Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

Anbefaling til boligejeren: 10 app’s der kan hjælpe dig med hus og have

Efterhånden har de fleste af os enten smartphone, Ipad eller lignende. Og vi har dem ofte i nærheden hele tiden. Det er dog ikke alle, der er klar over at man kan bruge sin telefon eller Ipad som et nyttigt værktøj i boligen. I de senere år er der kommet utallige app’s til boligen. Og mange af dem er desuden gratis. Hos 3byggetilbud.dk er vi store fans af mulighederne de nye app’s tilbyder, og vil gerne dele dem med jer. Vi har derfor lavet en liste med nogle af vores favorit-app’s til boligen her i artiklen.

De 10 app’s er:

Førstehjælp til dit hus

Bolius har udviklet en glimrende app til boligen kalder ‘Førstehjælp til dit hus’. App’en kan hjælpe med at håndtere forskellige problemer man måtte støde på i din bolig. Hvis et problem akut opstår, for eksempel et sprængt vandrør, kan man bruge app’en som hjælp. Ligeledes kan den hjælpe en med at huske på de rutinemæssige ting, man skal vedligeholde i huset.
Applikationen er udviklet af Bolius og har udover de forskellige hjælpemanualer også blandt andet en lommelygte-funktion.
App’en er på dansk og kan downloades gratis i både App Store og Google Play.

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

2-talHomestyler

Hvis du mangler inspiration til indretningen derhjemme, er Homestyler app’en noget for dig. I app’en tager du først et billede af det rum der skal indrettes. App’en genererer så et 3d-billede af rummet, hvor man så kan eksperimentere med at putte møbler ind i rummet og flytte rundt på dem. Dermed kan man få et billede af, hvordan et rum kan indrettes. Det kan være rigtig sjovt at lege med forskellige typer indretning, og finde frem til et godt resultat uden at være tvunget til at flytte rundt på sine tonstunge møbler. App’en er gratis at downloade, og sproget er engelsk, hvilket man lige skal være opmærksom på. Du kan downloade app’en i både App Store og Google Play.

Download på App Store
Download på Google Play

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis

3-talHusets vejralarm

Husets Vejralarm er et nyttigt værktøj i det danske vejr, der som bekendt kan være ganske lunefuldt (og regnfuldt). App’en varsler dig om, når der er skybrud, orkaner eller lignende på vej til dit lokalområde, som du bør være opmærksom på. Derudover indeholder app’en en masse råd til forholdsregler, man kan tage før vejret slår sig løs. Eksempelvis hvordan man bedst sikrer boligen mod en storm eller et skybrud. Skulle uheldet alligevel være ude, indeholder app’en desuden informationer om, hvad du så skal gøre. App’en kan downloades i App Store.

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

4-talSanker

Sanker er en app, der handler om at dele eller modtage ting man har for meget af i haven. Eller fx hvis man har set et sted i naturen, hvor der er mange spisesvampe eller bær. I app’en kan man så annoncere, at folk kan komme og hente de overskydende frugter eller grøntsager, hvad enten de vokser i ens egen have eller ude i naturen – Dermed undgår man, at frugt og grønt falder af træerne og ligger og rådner på jorden. App’en er både relevant for dig, der har en masse overskydende frugt og grønt du vil af med, og dig som er interesseret i at hente grøntsagerne. Ordet ’sanke’ er faktisk et gammelt dansk ord for at ’samle’. App’en kan downloades både i Google Play og App Store, og sproget er dansk.

Download på App Store
Download på Google Play

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

5-talHusets kalender

Husets kalender er en app, der kan hjælpe dig med de huslige gøremål. Med app’en kan du både få styr på dit hus og din have. Du kan blive mindet om, hvornår det er tid til at udføre hvilke opgaver i hjemmet. Hvornår er det tid til at gøre huset vinterklart? Hvordan forebygger du mod kalk og fugt? Hvordan slipper du af med skadedyr i haven? Husets kalender dækker hver måned ind.

Download på App Store

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

6-talHaveglæder

Haveglæder er en app til havemennesket, eller dig som ønsker at blive det. I app’en finder du artikler om nærmest alle aspekter af haven: Hvilke planter der kan gro, råd til hvordan man får en dejlig have, viden om de forskellige sæsoner og en masse andre haverelaterede informationer.
Applikationen fungerer som et opslagsværk til haveejeren. Haveglæder indeholder også en database over planter. App’en kan downloades både til Android og Iphone.

Download på App Store
Download på Google Play

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

7-talVaterpas

Klassisk stykke værktøj som app. Som navnet antyder kan du måle om ting ligger i vater. App’en fungerer udmærket, og kan være til stor hjælp, hvis man ikke har fået taget sit vaterpas med når der skal måles. App’en fungerer ganske glimrende, og er rimelig ligetil at gå i gang med. Den kan downloades i App store og koster 7 kroner. Hvis du skulle have Android, er der adskillige lignende alternativer til denne app i Google Play, som man kan downloade i stedet.

Download på App Store

Sprog: Engelsk
Pris: 7 kr.

8-talMove to measure – Flying ruler

Move to Measure – Flying Ruler app’en gør at du kan bruge din smartphone som et målebånd. Du flytter simpelthen bare mobilen på det sted der skal måles, og så måler app’en afstanden. App’en kan også bruges som vinkelmåler. Dermed kan det gøre det nemmere for dig i gør-det-selv-projektet. App’en findes i App Store og koster omkring 13 kroner.

Download på App Store

Sprog: Engelsk
Pris: 7 kr.

9-talMyScript calculator

Skulle du stå og have behov for at udregne noget i forbindelse med et gør det selv projekt, kender alle nok til frustrationen ved at få lommeregneren til at forstå, hvad det præcis er, man vil have den til at regne ud. De problemer løser MyScript app’en, der lader dig skrive med håndskrift på skærmen og så selv finder ud af, hvad den skal regne ud. Det fungerer overraskende godt, skal det lige siges. App’en er gratis og findes til både Android og Iphone.

Download på Google Play

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis

10-talFlügger Farveguide

Der findes mange af denne type app’s, da flere af de store maling-virksomheder har udviklet hver deres app. Fælles for dem er, at de er ganske nyttige til at give en ide om, hvordan en farve vil se ud i et rum, før man maler det. Fremgangsmåden er simpel: Tag et billede af det rum, der skal males, og så kan man udfylde væggene med forskellige farver maling, og dermed se, hvad der fungerer godt og mindre godt. I bedste fald kan det måske endda spare dig for at skulle male noget over, fordi du for sent finder ud af, at den valgte farve ikke fungerer. Flügger Farveguide er en gratis app og findes til Iphone og Ipad.

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

Hvis du kender andre gode app’s til boligen, er du meget velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *