Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Løsninger og kundeservice i særklasse

april 2024

Nørgårds Anlæg

Yderst fortjent kan Nørgårds Anlæg kalde sig for Månedens Håndværker i april 2024. Nørgårds Anlæg sikrer nemlig alle kunder grå og grønne udendørsløsninger af høj, høj kvalitet. Faglig dygtighed, god vejledning og fokus på kundetilfredshed er humlen hos Nørgårds Anlæg, der boltrer sig i flot ros og feedback.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Hos Nørgårds Anlæg er fokus kundens tilfredshed. Du får derfor hele pakken hos Bjarke Nørgård, manden bag Nørgårds Anlæg. Bjarke Nørgård, der er uddannet anlægsgartner, er ekspert i både grå og grønne belægninger. Om du har brug for hjælp til et brolægnings- eller anlægsarbejde er Bjarke Nørgård derfor den rette mand for dig. Og du kan være helt rolig, for den erfarne anlægsgartners 18 års erfaring og store passion for faget, sikrer dig et resultat af høj kvalitet.

Bjarke Nørgård er på pletten, parat til at hjælpe dig, der drømmer om at anlægge en udendørs grøn oase, dig, drømmer om en ny fliseterrasse, og dig, der har brug for hjælp til at pleje dine udendørsarealer. Har du en grøn drøm, realiserer Nørgårds Anlæg den gerne for dig.

Nørgårds Anlægs scorer helt i top på kundetilfredshed – og det er derfor fuldt fortjent Bjarke Nørgård, der får den flotte titel som Månedens Håndværker i april 2024.

Nørgårds Anlæg er ekspert i:

  • Brolægning
  • Flisearbejde
  • Anlægsarbejde
  • Anlægsentrepriser
  • Haveservice

Møder kunden i øjenhøjde

Bjarke Nørgård lægger stor vægt på, at alt er, som det skal være. Han tager sig derfor tiden til at lytte til dine ønsker og behov inden arbejdets opstart – og råder og vejleder dig gerne, såfremt der er brug for det. Har du brug for professionel sparring og forslag til din løsning, er Bjarke Nørgård klar til tjeneste. Hertil er den gode dialog særlig vigtig for den erfarne anlægsgartner, for det er nemlig gennem den gode dialog, at de gode løsninger opstår. Og så sikrer en god dialog dig en tryg og sikker proces.

Bjarke Nørgård selv forklarer om tilgangen til sine kunder:

Jeg møder kunden i øjenhøjde. Vælger en kunde ikke mig til arbejdet, giver jeg dem alligevel gode råd med videre eller fortæller de altid kan kontakte mig i stedet for bare at lukke ned med det samme. Jeg lytter meget til kundens ønsker og prøver at sammensætte en løsning ud fra deres ønsker og min erfaring.

Løsninger i særklasse

Kigger man på Nørgårds Anlægs feedback, står det soleklart, at Bjarke Nørgård har helt styr på sit fag. Behagelige forløb, god sparring og vejledning og løsninger i særklasse er blandt den feedback, vi får ind. Og det afslører blot, at her er tale om en herre, der forstår sig på at skabe de gode resultater, der skaber glade kunder.

Vil du være sikker på at få et vellykket gråt eller grønt projekt, kan du trygt kontakte Bjarke Nørgård. Faglig dygtighed, dedikation og øje for de fine detaljer, der gør den store forskel, kendetegner Nørgårds Anlæg, der står klar at realisere dine brolægnings- og anlægsdrømme.

Sådan bedømmer kunderne Nørgårds Anlæg

99%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Omkring 51.000 formidlede opgaver i 2023

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2023 formidlede vi omtrent 51.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.700 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.