Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

marts 2022

Tagrendexperten

Det erfarne firma Tagrendexperten går op i kunderne og kvalitet. Det er en sand vigtighed i håndværksbranchen, og derfor er de i marts 2022 kåret som Månedens Håndværker Vest.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

I Holstebro finder man Tagrendexperten, hvor ejer Paw Nielsen gennem 20-års erfaring har opnået høj faglig kyndighed og værner om at give sine kunder den bedste service. Månedens Håndværker Vest har et speciale inden for:

  • Udskiftning og vedligehold af tagrender
  • Hækklipning samt buskbeskæring

Tagrendexperten er Midtjyllands svar på den perfekte håndværker. Firmaet står for at udøve en service i topniveau og et arbejde af højeste kvalitet. Både firmaets kundetilfredshed og svarprocent er intet mindre en 100 procent – og kunne altså ikke gøres bedre! Kunderne roser både Paws effektivitet, gode service og perfekte håndværk. Det giver ham uden tøven titlen som månedens Håndværker Vest i marts 2022.

Mikkel M. Held, der er Tagrendexpertens konsulent hos 3byggetilbud.dk, lægger også vægt på Paws gode arbejde:

”Paw er oprigtig. Han tager altid hurtigt ud til sine kunder og finder en løsning, der passer perfekt til dem. Den gode dialog, han har med sine kunder, smitter af på anmeldelserne, hvor de fleste tilkendegiver, at de har en positiv kommunikation med ham. Jeg er stolt af at den gode kommunikation, jeg har med Paw, også opleves blandt kunder, han får gennem 3byggetilbud.dk. Stort tillykke, Paw!”

Sådan anmelder kunderne Tagrendexperten

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Tagrendexperten er Månedens Håndværker Vest for marts 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.