Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Vi tror på den grønne omstilling

december 2021

Broberg & Skov ApS

Efter en elektrisk måned med opgaver og glade kunder i massevis, er det ikke nogen overraskelse, at månedens håndværker er Broberg & Skov ApS. Virksomheden har skruet op på fuld watt for både kundeservice- og kommunikationsfronten. Læs med her og bliv inspireret af månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Broberg & Skov ApS er et autoriseret elinstallatørfirma med base i Middelfart, hvorfra de servicerer hele Trekantsområdet, Fyn, og de kører gerne længere for den rette boligforeningsopgave. Firmaet er ejet og drevet af Thomas Skov og Martin Broberg, som tilsammen har mere end 55 års erfaring. De har også et cv, der byder på uddannelser som elektriker, elinstallatør og maskinmester.

Med en bred palet af ekspertviden, fagkompetencer og en VE-autorisation, hjælper Broberg & Skov ApS deres kunder med alt inden for elektrikerfaget – helt fra luft-til-vand varmepumper og jordvarme til rådgivning og installation af energioptimerende forbedringer til elbil-ladestandere.

De hjælper naturligvis også med almindeligt – og kvalitetsbevidst – elektrikerarbejde og eftersyn. Og har man behov for hjælp til håndværkerfradraget, er der også hjælp at hente hos eksperterne.

Hos Thomas Skov og Martin Broberg går fagligheden hånd i hånd med glæden ved mødet med mennesker. Og det afspejler sig også i flotte topanmeldelser fra deres tilfredse kunder.

”Vi er et mindre elektrikerfirma, der gør en dyd ud af den nære kundekontakt,” siger Thomas Skov og fortsætter:

”Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse gennem hele projektets forløb. Vi har mange forskellige kunder og har løst et utal af forskellige opgaver. Det har gjort os skarpe på at sætte os ind i kunders forskellige behov og rådgive dem i den rigtige retning til de rette løsninger – også når noget af arbejdet er gør-det-selv. Og det kan vi mærke, vores kunder sætter pris på.”

En samlet kundeoplevelse giver en større kundetilfredshed

Der har været travlt den seneste tid hos Broberg & Skov ApS. Alligevel har fyldestgørende kundebesøg og en god samlet kundeoplevelse været i centrum. Hos månedens håndværker er det væsentligt at se kundens behov i en større sammenhæng og ikke blot den enkelte opgave – også selvom det ikke nødvendigvis er inden for deres eget felt.

Vi kommunikerer meget med kunden. Hvis vi eksempelvis er kaldt ud for at se på nogle spots i badeværelsesloftet og ser, at der er nogle fugtskader, så fortæller vi kunden, at det kunne være smart at få nogle ud og se på det. Normalt er det nemlig ikke noget, man ser, før det er for sent. Med andre ord: Vi er meget interesserede i at hjælpe vores kunder på alle måder.

Medindehaver af Broberg & Skov ApS, Martin Broberg

”En klassiker vi typisk ser, er i de ældre huse, der skal have set på deres emhætte. Her suger emhætterne luften ud af rummene på kort tid, og pludselig begynder emhætterne at suge glasuldet ned. Her vil vi eksempelvis rådgive kunden om at lufte ud, når emhætten er tændt, medmindre man selvfølgelig har en ventil tilknyttet.”

Grønt fokus

Den grønne omstilling er bestemt noget, der er prioriteret højt hos Broberg & Skov ApS. En prioritering, der selvsagt kan give store besparelser for både klimaet og pengepungen.

”Den grønne omstilling er noget, vi tror på. Og man kan bidrage med mere end blot reduceret CO2-udledning – som for eksempel med mindre partikelforurening ved at benytte elbiler,” lyder det fra månedens håndværker-makkerparret.

Martin Broberg har selv kørt elbil i syv år, og de to ejere har netop erhvervet sig firmaets første eldrevne firmabil. Med egne erfaringer fra ladestandere til elbiler koblet på deres fagmæssige kendskab, kan de både vejlede mod de rigtige produkter, samt sørge for en professionel opsætning.

”Vi rådgiver elbilfolket grundigt, idet vi har mange års erfaring med, hvilke ladere man bør sætte op, og hvilke man skal holde sig fra.”

Medindehaver af Broberg & Skov ApS, Martin Broberg

Som de fleste boligejere nok ved, kan opvarmning af boligen hurtigt blive en dyr fornøjelse – særligt hvis man ikke har en energivenlig varmekilde.

”Fra vores unge år er vi gået fra at installere rigtig mange el-radiatorer til i dag at installere flere varmepumper. Nu hvor elpriserne er historisk høje, er energioptimering blevet det nye sort – eller rettere sagt det nye grønne,” fortæller Martin Broberg og Thomas Skov stolt og fortsætter:

”Sidste år efteruddannede vi os til VE-installatører, hvilket betyder, at vi er bemyndigede til at lave vedvarende energibesparende løsninger såsom jordvarmeanlæg og luft til vand varmepumper. Vi tager aktivt del i energioptimeringen og rådgiver kunderne grundigt, før de vælger varmepumpe.”

Ejerskifteforsikringer og el-tjek

”Det har været en måned, hvor der klart har været flest private opgaver af mindre omfang. Det har eksempelvis været installationer af eltavler, opdatering af elinstallationer i huse og gennemgang af elinstallationer i forbindelse med ejerskifteforsikringer,” fortæller Martin Broberg og fortsætter:

”Her går vi ind og ser, hvor meget der er skrevet på listen, når en ny ejer har overtaget et hus. Hertil en rapport der fortæller, hvad der er galt, og hvad der ikke er galt i huset. Her går vi så ind og finkæmmer rapporten og ser om der er nogle mangler – for i sidste ende er det jo nogle ting der i tilfælde af fejl skal dækkes af forsikringen.”

Virksomheden er selv godkendt til at udføre rapporterne for forsikringsselskaberne, men arbejder som oftest med at lave dobbelttjek for kunderne, for at sikre at de udformede rapporter er lavet korrekt. Dette for at den nye husejer ikke pludselig står med en fejl i installationen, der er blevet overset af forsikringsselskabet, og derfor ikke er dækket.

Ønsker at kunne dele sin erfaring

Og med fart i hjulene er det også et voksende ønske for elektrikervirksomheden at udvide og snart kunne dele ud af deres store erfaring. Inden længe ventes nemlig en ny generation af elektrikere i virksomheden, som kan drage nytte af de garvede elektrikeres faglige viden.

3byggetilbud.dk ønsker endnu engang månedens håndværker fra Broberg & Skov ApS tillykke med titlen som månedens håndværker november 2021.

Sådan anmelder kunderne Broberg & Skov ApS

94%

Kundetilfredshed

89%

Svarprocent