Køhler Malerfirma ApS

- Malerfirmaet med kunden i højsædet

Hos Køhler Malerfirma ApS har vi mere end 20 års erfaring med alle former for malerarbejde. Vi dækker hele Aarhus & omegn, hvor vi blandt andet tilbyder:

  • Indvendigt malerarbejde
  • Maling af facade
  • Maling af flyttelejligheder
  • Renovering

Et malerfirma man kan stole på

Du kan til enhver tid regne med, at en aftale er en aftale, når vi er på maleropgaven. Her værnes der nemlig altid om en god og personlig projektramme, hvor vi kommer og afslutter projektet som aftalt. Det er nemlig helt essentielt at være en malermester som kunden har det godt med.

Altid glade og tilfredse kunder

Hos Køhler Malerfirma ApS har vi mange års erfaring fra malerfaget og har altid sørget for at efterlade os glade kunder. Med fokus på den ærlige og klare kommunikation sikrer vi os, at du som kunde er velinformeret omkring forløbet og efterfølgende tilfreds med resultatet. Vi er nemlig kendt for at være et firma, som går langt for, at alle kunder er glade og tilfredse for, at de har valgt lige netop os til deres projekt.

Søger du en dygtig og engageret maler?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Køhler Malerfirma ApS. Vi står klar med personlig rådgivning og en uforpligtende snak om dine drømme. Du skal blot trykke på kontaktknapperne her på siden eller give os et kald på 42 73 23 30.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Andre Køhler-Christensen Malermester
42 73 ** ** Vis nummer
42 73 23 30

Køhler Malerfirma ApS

Skovkrogen 34

8260 Viby J

CVR: 42946494

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Køhler Malerfirma ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af hegn og carport 8220 Brabrand
1 uge siden
Maling af hus 8382 Hinnerup
1 uge siden
Indvendig maling af hus 8250 Egå
2 uger siden
Erhverv - Maling af hus 8410 Ugelbølle
3 uger siden
Maling af lejlighed 8900 Randers
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
29 anmeldelser
trustpilot.dk 18 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Største anbefaling herfra 😊 Køhler malerfirma/André og hans ansatte malede både vores lejlighed, som vi fraflyttede, og vores nye hus. Vi er glade og tilfredse med både arbejdet og prisen,...
Største anbefaling herfra 😊 Køhler malerfirma/André og hans ansatte malede både vores lejlighed, som vi fraflyttede, og vores nye hus. Vi er glade og tilfredse med både arbejdet og prisen, som var rigtig god. De var dejligt fleksible i forhold til at få os passet ind i en travl kalender, og både André og hans ansatte er virkelig venlige og hjælpsomme. Vi ringer bestemt til André igen næste gang vi får brug for hjælp til malerarbejde, og vi anbefaler andre at gøre det samme 😊
Læs mere

Pernille Wolff-Tæstensen, 14 sep, 2023

Vi kan bestemt anbefale André og virksomheden. Vi fik hjælp til at male vores 2 værelses lejlighed i forbindelse med fraflytning, og på trods af en noget uretfærdig tilsynsmand som mente alt m...
Vi kan bestemt anbefale André og virksomheden. Vi fik hjælp til at male vores 2 værelses lejlighed i forbindelse med fraflytning, og på trods af en noget uretfærdig tilsynsmand som mente alt med vores lejemål var problematisk, så stod André ved ham og hans virksomheds arbejde i lejligheden og gik selv i dialog med tilsynsmanden, hvorefter han hjalp os med at komme derfra på bedste vis og med et godkendt nymalet lejemål til en god maler-pris, så vi kan bestemt anbefale Køhler Malerfirma. Samtidig er André et rart og behageligt menneske at være i dialog med, og man får en følelse af, at han gør det bedste for at tilfredsstille sine kunder. En god anbefaling fra os.
Læs mere

Sanne L, 14 sep, 2023

Jeg brugte Køhler Malerfirma ApS til maling af lejlighed ved fraflytning. Det var en super nem proces med Køhler Malerfirma ApS, der var super søde og fleksible - og så leverede de et super stykke arbejde, der medførte, jeg fik hele mit depositum tilbage. Kæmpe anbefaling herfra!

