Fliserens og algebehandling forlænger flisernes levetid. Få tilbud på fliserens her

Fliserens – få tre tilbud nu

Fliserens fjerner snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå så god som ny. Få tre gratis tilbud på fliserens fra lokale håndværkere.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Fliserens i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få 3 tilbud

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Læs mere om fordelene ved fliserens

Fliserens forlænger holdbarheden

Det fugtige og omskiftelige vejr tager hårdt på de udendørs fliser, som nemt kan rammes af alger, mos og flisepest. Fliserne får en grønlig eller sort farve, som hverken ser indbydende ud eller er god for fliserne. Udover algebelægning sætter snavs fra dagligdagen sig også på fliserne. Det kan være fedt fra grillen, madrester og andre pletter.

Ved fliserens fjernes snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå så god som ny.

Forlæng flisernes levetid og spar mange pengeFå tilbud på fliserens.

Tag affære i tide

Et algeangreb begynder som regel i det område, som henligger i skygge, og det vokser sig hurtigt større. I takt med, at algerne spredes sker en tilvækst i flisepest og mos, som har skadelige konsekvenser for flisebelægningen. Får flisepest og alger lov til at vokse slår de nemlig rødder, som kan bevirke svampeskader, fugt og frostskader, da væksten på fliserne gør det svært for vandet at løbe fra. Samtidig kan algebelægning gøre fliserne ujævne og glatte at gå på.

Derfor handler det om at tage hurtigt affære, hvis fliserne rammes af den skadelige belægning. Her er fliserens løsningen. Jo hurtigere du får renset og behandlet fliserne, jo hurtigere får du nedkæmpet den skadelige belægningen inden den spreder sig og slår rødder.

Fliserens med professionel maskine:

Hvem foretager fliserens og algebehandling?

Det er en god idé at overlade fliserens og algebehandlingen til fagfolk, som med det rette udstyr og produkter effektivt kan behandle fliserne. Du kan også selv afrense fliserne, men det er en tidskrævende proces, som kræver det rigtige udstyr og produkter, som ikke er skadelige for fliserne. Det er primært tagrens- og algebehandlingsfirmaer, der udfører fliserens. Men anlægsgartnere, tømrer, brolæggere og diverse multifirmer kan også specialisere sig i denne løsning.

Sådan foregår fliserens

Fliserens kan udføres ved brugen af sprøjtemiddel eller ske mekanisk. Den mekaniske løsning kræver det fornødne udstyr, men er også den mest effektive og miljøvenlige metode til at fjerne flisepest. Når en fagmand foretager fliserens gøres det med professionelt udstyr, som fjerner den skadelige belægning fra fliserne. Efter afrensningen behandles fliserne med de rette produkter, som trænger ned i fliserne og forebygger fremkosten af alger og flisepest. Du vil se, at flisernes oprindelige farve vil træde frem, og fliserne fremstå som nye.

Om fliserens
Fliserens og algebehandling er en effektiv metode til at få bugt med skadelig belægning på de udendørs fliser. Fliserens kan udføres med sprøjtemiddel eller mekanisk. Den sidste metode er den mest effektive og miljøvenlige, men kræver det rette udstyr. Derfor bruger flere bygherrer en fagmand til opgaven.

 • Fliserens kan udføres hele året, men bedst i perioden forår-efterår grundet chancer for sne og frost.
 • Fliserens kan udføres på alle tidspunkter, men det anbefales at undgå den hårde midddagssol, som øger fordampningen på algefjerneren.
 • Få imprægneret fliserne efter fliserens for et mere holdbart resultat.
 • En effektivt afrensning og efterbehandling kan give fliserne bekyttelse i 5-10 år. Er fliserne ramt af hyppige algeangreb anbefales hyppigere behandling.

Imprægnering?

Flere vælger også at få imprægneret fliserne efter en afrensning. En imprægnering beskytter mod fugt og mindsker dermed chancerne for at alger og flisepest atter blomstrer frem. Imprægneringen påføres med enten sprøjte, malerrulle eller pensel, og skal ske maksimum 3-4 uger efter fliserensningen.

Med en effektiv afrensning og behandling beskyttes fliserne i årevis. Nogle midler giver helt op til 5-10 års beskyttelse.

Få nemt 3 tilbud på fliserens og algebehandling

Hvis du vil spare tid på at finde det rigtige firma til fliserens og behandling af dine udendørs fliser, så kan du anvende vores tilbudstjeneste. Vi finder tre firmaer med speciale i fliserens, som vil give gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. På den måde kan du nemt komme i gang med din fliserensopgave, så din terrasse eller indkørsel igen kan fremstå som ny, og holde mange år endnu.

Få tre uforpligtende tilbud på fliserens fra erfarne fagfolk i dit lokalområde »

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud