Kvalitetsarbejde ApS

– En del af FLEMMING SØRENSEN

Kvalitetsarbejde ApS holder til i Skovlunde og for os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan klare næsten alt – lige fra diverse tømrer- og snedkeropgaver til maleropgaver. Kort fortalt er det kun fantasien, der sætter grænser, når vi rykker ud.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Tagopgaver
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Totalrenoveringer
  • Tilbygninger

VELUX dagslysrådgiver

Kvalitetsarbejde ApS er et alsidigt håndværkerfirma, men det betyder ikke, at vi ikke kan være specialister i det, vi laver. Noget vi er særligt stolte af, er vores titel som VELUX dagslysrådgiver. Det betyder, at vi forhandler VELUX-vinduer, og at VELUX anbefaler os, når det kommer til vinduesudskiftning.

30 års erfaring i branchen

Med over 30 års erfaring i branchen er kunderne garanteret en kvalitet, der er i top. Den brede erfaring har sikret os dyb indsigt på tværs af håndværkerfag, hvilket giver kunden en alsidig håndværker med kvaliteten og rådgivningen i orden.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig i mål med det næste byggeprojekt? Ring på telefonnummer: 9391 3047 eller brug kontaktknapperne her på siden, så sidder vi klar til at give et uforpligtende tilbud og finde frem til den rigtig løsning for dig.

Læs mere

Kontakt os her

FLEMMING SØRENSEN Indehaver
93 91 ** ** Vis nummer
93 91 30 47

Kvalitetsarbejde ApS

Gammelgårdsvej 73

3520 Farum

CVR: 41948183

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Kvalitetsarbejde ApS

Send en forespørgsel til Kvalitetsarbejde ApS