Morten Handgaard, 14 sep, 2023

Super venlige og imødekommende, og da jeg kom med yderligere opgaver løste det også dem. Resultatet er som forventet, måske blev prisen noget højere end forventet med de tillægsopgaver der kom.

Henning K., 18 jul, 2023

Utrolig dygtig og kompetent malerfirma, overholder tidsplan, kommer med gode løsningsmuligheder og personalet er utrolig behagelige. Alt i alt en fantastisk service. De får de bedste anbefalinger herfra.

Charlotte W., 19 maj, 2023

Super flot arbejde, lejligheden gik gennem fraflytningssyn uden problemer. Vil klart anbefale André til andre

Alexander Grimstrup Bertelsen, 17 maj, 2023

Super sød og fleksibel maler der malede min 2 værelses lejlighed ved fraflytning og jeg fik hele mit depositum tilbage 🤩 Kan klart anbefales

Ida Falkenhagen Tesch, 17 maj, 2023

Da jeg skulle fraflytte min lejlighed, stod jeg og manglede en maler til spartling af huller i væg/træværk samt diverse pletmalinger. Det hele blev lavet til fuld tilfredsstillelse, og jeg kan kun varmt anbefalde dette firma. Vil helt sikkert vende tilbage.

Maria, 16 maj, 2023

Fint arbejde af indvendige døre. Fuld tilfredshed.

Bente K., 27 mar, 2023

super dygtig kan varm anbefales

Ellen S., 13 mar, 2023

Jeg er så tilfreds! Huset begyndte og trænge til at få frisket væggene op indenfor, derfor kontaktede jeg Køhler Malerfirma ApS som jeg bestemt ikke fortryder. Billig, hurtig og super sød og venlig mand som gør sit arbejde til perfektion, ikke en finger og sætte på noget.

Amanda Sørensen, 17 feb, 2023

Vi har brugt Køler Mahlerfirma i forbindelse med fraflytning og indflytning i mellem to lejligheder. De er enormt behagelige at tale med, fleksible og så er resultatet fremragende. Grundet dårl...
Vi har brugt Køler Mahlerfirma i forbindelse med fraflytning og indflytning i mellem to lejligheder. De er enormt behagelige at tale med, fleksible og så er resultatet fremragende. Grundet dårligt malerarbejde i den lejlighed vi skulle flytte ind i, var vi nødsaget til at få den malet og spartlet selv og i den forbindelse brugte vi også Køhler Malerfirma. De kan varmt anbefales!
Læs mere

Milan Crawford, 13 dec, 2022

I forbindelse med fraflytning af vores lejemål bestilte vi andré. Og må bare sige man havde jo næsten lyst til at blive boende. Arbejdet blev gjort til perfektion. Fraflytnings synet blev godkendt og indskuddet blev udbetalt. Vi kan klart anbefale køhler malerfirma ApS!

Mike Winther Jensen, 05 okt, 2022

Malet hus udvendigt. Til aftalt pris og rigtig flot arbejde.

Brian Rosenvinge Frederiksen, 15 sep, 2022

Godt arbejde, til rimelig pris. Holder sine aftaler.

Ove, 07 sep, 2022

Dygtig og kompetent maler. Pænt resultat :-)

Peter R., 25 aug, 2022

Vores vinduer trængte kraftigt til en gang maling udvendig. André kom ud og gav et godt tilbud og arbejdet blev udført mens vi var på ferie. Vinduerne fremstår som nye. Kan kun anbefale Køhler og André til andre.

Jannich, 28 jul, 2022

Malerarbejdet er OK. Men planlægningen er elendig. Der gik 11 måneder fra vi fik tilbuddet til vores hus blev malet.

