Adamson Byg & Kloakservice ApS

- Når dialog er det bedste værktøj!

Adamson Byg & Kloakservice ApS er en nordsjællandsk bygge- og entreprenør virksomhed, som tilbyder serviceydelser inden for tømrer- og murerfaget samt inden for det autorisationskrævende kloakområde. Med base i Helsinge kører vi ud og hjælper kunder bosat i Nordsjælland og Storkøbenhavn med deres boligdrømme.

Vores service er primært målrettet private kunder inden for boligrenovering og autoriseret kloakarbejde. Vi er kundernes garanti for at deres byggeprojekter bliver udført korrekt, til tiden og med sans for detaljen.

Erfarne tømrere

Vi har rig erfaring inden for alle tømrerfagets discipliner, og vores ekspertise tæller alt fra gulvlægning til taglægning. Hvad enten man ønsker en køkkenmodernisering, nye vinduer og døre, ovenlysvinduer, kviste, tagrenoveringer, og meget mere, så er vi altid klar til at servicere vores kunder.

Kvalitetssikkert murerarbejde

Vi tilbyder en lang række af forskellige ydelser inden for murerfaget, og vores dygtige murere går aldrig på kompromis med kvalitet. Vi tilbyder støbning af fundamenter, opmuring, dekorativt murer og renovering og modernisering af badeværelser. Dog er det ingen hemmelighed, at vi størstedelen af vores murerarbejde er badeværelsesrenoveringer, som vi har stor ekspertise inden for.

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester er Adamson Byg & Kloakservice ApS garant for at sikre, at alle kunders kloakker har en korrekt og optimal afløbsteknik. Selvom man ikke ser sin kloak på samme måde, som man ser sit hus, så er det altid vigtig at reagere prompte ved mistanke om problemer med kloakken, og vi står derfor altid til rådighed for kunderne.

Inden for kloakfaget tilbyder vi etablering af nyt kloakanlæg, renovering af eksisterende kloakanlæg, rottebekæmpelse, spuling og rens af kloakker og samletanke, etablering og renovering af alle typer af brønde, tv-inspektion, etablering af faskiner og meget mere.

Dialogen i højsædet

Med princippet "når dialog er det bedste værktøj", sikrer vi at alle vores kunder får en transparent og tryg proces i ethvert byggeprojekt. Vi undervurder aldrig vigtigheden af vores kunders projekt, uanset om det er en lille eller stor opgave.

Udover kvalitet og pertentlighed er vi også en virksomhed som vægter klima og miljøhensyn højt. Netop derfor er vi blandt de få i landet, som har titlen Certificeret Klimahåndværker.

Adamson Byg & Kloakservice ApS er medlem af Dansk Industri, som betyder at alle vores kunder er dækket af Byg Garanti, og vi er ligeledes medlemmer af Danske Kloakmestre, hvorfor vores kunder også tilbydes Kloak Garanti.

Kvalitet fra øverste hylde

Kundetilfredsheden er ifølge Adamson Byg & Kloakservice ApS, det vigtigste parameter at måle på. Derfor kan du også forvente, at alle detaljer bliver tjekket efter i sømmene. Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS leverer vi en flot finish på alle projekter.

”Vi går ikke før produktet er tilfredsstillende – andet ville være uprofessionelt og ikke noget vi vil associeres med.” - Adamson Byg & Kloakservice ApS.

Ovenstående citat understreger blot professionalismen og seriøsiteten du som kunde bliver mødt med, når du hyrer Adamson Byg & Kloakservice ApS til dit næste projekt.

Står du og mangler et par kompetente hænder til at udføre din boligdrøm?

Så skynd dig at gribe telefonen og ring på 40 40 71 64 eller benyt kontaktknapperne her på siden for en fuldstændig uforpligtende snak om dine boligdrømme.

Læs mere

Kontakt os her

Adamson Byg ApS
40 40 ** ** Vis nummer
40 40 71 64

Adamson Byg og Kloakservice ApS

Brydetoften 20

3200 Helsinge

CVR: 42414956

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Adamson Byg og Kloakservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af ovenlysvindue 3400 Hillerød
3 uger siden
Renovering af badeværelse 2900 Hellerup
3 uger siden
Badeværelsesrenovering 3000 Helsingør
1 måned siden
Udvidelse og renovering af af badeværelse 2300 København
1 måned siden
Udskiftning af kældervindue 2830 Virum
1 måned siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
21 anmeldelser
google.com 15 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi bestilte Adamson byg til at lave en skydedør og vi er glad for resultatet. Cihan var både kompetent til at udføre tømrearbejde selv og til at koordinere med anden håndværker i forbindelse med spartling/maling.

