Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

marts 2022

Stark Enterprise

Stark Enterprise har Mathias Hvarregaard Stark i spidsen og drives med service og kvalitet i første klasse – og derfor er de kåret som Månedens Håndværker Øst marts 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Fra hovedkontoret i Skævinge kører Stark Enterprise ud til bygherrer i Nordsjælland og Københavnsområdet. Med stor ekspertise og dygtighed inden for udendørs arbejde, udfører Månedens Håndværker Øst følgende opgaver:

  • Belægningsarbejde
  • Entreprenørarbejde
  • Kloakopgaver

Det er ikke uden grund, at Stark Enterprise løber med titlen som Månedens Håndværker Øst i marts 2022. Stor omhyggelighed og ekspertise inden for håndværksfaget kombineret med tidsplaner og aftaler, der bliver overholdt til punkt og prikke, er gennemgående hos Stark Enterprise. Det har resulteret i en nær perfekt kundetilfredshed og svarprocent fra kunderne.

Stark Entreprises mange topstjernede anmeldelser vidner om et firma, der værner sit arbejde og er pålidelig i sine samarbejder. Netop et tillidsfuldt samarbejde er også det, som firmaets konsulent hos 3byggetilbud.dk, Jesper S. Lenthe, fortæller om Stark Enterprise:

”Man ved, at man kan stole på Mathias. Han går op i sit arbejde, og selvom han til tider har travlt, går han aldrig på kompromis med den gode service og kvaliteten i arbejdet. Mathias er pro-aktiv, tager kontakt til kunderne, besigtiger opgaverne og udfører arbejdet til den aftalte tid. Han er
yderst professionel i sit arbejde, hvilket også ses ved, at Stark Enterprise har været ambassadør hos 3byggetilbud.dk tre år i træk. Så jeg vil ønske Mathias og Stark Enterprise stort tillykke med titlen som Månedens Håndværker Øst!”

Sådan anmelder kunderne Stark Enterprise

97%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Stark Enterprise er Månedens Håndværker Øst for marts 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.