Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

februar 2022

Ibsø El Og Teknik

Enkeltmandsfirmaet Ibsø El Og Teknik, som er ejet og drevet af Martin Ibsø, er et autoriseret elinstallatørfirma – og nu også Månedens Håndværker Øst for februar 2022.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Ibsø El Og Teknik holder til i Jægerspris, hvorfra de servicerer hele Sjælland. Månedens Håndværker Øst er et autoriseret elinstallatørfirma, der hjælper både privat- såvel som erhvervskunder med al slags elarbejde, herunder:

  • El-ladestandere
  • El-tavler
  • Eksperter i huseftersyn (løfter alle tjek i samarbejde med PJ Tilstandsrapporter)
  • Belysning – også intelligente installationer
  • Diamantboring op til 200 mm i forbindelse med el

Prøver du at finde en dårlig anmeldelse af Ibsø El Og Teknik, skal du lede længe – den findes nemlig ikke. Firmaet har en vedvarende, tårnhøj kundetilfredshed og svarprocent. Og den seneste måned var ingen undtagelse, hvorfor der ikke var nogen tvivl om, at netop Ibsø El Og Teknik skulle løbe med titlen.

Marco Christoffer Bogh Larsen, der er Key Account Manager hos 3byggetilbud.dk, kan bryste sig af, at det i to måneder i træk har været en af sine samarbejdspartnere, der er udvalgt til titlen. Om samarbejdet med Ibsø El og Teknik udtaler han:

“Martin er en virkelig god, rar og dygtig fagmand, der gør en stor dyd ud af at gøre et stærkt stykke arbejde for sine kunder. Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Martin. Udover den gode, faglige snak har vi det også super godt og sjovt, når vi snakker sammen. Jeg synes, det er meget velfortjent, at Ibsø El Og Teknik løber med titlen. Stort tillykke Martin!”

Sådan anmelder kunderne Ibsø El Og Teknik

99%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Ibsø El Og Teknik er Månedens Håndværker Øst for februar 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.