Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

Flere boligejere finder håndværkeren på mobilen

I ”gamle” dage eller bare indtil for få år siden slog de fleste boligejere op i telefonbogen eller ringede til den lokale håndværker, når de skulle bruge et håndværkertilbud. Siden er meget sket, og i dag går mange bygherrer på nettet for at finde et godt håndværkertilbud. Men i dag er det ikke kun computeren, der tages i brug. Også mobiltelefonen bliver brugt til at finde frem til den rigtige håndværker. Det har 3byggetilbud.dk især oplevet siden nytår, hvor antallet af mobile besøg er vokset markant.

De seneste år er iPhones, iPads og smartphones vundet frem, og salget af apparaterne er eksploderet. Det betyder, at mange i dag er på nettet det meste af tiden, da deres telefon, musik, netværk m.m. er samlet i en enhed. Nettet er altså tilgængeligt overalt.

Dette har betydet, at det er blevet nemmere at finde et godt håndværkertilbud eller oplysninger i forbindelse med et byggeprojekt. Pludselig kan man hoppe på nettet, når man sidder på en café, er på farten eller et tredje sted.

Vækst på 420 procent

Hos 3byggetilbud.dk har man oplevet denne tendens. I første halvår i 2012 er antallet af mobile besøg fra smartphones og iPads steget med omkring 420 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Den store vækst i mobile besøg på 3byggetilbud.dk skyldes dels en strategisk markedsføring på nettet, dels en landsdækkende tv-kampagne i foråret, hvor antallet af besøgende via mobilen steg markant.

Designet til mobilen

”Lige nu er ca. ti procent af vores samlede trafik på 3byggetilbud.dk fra mobile enheder. Lige som alle andre har set, kan vi se, at flere og flere går på nettet via deres telefon eller iPad, og det kan vi selvfølgelig ikke ignorere, når alle går i den retning. Samtidig er 3byggetilbud.dk installeret til mobile enheder, og vi har et mobilformat til 3byggetilbud.dk,” siger partner Johnny Krogsgaard.

Tendensen er altså, at flere og flere boligejere går ind på 3byggetilbud.dk via mobilen eller iPad’en, og en del af dem ender også med at sende en byggeopgave ind, som bliver formidlet videre til 3byggetilbud.dk’s netværk af leverandører.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *