Få 3 tilbud

Månedens Håndværker Øst:

januar 2022

Fortov & Service ApS

I kolde januar kan brødrene Mikal og Peter, som tilsammen ejer og driver Fortov & Service ApS, varme sig på nyheden om, at de er udvalgt til Månedens Håndværker Øst.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Fortov & Service ApS har sin base i Lyngby, hvorfra opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn løses. Brødreparrets faglige ekspertise dækker mange forskellige opgaver, herunder:

  • Haveservice – både fast og engangsservice
  • Hækklipning
  • Rens af tagrender
  • Fliserens
  • Snerydning
  • VVS-service

Den seneste måned har Fortov & Service ApS’ kunder været særligt glade. Kundetilfredsheden er nemlig i top, og brødrene har været gode til at vende tilbage på henvendelser fra bygherrer. Derfor er det fuldt fortjent, at netop Mikal og Peter løber med titlen som Månedens Håndværker Øst.

Fortov & Service ApS’ konsulent hos 3byggetilbud.dk er Marco Christoffer Bogh Laursen, som udtaler:

”Jeg er rigtig glad for det gode samarbejde med Fortov & Service ApS. Peter og Mikal er nogle flinke og dygtige gutter, og der er altid højt humør, når vi snakker sammen. Vi er gode til at lytte til hinanden. For eksempel lytter jeg, når de efterspørger bestemte typer opgaver, de gerne vil have flere af. Og de lytter, når jeg foreslår at prøve kræfter med lidt anderledes opgaver, end de normalt går efter. Jeg synes, det er super fortjent, at Fortov & Service ApS kåres til Månedens Håndværker Øst. Stort tillykke!”

Sådan anmelder kunderne Fortov & Service ApS

96%

Kundetilfredshed

88%

Svarprocent

Hver måned udvælger 3byggetilbud.dk månedens håndværkerfirma fra vores leverandørnetværk for henholdsvis det vestlige Danmark, som dækker Jylland og Fyn, såvel som for det østlige Danmark, der dækker Sjælland og Øerne. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. Fortov & Service ApS er Månedens Håndværker Øst for januar 2022.

Knap 70.000 formidlede opgaver i 2021

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2021 formidlede vi knap 70.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.