Elite håndværker

FR Installation ApS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

FR Installation ApS

Fr Installation ApS

Hos FR Installation ApS varetager vi alle former for el-arbejde. Vi dækker hele landet, dog kører vi kun til Jylland og Fyn for de store opgaver. Vi hjælper med alt lige fra ophængning af en lampe i det private sommerhus, til el-servicering af storkøkkener i virksomheder. Vi har mange års erfaring inden for faget – og på trods af de mange år i branchen er der ingen opgaver, vi ikke har det sjovt med at udføre.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med: 

  • Renovering af el
  • Servicering af el
  • Belysning

Grundige og omhyggelige

Vi får altid ros for vores høje kvalitet og gode finish. For FR Installation ApS er en opgave ikke afsluttet, før resultatet er præcis, som vi selv ønsker det. Det gode håndværk og vores faglige ærekærhed kan altid ses i det arbejde, vi udfører. Vi er perfektionistiske og kæler for detaljen – netop derfor oplever vi også, at kunderne kommer igen. 

Vi tager os tid til dig

Eftersom vi er eksperterne, bruger vi meget tid på at tage kunden i hånden og hjælpe dem godt i mål med deres projekt. Vi er altid ved telefonen – derfor svarer vi hurtigt og sidder klar med hjælp og rådgivning, hvis behovet er der. For FR Installation ApS er det nemlig alfa og omega, at du føler dig tryg og sikker ved at have valgt os som din autoriserede el-installatør.

Vi overholder vores aftaler – prøv selv!

Skal vi hjælpe dig med din el-opgave? Hvis du mangler en dygtig og autoriseret el-installatør til dit næste projekt, så læn dig trygt tilbage og lad os hjælpe dig godt i mål. Brug kontaktknapperne her på siden eller ring på tlf.: 2989 7958, så lover vi dig et godt og uforpligtende tilbud, der er ligeså knivskarpt, som det arbejde og den service vi udfører. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Frederik Riiber Søholm Andersen
Frederik Riiber Søholm Andersen Indehaver
29 89 ** **
[email protected]***.com
FR Installation ApS Fruervadvej 10 3320 Skævinge
CVR: 38915649
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver FR Installation ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du FR Installation ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu