Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Vest:

januar 2022

Jydsk Rør Og Entreprenør A/S

Det traditionsrige og familieejede VVS- og entreprenørfirma Jydsk Rør Og Entreprenør A/S er i januar 2022 udvalgt til Månedens Håndværker Vest.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Jydsk Rør Og Entreprenør A/S blev først stiftet i 1973 under navnet Dansk Rørmontage I/S og har sin base i Hjørring. Med sin lange erfaring og et stort hold af dygtige håndværkere fra flere forskellige fag, løser månedens håndværkerfirma blandt andet:

  • VVS-opgaver
  • Fjernvarmeopgaver, herunder også for varmeværker
  • Entreprenøropgaver
  • Hovedentrepriser
  • Blikkenslagerarbejder

Det er bestemt heller ikke tilfældigt, at netop Jydsk Rør Og Entreprenør A/S skal løbe med titlen som Månedens Håndværker Vest. De har nemlig den seneste måned haft en perfekt kundetilfredshed udelukkende bestående af topanmeldelser.

Mads N. Sørensen er Jydsk Rør Og Entreprenør A/S’ konsulent hos 3byggetilbud, og når man spørger ham om Månedens Håndværker Vest, siger han:

”Det glæder mig, at det er Jydsk Rør Og Entreprenør A/S, der løber med titlen som Månedens Håndværker Vest, og jeg synes, det er meget velfortjent. Vi har samarbejdet i godt og vel 2,5 år – og det har været godt. Når vi taler sammen, er man ikke i tvivl om, at det er topprofessionelle og garvede folk, man har i røret, der glædeligt deler ud af deres ekspertviden. Så jeg er også selv blevet klogere på VVS og varmekilder af at snakke med dem. Til trods for det er et stort firma, er de stadig gode til at se den enkelte kunde i øjnene og lytte til deres behov. Og det ses tydeligt i deres flotte anmeldelser. Stort tillykke med titlen.”

Sådan anmelder kunderne Jydsk Rør Og Entreprenør A/S

100%

Kundetilfredshed

80%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Jydsk Rør Og Entreprenør A/S er Månedens Håndværker Vest for januar 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.