Dansk Totalisolering

Dansk Totalisolering udfører isoleringsopgaver i hele landet, men har hovedsæde i Tranbjerg ved Århus. Dansk Totalisolering kan hjælpe med alle former for isolering, som isolering af etageadskillelse, hulmur, loft, skråvæg, skunk eller isolering af krybekælder. Firmaet isolerer både med papirisolering, flamingo og sundolitt climate perler. Ønsker du en termografering, så kan Dansk Totalisolering også foretage dette.  

Hos Dansk Totalisolering er der i øvrigt ti års garanti på alle former for isolering.  

Få et gratis isoleringstjek

Nogle gange kan man åbenlyst se, at et hus trænger til at blive isoleret – men dette er dog langt fra tilfældet hver gang. Der kan det være nødvendigt at få en fagmand til at undersøge husets isolering. Hos Dansk Totalisolering tilbydes det, at boligejere kan få et gratis isoleringstjek. Dermed kan man finde ud af, hvilke dele af huset, der trænger til at blive isoleret, og hvordan man mest effektivt nedsætter energiforbruget så meget som muligt.

Dansk Totalisolering forhandler Solarventi solfangere

Dansk Totalisolering forhandler solfangere til affugtning, ventilation og varmetilskud til eksempelvis sommerhuset eller kælderen. Solarventi er varmluftventilation, der via en solfanger kan affugte og tilføre varme samtidigt. Solarventi kan med andre ord holde et sommerhus frostfrit eller bekæmpe fugtproblemer i en kælder uden ekstra udgifter til el. 

Du kan altid kontakte Dansk Totalisolering for at høre nærmere om mulighederne med din kommende opgave. Ring på 29886633. 

 

Læs mere

Kontakt os her

Per Jensen Daglig leder
29 88 ** ** Vis nummer
29 88 66 33

Dansk Totalisolering

Ravnholtvej 34C

8310 Tranbjerg J

CVR: 32521509

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dansk Totalisolering senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

150 opgaver vundet

Rensning af fliser 8000 Aarhus C
6 dage siden
Rens af træterrasse og imprægnering 9200 Aalborg SV
1 uge siden
Algebehandling af tag og tagrender 8300 Odder
2 uger siden
Algebehandling af træterrasse 3000 Helsingør
2 uger siden
Rens og behandling af fliser m.m. 2300 København S
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
71 anmeldelser
google.com 7 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 3 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 61 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi har i dag fået renset og imprægneret havefliser af Dansk Totalisolering (DT). Firmaet blev bestilt via Byggetilbud, og DT var absolut det billigste. Vi var derfor spændte på, om arbejdet ble...

Vi har i dag fået renset og imprægneret havefliser af Dansk Totalisolering (DT). Firmaet blev bestilt via Byggetilbud, og DT var absolut det billigste. Vi var derfor spændte på, om arbejdet blev ordentligt udført. Og det blev det så sandelig. Mos og ukrudt forsvandt som dug for solen, og alle skjolder er væk. I tilgift fik vi også vasket vinduer, Og så var Per og hans hustru nogle virkelig sympatiske mennesker.
Vi kan kun på det varmeste anbefale Dansk Totalisolering.

Læs mere

Marianne Hansen, 30 apr. 2024

Kompetent og informativ svar på mine spørgsmål. Overholder indgåede aftaler

Arne B., 26 feb. 2024

Eminent god service, og flot resultat, vi kan kun anbefale firmaet til alle andre

Claus ., 16 feb. 2024

Bare helt igennem god behandling og godt udført arbejde

Mads M., 22 dec. 2023

Super firma kommer som aftalt.

Frederik H., 03 okt. 2023

Udført meget tilfredsstillende! Vi kunne mærke forskel allerede inden Per var kørt. Det eneste der afholder Dansk totalisolering fra 5 stjerner, er 2 huller, som han har glemt at lappe efter sig.

Henning B., 20 sep. 2023

Han kunne ikke nå det, så det blev aflyst 🥲

Mogens Jørgensen, 17 maj 2023

Chauffører kører og taler i håndholdt telefon i bilen på motorvejen. Føj

Sarah Madsen, 17 maj 2023

Grundig effektiv og opgave klaret som aftalt fra start af jeg kan varmt anbefale ham mvh herfra Thy af😁