William Larsen, 18 sep, 2023

Yderst kompetent arbejde og kom til aftalte tidspunkt. Ville bestemt ikke tøve med at benytte næste gang

Thomas Mathiasen, 20 jul, 2023

Klar kommunikation og høj kvalitet. Vi fik udskiftet otte vinduer, en terrasseskydedør og en kælderdør af Cihan og hans team. Det krævede både kran, tømrerarbejde, murerarbejde, mm. og derm...
Klar kommunikation og høj kvalitet. Vi fik udskiftet otte vinduer, en terrasseskydedør og en kælderdør af Cihan og hans team. Det krævede både kran, tømrerarbejde, murerarbejde, mm. og dermed en betydelig koordinerende indsats. Alt blev klaret i kvalitet som lovet og endda før planlagt tid. Det, vi har været gladest for, er den klare kommunikation og tilgængelighed, så vi har kunnet føle os trygge og velinformerede i hele processen. En klar anbefaling herfra.
Læs mere

Estelle Arys Lærkedal, 20 jun, 2023

Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. R...
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Læs mere

hans stricker, 20 jun, 2023

Vi kan varmt anbefale Adamson byg & kloakservice. Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både oversku...
Vi kan varmt anbefale Adamson byg & kloakservice. Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Læs mere

Erla Ólafsdóttir, 20 apr, 2023

Dygtig og vidende, hurtigt og veludført arbejde. Fik udført noget afstivning , vi ikke vidste manglede under taget Vores allerbedste anbefalinger om Cihans service. Eddie og Marianne Steeley

Marianne S., 29 mar, 2023

Min kæreste og jeg hyrede Adamson Byg og Kloakservice til en større renoveringsopgave i vores lejlighed, da der skulle installeres helt nyt bad og toilet i lejligheden samt nyt køkken. Desuden o...
Min kæreste og jeg hyrede Adamson Byg og Kloakservice til en større renoveringsopgave i vores lejlighed, da der skulle installeres helt nyt bad og toilet i lejligheden samt nyt køkken. Desuden også diverse mindre opgaver i lejligheden. Adamson Byg og Kloakservice har hele vejen igennem renoveringen ydet en fantastisk service! De har konstant opretholdt høje standarder i udførslen af alle opgaver samt rådgivet og vejledt os igennem hele projektet. Min ‘frygt’ for håndværkerydelser generelt, har altid været, at tider og aftaler ikke blev overholdt samt manglende kommunikation. Denne frygt blev heldigvis gjort til skamme, da Adamson Byg og Kloakservice sørgede for konstant at informere og kommunikere os omkring projektet, og overholdt alle tider og aftaler. Derudover oplevede vi (min kæreste og jeg), at de også var enormt fleksible ift. deres arbejdstider, hvilket havde stor betydning for at tingene kunne gå op med vores arbejde. Adamson Byg og Kloakservice har vores varmeste anbefalinger, og vil også være de første, vi ville henvende os til, med nye renoveringsprojekter
Læs mere

Peter Bødker, 20 mar, 2023

Vi har brugt adamson byg til flere opgaver, udskiftning af flere velux vinduer, andre opgaver samt en større kvist nedrivning og istandsættelse samt nye vinduer. Adamson byg har ved alle opgaver ...
Vi har brugt adamson byg til flere opgaver, udskiftning af flere velux vinduer, andre opgaver samt en større kvist nedrivning og istandsættelse samt nye vinduer. Adamson byg har ved alle opgaver givet en god pris, holdt tidsplanen, har haft god kontakt med andre håndværkere som samlet entreprise, altid været imødekommende og konstruktiv. Der har ved alle projekterne været stor faglig viden samt et rigtig fint arbejde. Så vi har været tilfredse med Adamson byg og vil gemme nummeret til en anden gang.
Læs mere

David Blom Mejdal, 20 sep, 2022

Usædvanligt gode håndværkere! Cihan og hans to dygtige arbejdsmænd installerede vinduer i vores hus. De forstod præcis vores ønsker og sikrede sig vores input når der skulle tages beslutning...
Usædvanligt gode håndværkere! Cihan og hans to dygtige arbejdsmænd installerede vinduer i vores hus. De forstod præcis vores ønsker og sikrede sig vores input når der skulle tages beslutninger undervejs. De var respektfulde (dækkede af, sugede byggestøv), responsive, super ærlige og vigtigst af alt afleverede de et helt perfekt stykke arbejde. Ingen tvivl om at jeg bruger Adamson næste gang jeg skal bruge noget tømrerekspertise der er ud over mine egne evner.
Læs mere