Karin N., 20 jul, 2022

Mit hus facade og vinduer trængte til en gevaldig ansigtsløftning. André kom og gennemgik det hele, kom med konstruktive råd. Tilbud samme aften. Blev ringet op dagen før 2 svende ville komme ...
Mit hus facade og vinduer trængte til en gevaldig ansigtsløftning. André kom og gennemgik det hele, kom med konstruktive råd. Tilbud samme aften. Blev ringet op dagen før 2 svende ville komme til aftalt tid. Sjældent har jeg oplevet så dedikerede og effektive svende, ydermere utrolig venlige, gode råd om hvad der ville klæde huset. Nu har jeg et nyt hus, kan varmt anbefale firmaet.
Læs mere

Birthe Schou, 22 jun, 2022

Andre er en super dygtig, flink, passioneret og ikke mindst skarp maler. Jeg har brugt ham de steder jeg har boet! Både til alm opgaver såsom specielle. Han har ydermere grundet kvalitet også la...
Andre er en super dygtig, flink, passioneret og ikke mindst skarp maler. Jeg har brugt ham de steder jeg har boet! Både til alm opgaver såsom specielle. Han har ydermere grundet kvalitet også lavet en opgave for mit arbejde, som står til UG. Kan klart anbefales - tag en dialog med ham og han løser opgaven.
Læs mere

Peter Green Harpøth, 20 mar, 2022

Oplevelsen med 3byggetilbud.dk og arbejdets udførelse har fra dag 1 været en skuffelse. 3byggetilbud.dk kom alene med 1 tilbud på afslibning og maling af mine vinduer. Der var lovet 3 tilbud - s...
Oplevelsen med 3byggetilbud.dk og arbejdets udførelse har fra dag 1 været en skuffelse. 3byggetilbud.dk kom alene med 1 tilbud på afslibning og maling af mine vinduer. Der var lovet 3 tilbud - så hvis dette ikke er muligt - undlad da venligst at komme med tilbud. Efter besigtigelse af opgaven fremkom Køhler Malerfirma med et fast pristilbud og lovning på et perfekt stykke arbejde. Arbejdet blev udført (i marts 2022), men kvaliteten var ikke i orden, hvilket nok skyldes, at slibeopgaven manglede den nødvendige grundighed. Køhler har erkendt det dårlige resultat og det blev aftalt, at arbejdet ville blive færdiggjort i maj måned. På grund af personlige forhold (operation/sygdom mv.) kunne Køhler Malerfirma desværre ikke færdiggøre arbejdet og der blev i stedet tilbudt en færdiggørelse i foråret 2023 eller en prisreduktion, Jeg valgte en prisreduktion. Køhler Malerfirma har opfyldt denne del af aftalen og jeg har således ikke grundlag for at kritisere firmaet bortset fra, at jeg naturligvis er skuffet over resultatet. Derfor alene 3 stjerner.
Læs mere

Tom H., 24 feb, 2022

Venlig og dygtig ung mand malede vores facade. Er meget tilfreds med hele processen.

Camilla, 27 jan, 2022

Brugte dem til slibe og malearbejde, både nyt og renovering af eksisterende vægge. Alt ser godt ud og udført til aftalt tid. Fornuftigt pris og tid. Bedste anbefalinger herfra.

Jesper Christensen, 26 jan, 2022

Køhler malerfirma har malet vores hus, og vi er ovenud tilfredse. Fra start til slut var det en god oplevelse. God sparring ift. vores ønsker, let at få kontakt til, lavede arbejdet til tiden, og det er blevet super flot. Kan klart anbefales til andre.

Søren Skou, 24 jan, 2022

Superflot arbejde, kom som aftalt, super behagelig fyr.

Jan Buch Henriksen, 21 jan, 2022

Fantastisk oplevelse! God, dygtig og kompetent maler, som både giver råd, vejledning, tager sig tid og er til at få fat i når man har brug for ham. Kan 100% anbefales!

Ann Celina Sarma, 20 jan, 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Køhler Malerfirma ApS

Send en forespørgsel til Køhler Malerfirma ApS