., 27 apr. 2023

Alt som aftalt 👍

Lindy J., 18 apr. 2023

Super god service

., 08 mar. 2023

Selve isolerings arbejdet var fint. Men grunden til Per kun får en stjerne er på grund af arbejdet efter selve isoleringen. For det første bruge han en fuge farve som over hovedet ikke passer ...
Selve isolerings arbejdet var fint. Men grunden til Per kun får en stjerne er på grund af arbejdet efter selve isoleringen. For det første bruge han en fuge farve som over hovedet ikke passer med den eksisterende ruge. For det andet efterlod han arbejdet total ufærdig, han mangler at fjerne fuge rester og klatter fra vores fliser og mursten. Han har tværet fuge slør ud over vores mursten og mangler at fuge huller i væggen. Samtidig med at han har stjålet vores fuge spand med svamp. Arbejdet blev lavet sidst i december 2021 og jeg skrev en mail til ham i starten af januar 2022 om at jeg ikke var tilfreds med det endelig resultat. Han skriver så at han vil komme og lave det i maj 2022 jeg skriver så til ham sidst i maj og igen i juni og høre hvornår han vil komme, han vil komme en dag hvor det er dårligt vejr. Og så jeg har ikke hørt fra ham siden, selvom jeg har sent utallige mail. Super dårligt kundeservice!
Læs mere

Sandra Ehmsen, 12 jul. 2022

Super super super, vi fik isoleret loftet og hulmuren til en særdeles god pris. Loftlemen blev genetableret og gangbroen ligeledes. Per og Co. Kan varmt anbefales herfra.

kasper, 28 jan. 2022

Fik en dygtig fagmand. Det var en fornøjelse. Tak for arbejdet!

Arvydas Sidorenko, 17 maj 2021

Fantastisk behandling, og godt udført isolerings arbejde. Super søde og rare at ha på besøg🙂

Helle høgh, 17 maj 2021

efterisolering af huset, det var et meget fint udført arbejde, der blev fortaget af de 2 personer der kom hertil. De var yderst flinke og forklarede alt fint. Vi kan varmt anbefale firmaet.

Maja Møller Davidsen, 17 maj 2021

Ved installation/montering af duka ventilation udført af Dansk Totalisolering Aps er denne fejlmonteret således at der er synligt "fejl fald", således at eventuel kondens eller slagregn ville ry...
Ved installation/montering af duka ventilation udført af Dansk Totalisolering Aps er denne fejlmonteret således at der er synligt "fejl fald", således at eventuel kondens eller slagregn ville ryge ind i huset og ikke ud. Yderligere er aggregatet filet og skåret til, ligesom flere gummiringe på denne er brudt og nu hænger løst. Ved anmodning om at firmaet retter fejlen er det efter flere forsøg og ca. 1,5 måneds afventen ikke lykkedes at lave en skriftlig aftale, men der henvises istedet til chefens tlf nr som hverken besvarer opkald eller beskeder. Firmaet har fået tilsendt fotos hvor fejlfaldet tydeligt fremgår med vatterpas, men er stoppet med besvare e-mails. Så dårlig anmeldelse for elendigt udført arbejde og efterfølgende ligeså elendig service.
Læs mere

Casper T, 17 maj 2021

God service og veludført arbejde, hvor vi fik isoleret loftet samt hulmursisolering. Jeg kan varmt anbefale Per & co. fra Dansk Totalisolering

Valdemar, 14 mar. 2021

Isolering af loft Super flinke, veludført arbejde. Kan klart anbefales. Dog skal I huske at ændre ankomst tidspunkt. Skulle komme ml. 7-8 kom kl 9.

Allan Mandrup-Poulsen, 04 mar. 2021

Super flinke, veludført arbejde. Kan klart anbefales.

Benjamin Dag, 03 mar. 2021

En varm tak til Per & co. fra Dansk Totalisolering for et veludført stykke isoleringsarbejde. Jeg kan kraftigt anbefale at benytte Dansk Totalisolering, hvis man ønsker god kvalitet til en fair pris, hvor aftaler bliver overholdt til tiden!

Valdemar H., 20 jan. 2021

Fik en dygtig fagmand. Det var en fornøjelse. Tak for arbejdet!

Arvydas Sidorenko, 14 jan. 2021

Der har hele vejen igennem processen været en fin dialog, og alle aftaler er overholdt.

Palle J., 12 jan. 2021

Vi har fået isoleret vores loft med papiruld og vi er så tilfredse. Vi havde besøg af en utrolig professionel og imødekommende medarbejder. Vi kan helt klar anbefalde Dansk totalisolering.