Ulf Aslak, 20 sep, 2022

Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Adamson Byg. De har lavet taget på vores sommerhus som viste sig at være i dårligere stand end ventet. Kommunikationen har hele tiden været upåklagelig,...
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Adamson Byg. De har lavet taget på vores sommerhus som viste sig at være i dårligere stand end ventet. Kommunikationen har hele tiden været upåklagelig, og der blev hurtigt lagt en plan for hvad der skulle gøres. Det blev til en helt ny tagkonstruktion med nye spær, forstærkning af støttestolper, nye tagbrædder, tagpap, vindskeder etc. Størstedelen af arbejdet blev klaret på under en uge, så de er virkeligt effektive. Og så gør det heller ikke noget at de er søde og venlige at snakke med :) Kun gode anbefalinger herfra!
Læs mere

Rune Tonsgaard Sørensen, 20 sep, 2022

Adamson byg har været helt fænomenale som samarbejdspartnere i forbindelse med at få lavet nyt køkken, og gulv i hele stueplan. Gennem hele processen har det været ekstrem skarpe på kommunika...
Adamson byg har været helt fænomenale som samarbejdspartnere i forbindelse med at få lavet nyt køkken, og gulv i hele stueplan. Gennem hele processen har det været ekstrem skarpe på kommunikationen. Når der dukkede overraskelser op (og det gør der jo når man renoverer ældre huse), var de hurtige til at melde ind, få afklaring og komme videre. Når tidsplanen gik fløjten fordi det var corona-tider og man måtte have hele familien i hjemme-isolation, var de fleksible og imødekommende. Der er ingen tvivl om at Adamson byg er de første vi ringer til næste gang vi skal have renoveret noget af huset.
Læs mere

Tommy Schouw, 20 sep, 2022

Adamson gjorde et fint stykke arbejde - og de kom og gik som aftalt - og de var gode til at kommunikere undervejs

Jan J., 14 jul, 2022

Super kommunikation og udførelse hele vejen igennem - mine varmeste anbefalinger.

Anders B., 18 jan, 2022

Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.

Erika Borup Sørensen, 20 sep, 2021

En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!

Frederik Hemmingsen, 20 sep, 2021

Vi bestilte et halvtag, som skulle bygges på vores hus. Vi blev rådgivet med mulige løsningsforslag, hvor det var vores klare overbevisning, at det var objektive synspunkter - der blev ikke anbe...
Vi bestilte et halvtag, som skulle bygges på vores hus. Vi blev rådgivet med mulige løsningsforslag, hvor det var vores klare overbevisning, at det var objektive synspunkter - der blev ikke anbefalet noget, som var en dyrere løsning, end vi havde brug for. Gennem en god dialog og klar forventningsafstemning kom vi frem til en løsning, som vi er blevet rigtigt glade for. Selve udførelsen af arbejdet skete hurtigt og effektivt og resultatet super godt. Intet at klage over. Kommunikationen var klar, og der blev svaret hurtigt på vores henvendelser. Vi vil klart anbefale Adamson Byg og selv benytte dem, såfremt vi har relevant arbejde i fremtiden.
Læs mere

Jesper Lærkedal, 20 sep, 2021

Adamson Byg er et grundigt firma med et ærligt personale. De hjalp os med alle de juridiske spørgsmål som vi havde, og da ejeren af firmaet også er jurist, kunne vi drage god nytte af deres jur...
Adamson Byg er et grundigt firma med et ærligt personale. De hjalp os med alle de juridiske spørgsmål som vi havde, og da ejeren af firmaet også er jurist, kunne vi drage god nytte af deres juridiske service. Deres tømrerservice er i top, og det er deres håndværk også. Vores renoveringsprojekt blev først opstartet efter at Adamson Byg insisterede på at der blev inddraget en bygningsingeniør, og på den måde var Adamson Byg med til sikre at renoveringsprojektet blev udført indenfor alle de lovlige krav og i dag har vi et perfekt resultat. Klart de bedste anbefalinger herfra.
Læs mere

Anna Zakia Juan, 20 sep, 2021

Vores vinduer er skiftet og det hele blev lavet meget professionelt og som aftalt. Så vi vil helt klart anbefale Adamson Byg, hvis man skal bruge en tømrer i Nordsjælland.

Erika S., 10 feb, 2021

Høflig og imødekommende medarbejder.

jannie J., 08 jan, 2021

Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Troels Christensen, 20 sep, 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Adamson Byg og Kloakservice ApS

Send en forespørgsel til Adamson Byg og Kloakservice ApS