Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

oktober 2022

AN Byg Aarhus ApS

Til de mange 5-stjernede anmeldelser fra tilfredse kunder kan AN Byg Aarhus ApS nu også tilskrive sig den velfortjente titel som Månedens Håndværker Vest i oktober 2022. Læs om firmaet inspirerende tilgang til kunderne her.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

AN Byg Aarhus ApS tilbyder entrepriseopgaver og har særligt travlt med at lave badeværelser og køkkener, som de udfører med bravur. Det dygtige firma rummer både malere, gulvmænd, tømrere og fliseeksperter – og rykker ud til opgaver store som små. Til de mange 5-stjernede anmeldelser fra tilfredse kunder kan de nu også tilskrive sig den velfortjente titel som Månedens Håndværker Vest i oktober 2022. En titel, der er mange gode grunde til, at AN Byg Aarhus ApS løber med. Det aarhusianske firma vægter nemlig ærlig og klar kommunikation med kunderne lige så højt som de kvalitetsløsninger, de afleverer.

AN Byg Aarhus ApS kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Renoveringer
  • Tilbygninger
  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Alle former for malerarbejde

Hos AN Byg Aarhus ApS vil det ofte være projektleder Sune Albæk, der kommer ud og besigtiger opgaven. Firmaet har nemlig lavet en god og gennemarbejdet proces for, hvordan alle opgaver håndteres, så kunden får den bedste oplevelse. Når alle detaljer er på plads modtager man altid et fast pris på istandsættelsen, da AN Byg Aarhus ApS vægter gennemsigtige tilbud højt. Du kan altså regne med, at der er styr på sagerne og ingen ubehagelige ekstraregninger kommer, når AN Byg Aarhus ApS er på opgaven.

Det er ikke kun blandt kunderne, det skinner igennem, at AN Byg Aarhus ApS leverer gode løsninger. Firmaets faste konsulent Fredrik Andersen er også utrolig glad for samarbejdet. Han fortæller:

”Det første jeg tænker på, når jeg tænker AN Byg Aarhus ApS er professionalisme. Projektleder Sune Albæk er altid engageret i den gode kundeoplevelse og i at levere den bedste service. Han vil aldrig tabe en kunde på gulvet, og det giver mig stor tryghed, som firmaets konsulent. Samtidig er det tydeligt, at Sune er en erfaren mand med sans for detaljen. Han ser altid kundens behov og har styr på butikken. Samtidig er han super menneskelig. Titlen som Månedens Håndværker Vest er derfor mere end velfortjent.”

Sådan bedømmer kunderne AN Byg Aarhus ApS

100%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. AN Byg Aarhus ApS er Månedens Håndværker Vest for oktober 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive en del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.