AN Byg Aarhus ApS

Skal du have istandsat eller renoveret din bolig, og ønsker du et firma, der kan lave badeværelser, køkkener, tilbygninger og alle former for malerarbejde? Så tøv ikke med at kontakte AN BYG Aarhus ApS. Vi laver alle former for entrepriseopgaver og gør en dyd ud af at levere service i højeste kvalitet. Med hovedsæde i Aarhus kan vi hjælpe med boligprojekter i hele Østjylland.

Eksperter i at renovere badeværelser og køkkener

Hos An Byg Aarhus ApS er vi 20 mand ansat med mere end 15 års erfaring fra håndværkerbranchen. I firmaet finder du lige de fagfolk, der er behov for til din opgave – alt fra maler, VVS, tømrer, gulvmand og fliseeksperter kan vi mønstre. Og derfor kan du vide dig sikker på, at AN Byg Aarhus ApS er det rigtige firma, hvad enten du skal have et nyt køkken, badeværelse eller have lavet en tilbygning til boligen.

Vi kan hjælpe med:

  • Renoveringer
  • Tilbygninger
  • Køkkener
  • Badeværelser
  • Malerarbejde

Klar dialog og fast pris

Hos An Byg Aarhus ApS værner vi om den gode dialog og den klare kommunikation. Når du indhenter tilbud fra os, vil det ofte være projektleder Sune Albæk, der kommer ud og besigtiger opgaven. Her gennemgår vi detaljeret opgavens omfang og sikrer os, at alle detaljer er på plads. Herefter får du en fast pris på opgaven, som vi naturligvis overholder. Vi lover derfor, at der ikke er nogle ekstra omkostninger, når vi sender fakturaen efter en afsluttet opgave.

Altid tilfredse kunder

Vi har mange års erfaring fra branchen og har altid efterladt os tilfredse kunder. Med afsæt i den ærlige og klare kommunikation sikrer vi os, at du som bygherre er godt informeret om forløb og pris og efterfølgende er glad for resultatet. Vi er kendt for at være et firma, der går langt for, at alle kunder er tilfredse og glade for, at de har valgt netop os til deres opgave.

Står du overfor et renoverings- eller tilbygningsprojekt? Så tøv ikke med at kontakte os på 2511 7307 eller benyt kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Læs mere

Kontakt os her

Sune Albæk
Sune Albæk Projektleder
30 42 ** ** Vis nummer
30 42 90 70

AN Byg Aarhus ApS

Brendstrupvej 90

8200 Aarhus N

CVR: 42556386

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AN Byg Aarhus ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Renovering af badeværelse 8320 Mårslet
1 uge siden
Renovering af bryggers 8260 Viby J
2 uger siden
Renovering af badeværelse 8670 Låsby
2 uger siden
Renovering af badeværelse 8250 Egå
2 uger siden
Indvendig maling af hus 8250 Egå
2 uger siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
18 anmeldelser
3byggetilbud.dk 18 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Dygtige håndværkere og god dialog hele vejen gennem projektet. Jeg vil gerne bruge dem en anden gang 👍

Erik V., 03 apr, 2023

Meget veludført arbejde, venlige og imødekommende medarbejdere, der har kommunikeret åbent og konstruktivt med os. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis der bliver brug for flere renoveringer.

Kirsten P., 06 mar, 2023

Vi har været meget tilfredse med hele processen. Alle aftaler og tidsplan overholdt - meget dygtige og venlige medarbejdere - vores varmeste anbefalinger

Kasper K., 08 feb, 2023

Arbejdet er udført fuldt tilfredsstillende og til den aftalte tid Mvh Torben qvist

Torben Q., 20 sep, 2022

De småting, som ikke var helt i øjet, blev rettet uden videre, og lejligheden står herefter rigtig flot.

thomas P., 05 sep, 2022

Jeg har sjældent oplevet så god service som ved AN byg Aarhus. De holder deres aftaler, malede hele vores hus på en dag, så vi kunne flytte hurtigt ind og deres malerarbejde er i topklasse. Der...
Jeg har sjældent oplevet så god service som ved AN byg Aarhus. De holder deres aftaler, malede hele vores hus på en dag, så vi kunne flytte hurtigt ind og deres malerarbejde er i topklasse. Der var ikke en finger at sætte på deres arbejde. Jeg vil bestemt give mine bedste anbefalinger til dette firma og deres håndværkere. /Rikke, Hinnerup
Læs mere

Rikke N., 15 jul, 2022

Meget professionelt firma og rigtig flot udført arbejde. Vi har været godt tilfreds igennem hele processen. Også god feedback på løsningsmuligheder, samt fleksibel tilgang til opgaverne.

Klaus K., 04 jul, 2022

Hurtigt effektivt og ikke noget palaver med at det og det var ikke med. Færdiggjort og klar til brug på 10 dage. :-)

Mads J., 27 jun, 2022

Vi er ovenud tilfredse med hele processen med AN byg Aarhus. De får vores allerbedste anbefalinger. Vores byggeopgave endte med at blive langt mere omfattende end først ventet, da huset bød på ...
Vi er ovenud tilfredse med hele processen med AN byg Aarhus. De får vores allerbedste anbefalinger. Vores byggeopgave endte med at blive langt mere omfattende end først ventet, da huset bød på overraskelser og AN byg har været med os hele vejen. Vores samarbejde med Sune og Daniel har været upåklageligt både i kommunikation og i aftaler. De har udvist en enorm fleksibilitet og imødekommenhed hele vejen i mål. De er begge meget omhyggelige og deres crew består af dygtige, hurtige og kompetente håndværkere. Vi har intet at komme efter i forhold til deres udførte arbejde og vil til enhver tid bruge dem igen ved fremtidige projekter. Vi føler os utrolig heldige, at vi fandt dette firma, som vi ikke kendte til i forvejen, til vores projekt og er meget tilfredse med slutresultatet.
Læs mere

Christina B., 14 jun, 2022

En god service!

Rebecca W., 08 jun, 2022

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med AN Byg. Vi har netop overtaget en smuk gammel patriciervilla fra 1920'erne, hvor vi skulle have renoveret vores badeværelser, ordnet et ge...
Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med AN Byg. Vi har netop overtaget en smuk gammel patriciervilla fra 1920'erne, hvor vi skulle have renoveret vores badeværelser, ordnet et gelænder og opført nogle franske døre. AN Byg har udført arbejdet med en utrolig sans for detaljer og lavet et godt håndværk, så resultatet matcher resten af bygningen. Vi har været rigtig glade for deres evne til at finde på løsninger, når vi løb ind i de uundgåelige overraskelser sådan en gammel bygning indeholder. Endeligt var vi meget tilfredse med deres arbejdsmoral og dedikation til opgaven.
Læs mere

Jesper S., 02 jun, 2022

Det var simpelthen så flot et stykke arbejde de lavede Dem der kom var så venlige og yderst dygtige Jeg vil give dem min bedste anbefaling

Tinna K., 16 maj, 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du AN Byg Aarhus ApS

Send en forespørgsel til AN Byg Aarhus ApS