Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

februar 2022

Ilsøs Multiservice

Det alsidige entreprenørfirma Ilsøs Multiservice løber med titlen som Månedens Håndværker Vest for februar 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

I Hinnerup finder man Ilsøs Multiservice, der hjælper privat- såvel som erhvervskunder i hele Østjylland med alt fra små opgaver til store projekter. Månedens Håndværker Vest løser blandt andet opgaver inden for:

  • Nedbrydning og bortskaffelse
  • Belægningsopgaver
  • Udgravninger
  • Haveopgaver

Det er bestemt ikke en overraskelse, at Ilsøs Multiservice løber med titlen i denne måned. Når ens feedback fra bygherrerne er nær perfekt, og man også er god til at vende tilbage på henvendelser, fortjener man anerkendelsen. Derfor er det meget velfortjent, at Ilsøs Multiservice får titlen som Månedens Håndværker Vest for februar 2022.

Hos 3byggetilbud.dk er Andreas Jørgensen konsulent for Ilsøs Multiservice, og han udtaler stolt om samarbejdet:

”Jeg er vildt glad for, at Ilsøs Multiservice løber med titlen som Månedens Håndværker Vest – og synes det er totalt velfortjent. Kasper er en sand ildsjæl og går enormt meget op i sit arbejde. Han følger alle opgaver til dørs og kører gerne langt for dem. Vi har samtidig en rigtig god dynamik, og det er altid et af dagens højdepunkter, når jeg ringer med opgaver – vi har det nemlig altid sjovt og har gode dialoger. Stort tillykke med titlen!”

Sådan anmelder kunderne Ilsøs Multiservice

96%

Kundetilfredshed

84%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Ilsøs Multiservice er Månedens Håndværker Vest for februar 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.