Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Møder kunden i øjenhøjde

marts 2024

Dansk Totalisolering

Månedens håndværker for marts 2024 er en rigtig ekspert indenfor for sit felt, isolering. Månedens håndværker for 2024 er ingen anden end Dansk Totalisolering, der tilbyder isoleringsløsninger af særklasse. Gang på gang leverer Dansk Totalisolering kvalitetsrige isoleringsløsninger – både når det gælder isolering af hulmur, loft, vægge, skunk m.v.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Er der dårlig isolering i dit hjem, er det oplagt at gøre noget ved det. Og det er endnu mere oplagt at få hjælp til isoleringen af en ekspert indenfor branchen. Her kommer Dansk Totalisolering ind i billedet. Dansk Totalisolering gør sig i alle former for isolering og har mange års erfaring, der sikrer alle kunder en ordentlig løsning tilpasset den enkeltes ønsker og behov. Dansk Totalisolering benytter forskellige former for materiale, når de isolerer og står klar til at vejlede dig til det rette valg af materiale, så du får det mest optimale resultat.

Kompetent sparring og vejledning er selvfølgelig en del af pakken, når du vælger Dansk Totalisolering til at stå for isoleringen af dit hjem. Det samme er løsninger af høj, høj kvalitet.

Men det stopper ikke her, for Dansk Totalisolering har et enormt stort fokus på kundetilfredshed – og det ses klart i den feedback, vi får ind. En masse roser, flotte ord om isoleringsvirksomheden og deres løsninger, sikrer virksomheden titlen som Månedens Håndværker for marts 2024.

Dansk Totalisolering tilbyder:

  • Isolering af etageadskillelse
  • Hulmursisolering
  • Loftsisolering
  • Isolering af krybekælder
  • Isolering af skråvægge
  • Isolering af skunk
  • Sparring og vejledning indenfor isolering
  • Isolering med papirisolering, flamingo og sundolitt climate perler.

Eksperter i isolering

Kvalitet er en kerneværdi hos Dansk Totalisolering, og det skinner soleklart igennem i de løsninger, de kompetente fagfolk bag leverer. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, ej heller materialerne, der benyttes – de er nemlig (og selvfølgelig) ligeledes af høj kvalitet.

Vil du være sikker på, at din bolig isoleres korrekt, er det oplagt at kontakte Dansk Totalisolering, der er på pletten – klar til at gøre din bolig mere energieffektiv og komfortabel via isoleringsløsninger af høj kvalitet.

Møder kunden i øjenhøjde

Manden bag Dansk Totalisolering, Per Jensen, forstår sig på at sikre kunderne den helt gode behandling. For det handler ikke kun om, at løsningen spiller, men ligeledes, at den måde og tilgang, man som professionel har til sine kunder, er i orden. Og dét ved Per Jensen. Derfor gør han og resten af virksomheden sig umage for at være rare, professionelle fagfolk, når de møder kunden.

Om tilgangen til sine kunder, fortæller Per Jensen:

Vi følger op på de tilbud, vi sender ud og holder vores aftaler. Vi gør en indsats for at møde kunderne i øjenhøjde og vejlede på bedste vis.

Sådan bedømmer kunderne Dansk Totalisolering

88%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Omkring 51.000 formidlede opgaver i 2023

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2023 formidlede vi omtrent 51.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.700 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.