Elite håndværker

Dansk Totalisolering ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Dansk Totalisolering ApS

Dansk Totalisolering

Dansk Totalisolering  udfører isoleringsopgaver i hele landet, men har hovedsæde i Tranbjerg ved Århus. Dansk Totalisolering kan hjælpe med alle former for isolering, som isolering af etageadskillelse, hulmur, loft, skråvæg, skunk eller isolering af krybekælder. Firmaet isolerer både med papirisolering, flamingo og sundolitt climate perler. Ønsker du en termografering, så kan Dansk Totalisolering også foretage dette.  

Hos Dansk Totalisolering er der i øvrigt ti års garanti på alle former for isolering.  

Få et gratis isoleringstjek

Nogle gange kan man åbenlyst se, at et hus trænger til at blive isoleret – men dette er dog langt fra tilfældet hver gang. Der kan det være nødvendigt at få en fagmand til at undersøge husets isolering. Hos Dansk Totalisolering tilbydes det, at boligejere kan få et gratis isoleringstjek. Dermed kan man finde ud af, hvilke dele af huset, der trænger til at blive isoleret, og hvordan man mest effektivt nedsætter energiforbruget så meget som muligt.

Dansk Totalisolering forhandler Solarventi solfangere

Dansk Totalisolering forhandler solfangere til affugtning, ventilation og varmetilskud til eksempelvis sommerhuset eller kælderen. Solarventi er varmluftventilation, der via en solfanger kan affugte og tilføre varme samtidigt. Solarventi kan med andre ord holde et sommerhus frostfrit eller bekæmpe fugtproblemer i en kælder uden ekstra udgifter til el. 

Du kan altid kontakte Dansk Totalisolering for at høre nærmere om mulighederne med din kommende opgave. Ring på 29886633. 

 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Elite isolatøren 2019
Elite håndværkeren 2019
Ambassadør 2019
Ambassadør 2018
Kontakt os her
Per Jensen Daglig leder
29 88 ** **
info@***.dk
Dansk Totalisolering ApS Ravnholtvej 34C 8310 Tranbjerg J
CVR: 40232079
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dansk Totalisolering ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Dansk Totalisolering ApS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?