Camilla, 21 dec. 2020

udsøgt service af både kontorpersonale samt håndværkere

Tina A., 11 dec. 2020

De kom hurtigt ud for at isolere hulmuren, det tog kun én dag og til en rigtig god pris. Bliver dejligt at kunne holde varmen denne vinter :)

Rasmus Thorsager, 08 dec. 2020

Ved installation/montering af duka ventilation udført af Dansk Totalisolering Aps er denne fejlmonteret således at der er synligt "fejl fald", således at eventuel kondens eller slagregn ville ry...
Ved installation/montering af duka ventilation udført af Dansk Totalisolering Aps er denne fejlmonteret således at der er synligt "fejl fald", således at eventuel kondens eller slagregn ville ryge ind i huset og ikke ud. Yderligere er aggregatet filet og skåret til, ligesom flere gummiringe på denne er brudt og nu hænger løst. Ved anmodning om at firmaet retter fejlen er det efter flere forsøg og ca. 1,5 måneds afventen ikke lykkedes at lave en skriftlig aftale, men der henvises istedet til chefens tlf nr som hverken besvarer opkald eller beskeder. Firmaet har fået tilsendt fotos hvor fejlfaldet tydeligt fremgår med vatterpas, men er stoppet med besvare e-mails. Så dårlig anmeldelse for elendigt udført arbejde og efterfølgende tilsvarende ligeså elendig service.
Læs mere

Casper T, 09 jul. 2020

Vi har været meget begejstrede for hele forløbet fra forbesøg med måling og tilbudsgivning til udførelsen af hulmursisolering på vores hus. Vi har fået enormt god behandling og vejledning, ...
Vi har været meget begejstrede for hele forløbet fra forbesøg med måling og tilbudsgivning til udførelsen af hulmursisolering på vores hus. Vi har fået enormt god behandling og vejledning, også ekstra råd da de friske medarbejdere opdagede en sætningsskade på huset, som ellers var skjult bag buske. Vi vil varmt anbefale dansk Totalisolering til hulmursisolering.
Læs mere

Gitte , 18 jun. 2020

God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær, 03 maj 2020

Flink og rare mennesker i firmaet, selve udførelse af arbejdet virkede meget professionelt, jeg skulle dog bruge nogen tid til rengøring af fliser fra mørtel og murestøv samt en del granulat.

Erik Damsgaard, 02 apr. 2020

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførelse.

Tina Noes, 02 mar. 2020

Gode og behagelige mennesker, der isolerede hos os. Klart en anbefaling med herfra👍

Peter Holm, 18 dec. 2019

isolering af loft, med papiruld. vi skulle have vores loft isoleret med papiruld, vi er rigtig glade for at vi valgte jer, vi er meget godt tilfreds med det udførte arbejde, og ikke mindst over de flinke og imødekommende mennesker der arbejder i firmaet.

Karl-august Schmidt, 13 dec. 2019

Fik lavet isolering på mit loft med papiruld. Jeg er rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde, men ikke mindst over de flinke og imødekommende mennesker der arbejder i firmaet. Jeg fik en t...
Fik lavet isolering på mit loft med papiruld. Jeg er rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde, men ikke mindst over de flinke og imødekommende mennesker der arbejder i firmaet. Jeg fik en tid en gang i december men fik det så efterfølgende rykket en måned før som passede mig rigtig godt. Mht. det udførte arbejde så er jeg bare så glad for at man bagefter står og tænker, det var bare i orden. Det gjorde jeg da håndværkeren lige fyldte op med isolering imellem det eksisterende og det nye tilbygning som jeg får lavet dette noget som jeg ikke en gang havde tænkt på. Fem stjerner herfra!
Læs mere

mirsad, 18 nov. 2019

Ikke et firma jeg vil bruge igen. Kan ikke anbefales.

Rasmus S., 24 jun. 2019

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn H., 14 mar. 2018

Opgaven blev udført hurtigt og professionelt af den ene virksomhed vi fik tilbud fra ??

Annette N., 13 feb. 2018

Dansk totalisolering giver sig også ud for at have expertice indenfor rensning af tag. De lavede en afrensning af vores tag. Taget blev sprøjtet med åbenbart stærke sager. Da der den pågælden...
Dansk totalisolering giver sig også ud for at have expertice indenfor rensning af tag. De lavede en afrensning af vores tag. Taget blev sprøjtet med åbenbart stærke sager. Da der den pågældende dag var blæsevejr, gik det også udover hele vores urtehave😣 Alt vores urtetøj gik ud. Derudover blev det pågældende sprøjtemiddel påsprøjtet med højtryk. Denne påsprøjtning var lavet så uprofessionelt. Vores tag lignede derefter et flerfarvet tag med grafitti på. Vi har forsøgt utallige gange at få fat i firmaet, uden held. Vi kan overhovedet ikke anbefale dette uprofessionelle firma.
Læs mere

Ann Svejbæk, 07 dec. 2017

Udførslen var for så vidt okay, men installatøren var lidt et rodehoved, som virkede en smule distræt, uorganiseret og lettere hensynsløs

Jakob A., 24 nov. 2017

Jeg søgte selv efter et andet firma som gav tilbud og der var et firma som via jer også gav et tilbud, det firma som jeg fik kontakt til via jer, har jeg besluttet mig for at benytte.
Men ellers tak for dit tilbud.

