Dansk Kvalitets Håndværk ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Dansk Kvalitets Håndværk ApS

Dansk Kvalitets Håndværk ApS

– En del af FLEMMING-SØRENSEN ApS

Dansk Kvalitets Håndværk ApS holder til i Skovlunde og for os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan klare næsten alt – lige fra diverse tømrer- og snedkeropgaver til maler eller mureropgaver. Kort fortalt er det kun fantasien, der sætter grænser, når vi rykker ud.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Tagopgaver
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Totalrenoveringer
  • Tilbygninger

VELUX dagslysrådgiver

Dansk Kvalitets Håndværk ApS er et alsidigt håndværkerfirma, men det betyder ikke, at vi ikke kan være specialister i det, vi laver. Noget vi er særligt stolte af, er vores titel som VELUX dagslysrådgiver. Det betyder, at vi forhandler VELUX-vinduer, og at VELUX anbefaler os, når det kommer til vinduesudskiftning.

30 års erfaring i branchen

Med over 30 års erfaring i branchen er kunderne garanteret en kvalitet, der er i top. Den brede erfaring har sikret os dyb indsigt på tværs af håndværkerfag, hvilket giver kunden en alsidig håndværker med kvaliteten og rådgivningen i orden.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig i mål med det næste byggeprojekt? Ring på telefonnummer: 9391 0034 eller brug kontaktknapperne her på siden, så sidder vi klar til at give et uforplgtende tilbud og finde frem til den rigtig løsning for dig.

Kontakt os her
FLEMMING SØRENSEN Indehaver
93 91 ** **
[email protected]***.com
Dansk Kvalitets Håndværk ApS Literbuen 14 A 2740 Skovlunde
CVR: 39573830
Her finder du Dansk Kvalitets Håndværk ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu