22 88 ** ** Vis nummer
  22 88 08 77

  KNR Tømrer Entreprise ApS

  Egehegnet 101

  2850 Nærum

  CVR: 40042717

  Læs vores seneste anmeldelser

  0
  26 anmeldelser
  google.com 11 anmeldelser
  0
  3byggetilbud.dk 15 anmeldelser
  0
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Læs vores seneste anmeldelser

  Vi har fået renoveret vores køkken, med et rigtigt fint resultat. Vi havde aldrig forestillet os de muligheder, som KNR tømrer har givet os, og vi har fået et så flot resultatet. Mange tak.

  Navid Moghimi, 05 feb, 2022

  Desværre rigtig dårlig oplevelse med dette firma samt fejl i udførslen, som efterfølgende skulle laves om.

  Caroline Juel, 23 feb, 2021

  Lidt vanskeligheder med at få en endelig aftale på plads og en sen aflysning på den først planlagte dato. Fik ikke de rigtige jordskruer med, men det blev ordnet på anden vis. Skruerne måtte ...
  Lidt vanskeligheder med at få en endelig aftale på plads og en sen aflysning på den først planlagte dato. Fik ikke de rigtige jordskruer med, men det blev ordnet på anden vis. Skruerne måtte efterfølgende rettes op da de ikke var monteret i lod i første omgang. Formentlig pga manglende erfaring. I øvrigt en venlig, handlingsorienteret håndværker, som virker kompetent.
  Læs mere

  Mikkel, 17 jun, 2020

  Vi har fået lavet et skur i vores kolonihave, med et hegn imellem skur og hus langs vores terrasse, samt et hegn mellem hus og nabogrund med en låge og fået brolagt vores forhave. -Døren til s...
  Vi har fået lavet et skur i vores kolonihave, med et hegn imellem skur og hus langs vores terrasse, samt et hegn mellem hus og nabogrund med en låge og fået brolagt vores forhave. -Døren til skuret er ikke afstivet og hængsler på dør er sat på skævt. Var så skævt at døren ikke kunne lukke efter et par timer åben. -der kom aldrig trælister på skuret, på trods af flere henvendelser. -Hegn langs terrasse mellem skur og hus er ikke i vatter. -dør i lille hegn binder så den nu er permanent lukket indtil vi finder en løsning. -afslutning på læhegn er skævt og det blev aldrig rettet på trods af mange henvendelser. -brolægningen er påstået med hæld væk fra hus, det er ikke korrekt iflg vatterpas. -på trods af aftale om at fjerne opgravet jord, blev det hældt ud over græsplænen og vi kan nu se at der ligger store mængder i hækken, på trods af vi har betalt ekstra for at få jorden fjernet. -De har brugt vores og haveforeningens haveredskaber og vores skovl er ødelagt samt plast håndtagne til haveforeningens trillebør er knækket af og vi fandt dem under en bunke blade og grene, her var de “pænt gemt væk!” -generelt er byggeriet (skur, læhegn og indgang) uden finesse, ser groft og klumpet ud. -Kristoffer er mægtig rar at tale med, men det er frustrerende at skulle opsøge alt selv, manglende kommunikation ved spørgsmål mm. -kan desværre ikke anbefales hvis man søger noget der ser pænt ud og fungerer. -vi har efterfølgende spurgt om vores låge og dører vil blive udbedret, men firmaet svarer desværre ikke mere.
  Læs mere

  Ole, 24 maj, 2020

  Døren blev i første omgang opsat fuldstændig håbløst. De kendte åbenbart ikke til højre/venstrehængte hængsler. Det er blevet rettet, men problemet burde aldrig have været der.

  Sune, 17 feb, 2020

  KNR leverer altid et professionelt udført stykke arbejde.

  kristoffer Hansen, 28 dec, 2019

  Mere venlig, ærlig og effektiv service skal man lede meget længe efter. Har heller ikke en finger at sætte på det udførte arbejde! Kan klart anbefale.

  Rasmus, 28 dec, 2019

  Fin service både i forbindelse med tilbudsgivningen på stedet. Udførelsen af arbejdet samt de anvendte materialer materialerne var upåklagelig. Arbejdet blev udført til den aftalte pris. Alt i alt en god oplevelse. For kunden P. Nielsen, Karlslunde.

  Palle, 15 apr, 2019

  Fint arbejde fra KNR. Ikke en finger at sætte på dem

  Daniel, 25 feb, 2019

  Meget tilfredsstillende arbejde, kommunikation.

  Maria, 10 sep, 2018

  Dygtig Tømre,kom til tiden

  Therese, 30 apr, 2018

  Reparation af trægulv udført. Meget tilfredsstillende resultat!

  Mads, 07 jan, 2018

  Vi er desværre ikke så tilfredse med udførelsen. Kristoffer var en rigtig rar og flink fyr men kvaliteten på arbejder var ikke godt nok. Den ene væggen var bygget skævt, som gjorde at vi selv...
  Vi er desværre ikke så tilfredse med udførelsen. Kristoffer var en rigtig rar og flink fyr men kvaliteten på arbejder var ikke godt nok. Den ene væggen var bygget skævt, som gjorde at vi selv skulle rette den op. Kristoffer mente at det var noget man bare skulle forvente med gipsvægge, men i så fald er dette noget man åbenbart skal informere om på forhånd.
  Læs mere

  Simen, 16 dec, 2017

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver KNR Tømrer Entreprise ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  2 uger siden
  Isolering og renovering af loft m.m. 2870 Dyssegård
  3 uger siden
  Etablering af ovenlysvinduer 2850 Nærum
  1 måned siden
  Montering af eternittag 2970 Hørsholm
  1 måned siden
  Lægning af parketgulv 2600 Glostrup
  1 måned siden
  Etablering af velux vinduer 2960 Rungsted Kyst
  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

  Kontakt os her

  Her finder du KNR Tømrer Entreprise ApS