Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

april 2022

VVS Søberg A/S

Det topprofessionelle VVS-installatørfirma, VVS Søberg A/S, er Månedens Håndværker Øst for april 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Siden 2000 har VVS Søberg A/S løst alt slags VVS-arbejde. VVS-installatørfirmaet består af omkring 200 medarbejdere, der hver og en går til opgaverne med et højt fagligt niveau og stort fokus på kundeservice – og det gælder uanset, om opgaven er stor eller lille. Her kan du nemlig få hjælp til alt fra nyt toilet til udskiftning af cirkulationspumpen.

Det er meget velfortjent, at netop VVS Søberg A/S går med titlen som Månedens Håndværker Øst for april 2022. Uanset hvor mange opgaver vi måtte kaste deres vej, bliver hver og én kontaktet til tiden, og alle opgaver udføres til UG – og det udløser flotte tilbagemeldingerne fra kunderne.

Tino Hansen, som er VVS Søberg A/S’ konsulent hos 3byggetilbud.dk, er glad for udvælgelsen og fortæller:

”Jacob Frydenlund, som er afdelingsleder på Sjælland, og jeg har længe haft et stærkt og godt samarbejde. VVS Søberg A/S er et velsmurt maskineri, der uden problemer kan håndtere mange sager uden at gå på kompromis med hverken kundeservice eller kvalitet. De er enormt dygtige til deres fag og forstår at skabe god dialog med deres kunder. Jeg synes, det er totalt velfortjent, at de udvælges til Månedens Håndværker Øst. Stort tillykke!”

Sådan anmelder kunderne VVS Søberg A/S

96%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. VVS Søberg A/S er Månedens Håndværker Øst for april 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.