Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Det handler om at være konkret

november 2020

FR Installation ApS

Ovenpå en måned, der har budt på en eksplosiv opgavevækst og en kundebase, som har været mere end tilfreds, står FR Installation ApS øverst på det prestigefyldte podie som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Læs med her og find ud af, hvordan elinstallatøren fra Nordsjælland har knoklet sig til titlen.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

En dedikeret tilgang til opgaverne, både i kvaliteten og kontakten, har skubbet FR Installation ApS ind over målstregen til titlen som månedens håndværker november 2020. Indehaveren Frederik Riiber Søholm Andersen fortæller, hvordan en rolle som fast køkkenmontør og et marked for sommerhuse har bidraget til virksomhedens travle hverdag gennem denne måned.

Det handler om at være konkret

FR Installation ApS værdsætter en konkret og reflekteret dialog med kunden. Det kan naturligvis være svært for kunden at være konkret omkring sin opgave, når man ikke er helt velvidende om, hvilke løsningsmuligheder, der egentligt gemmer sig i håndværkernes værktøjskasse. Men ifølge Frederik Riiber, kan det gavne begge parter en del, hvis kunden har gjort sig en række tanker om, hvilken slags løsning, der ønskes.

Vi snakker altid med kunden om opgaven på så specifik en måde som muligt. Så indgår vi derfra i en sparringsproces, og det hjælper os ofte i mål med nogle resultater kunden måske ikke nødvendigvis havde set som en mulighed, og dermed ender det som en positiv overraskelse.

Frederik Riiber, Indehaver

Den faste køkkenmontør

Det har været en hektisk måned, men det har ikke påvirket kvaliteten af FR Installations ApS´ arbejde negativt på nogen som helst måde – tværtimod. Virksomhedens samarbejde med Invita som fast køkkenmontør er en blåstempling af FR Installation ApS’ erfaring og de gode resultater, som de hjælper med at levere.

”Vi løser mest mindre projekter hos de private – og så kører vi blandt andet for Invita i København, hvor vi ligesom er deres faste køkkeninstallatør. Og det er også noget vi prøver at få udvidet til nogle flere køkkenforretninger, så vi ved lige hvordan køkkeninstallationerne skal vendes og drejes.”

Eksplosiv vækst i sommerhusopgaver

Markedet for sommerhuse har over sommeren været i historisk optur, og det er noget FR Installation ApS stadig kan se i ordrebøgerne. Det er heldigt, for hos installationsvirksomheden er opgaverne i netop sommerhusområderne nogle de elsker at få ind ad døren.

”Jeg synes vi har kunnet mærke, at der er blevet købt mange sommerhuse i år. Meget af vores arbejde har været sommerhuse eller kolonihavehuse, som skulle have en mindre renovering. Det er helt klart nogle fede opgaver at lave – og her er det et mix af både køkkener og diverse elinstallationer,” fortæller Frederik Riiber.

Elinstallationer er ikke ’gør-det-selv’

I kølvandet på det den eksplosive vækst i salget af sommerhuse over det seneste år, er der mange danskere, der har valgt at tage renoveringerne i egen hånd. Dette er naturligvis dejligt, når det lykkes og man sparer penge, men elinstallationer er ifølge FR Installation ApS, en mere kompleks sag, som oftest kræver en professionel hånd.

”Ellers ser vi ofte en tendens til, at folk der har gjort nyt indkøb af et sommerhus, kolonihavehus eller lejlighed har for vane at prøve at spare elektrikeren væk og løse opgaven selv. Det er bare relativt ofte at dette går galt, fordi elinstallationer er lidt mere komplekst arbejde.”

I sådan et tilfælde rykker FR Installation ApS naturligvis ud med redningskransen, men det er ofte en tabt arbejdsfortjeneste for den ikke faglærte private boligejer at give sig i kast med det elektriske arbejde på egen hånd.

Sådan anmelder kunderne FR Installation ApS

99%

Kundetilfredshed

95%

Svarprocent