Mvh Hanne

Hanne S., 15 dec. 2016

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg udlejer en lejlighed, hvor der er begyndende svamp imod den ene ydermur. Dansk total isolering kom for at tjekke og teste væggende. Desværre kunne der ikke ...
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg udlejer en lejlighed, hvor der er begyndende svamp imod den ene ydermur. Dansk total isolering kom for at tjekke og teste væggende. Desværre kunne der ikke gøres noget i bygningen,der er fra 1930'erne, men de var virkelig søde og hjælpsomme med at hjælpe os videre herfra, hvad der skulle gøres, hvilke type håndværkere vi nu skulle tage fat i osv. Meget venligt og hjælpsomt, også selvom de ikke endte med at få en opgave ud af det. God oplevelse og service.
Læs mere

Jane, 16 okt. 2015

Kan ikke anbefales. Bestilte hulmusisolering og termografering kom med som en service, da vi bestilte pga messebesøg. Desværre var termograferingen så elendig, at den ikke var noget som helst v...
Kan ikke anbefales. Bestilte hulmusisolering og termografering kom med som en service, da vi bestilte pga messebesøg. Desværre var termograferingen så elendig, at den ikke var noget som helst værd. Det var trods alt pga termograferingen, at vi valgte netop Dansk Totalisolering. For det første ville chefen gå alene rundt og tage førbilleder, fremfor vi gik med rundt, og så billederne. Efterbillederne tog de først, da vi rykkede for dem, og de havde været her om morgen uden vi fik besked om det. Dernæst var de billeder, som vi modtog, en blanding af vores hus og en andens hus. Vi modtog aldrig billeder af nordvæggen, som er den væg med den største flade, og som var årsagen til, at vi valgte hulmursisolering. Vi fik flere efterbilleder end førbilleder og dermed er der intet sammenligningsgrundlag. Der var ingen fornuftige data på billederne. Vi fremsendte en ingeniørrapport med oversigt over fejl og mangler. Der blev svaret tilbage at "Vedr. vindretning kalibrering mm i har googlet vil jeg undlade at kommentere". Vi svarede tilbage, og på den mail fik vi aldrig svar. Vi tilbageholdt derfor pengene, og fik istedet blot svar fra deres advokat om, at der var ingen mangler i termograferingen. Så vi fik æren af at betale processrenter og advokatgebyr oven i prisen. De markedsfører sig om værende professionelle ud i termografering. De er amatører. Desuden er de fulde af løgn. De skrev, at vi ville spare penge ved, at de indhentede energitilskud. Det takkede vi nej til, og indhentede selv tilskud. Vi fik 1574 kr., svarende til 48,8 %, mere end det tilskud, som Dansk Totalisolering ville have givet, og de skriver "Hvis kunden selv søger tilskuddet ved energiselskabet, er tilskuddet mindre". Hvor var de lige knap 50% mon havnet, hvis ikke vi selv havde sørget for tilskuddet?
Læs mere

Marianne Willert, 25 jul. 2015

Der er isoleret skråvægge med papiruld helt op til ikke diffundérbar
undertag, som giver risiko for fugt i spær. Det er een af grundene til at vi
i år valgte at få udskiftet hele isoleringen ...

Der er isoleret skråvægge med papiruld helt op til ikke diffundérbar
undertag, som giver risiko for fugt i spær. Det er een af grundene til at vi
i år valgte at få udskiftet hele isoleringen og lagt helt nyt undertag og
tegltag. Ved fjernelse af gamle undertag var det tydeligt at der kun var
isolering synligt fra loftsrummet, mens der intet var længere nede i
skråvæggene. Firmaet burde vide at skråvægge ikke må isoleres op til
undertag som ikke kan ånde og at mangler i isoleringen er lette at afsløre
når taget udskiftes. Firmaet har også hulmursisoleret - gad vide hvordan
det er udført? En anmodning om refusion af en del af regningen for det
udførte er ikke imødekommet!

Læs mere

Hanne og Poul Erik, 28 jun. 2014

Dansk totalisoleting isolerede vores 1. Sal, i første omgang uden effekt. Da
de kom for at forbedre det var det ikke blot med en meget ubehagelig tone men
også med et efterfølgende svineri - ink...

Dansk totalisoleting isolerede vores 1. Sal, i første omgang uden effekt. Da
de kom for at forbedre det var det ikke blot med en meget ubehagelig tone men
også med et efterfølgende svineri - inkl blod i et af vores skabe!!!
Uacceptabelt og ulækkert for nogen der langt fra er de billigste på
markedet!

Læs mere

Anonym, 27 mar. 2014

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Dansk Totalisolering

Send en forespørgsel til Dansk Totalisolering