Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

3byggetilbud.dk på landsdækkende tv

Mandag den 19. marts 2012 er en historisk dag for 3byggetilbud.dk. For første gang nogensinde går Danmarks førende opgaveportal for byggeopgaver på landsdækkende tv. I uge 12 og 13 i marts og igen i uge 16 og 17 i april vil 3byggetilbud.dk annoncere med en tv-kampagne på ni landsdækkende tv-kanaler. Med tv-kampagnen ønsker 3byggetilbud.dk at […]

Mandag den 19. marts 2012 er en historisk dag for 3byggetilbud.dk. For første gang nogensinde går Danmarks førende opgaveportal for byggeopgaver på landsdækkende tv. I uge 12 og 13 i marts og igen i uge 16 og 17 i april vil 3byggetilbud.dk annoncere med en tv-kampagne på ni landsdækkende tv-kanaler.

Med tv-kampagnen ønsker 3byggetilbud.dk at slå sit navn fast og udbrede kendskabet til byggeportalen, der formidler danske boligejeres bygge- og håndværkeropgaver.

På mange kanaler

Tv-kampagnen rammer tv-skærmene i en periode, hvor mange husejere typisk kaster sig over bygge- og renoveringsopgaver, og derfor forventer 3byggetilbud.dk også et stigende antal opgaver i kampagne-perioden.

Reklamen bliver vist på TV 3, TV 3 Plus, TV 3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Discovery The Voice og TLC. I alt vil tv-reklamen blive vist omkring 25 gange pr. dag i de fire uger.

Se vores spot her

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *