Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Engagerede elinstallatører, der tager professionel hånd om dit el-arbejde

maj 2024

JaH Tek ApS

Titlen som Månedens Håndværker går til JaH Tek ApS, som er en yderst professionel aut. el-installationsvirksomhed med beliggenhed i Langebæk. Med deres høje faglige ekspertise indenfor elbranchen, og et hav af glade kunder bag sig, er den flotte titel som Månedens Håndværker fuldt fortjent

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Hos JaH Tek ApS er kundens tilfredshed altid i fokus. Ejeren bag, Jannick Harup kan med sin store erfaring, varetage alle former for elarbejde. Uanset dine ønsker og behov står JaH Tek ApS klar til at sætte strøm til dine el-drømme. Foruden at du altid får de rette råd og den præcise vejledning, får du en elløsning i særklasse.

Ejer, Jannick Harup, går til alt arbejde med ambitionen om altid at sikre sine kunder høj kvalitet – både når det kommer til elløsning samt service. Uagtet arbejdets karakter og omfang har JaH Tek ApS en professionel og grundig tilgang til arbejdet. Dét sikrer alle kunder en sikker, kvalitetsrig løsning.

Hos JaH Tek ApS prioriterer man højt at lytte til dine ønsker og behov, for at sikre, at du får den mest optimale løsning i din bolig. Om du har brug for hjælp til etableringen af elinstallationer i dit nybyggeri, opsætning af spots eller fejlfinding og reparationer, kan du trygt lade Jah Tek Aps varetage arbejdet. Firmaet topper skalaen på kundetilfredshed – og derfor er det fuldt fortjent, at den flotte titel som Månedens Håndværker i maj 2024 går til Jah Tek ApS.

JaH Tek ApS er ekspert i blandt andet:

  • Fejlfinding og reparationer af elinstallationer
  • Etablering af ny elinstallationer
  • Optimering af elinstallationer
  • Opsætning og udskiftning af eltavler
  • Kortlægning af kabler

JaH Tek ApS sikrer dig kvalitet

Kvalitet er en selvfølge hos JaH Tek ApS, så du kan trygt lade Jannick Harup stå for elarbejdet i din bolig. Vil du reducere dit energiforbrug og -regning, er Jannick Harup ligeledes på pletten, klar til at hjælpe. Han tilbyder nemlig energioptimeringstjenester for at hjælpe dig med at reducere både dit energiforbrug og -udgifter.

Skal boligen sikres, kan Månedens Håndværker maj 2024 ligeledes hjælpe. Jannick Harup implementerer nemlig sikkerhedsinstallationer, der skaber tryghed, så du kan føle dig sikker i hjemmet.

Fokus på den gennemsigtige og gode dialog

Tager man et dyk ned i firmaets feedback, står det klokkeklart, at Jannick Harup har helt styr på sit fagområde. Han modtager nemlig gang efter gang flot ros for sine løsninger. Om tilgangen til sit arbejde fortæller eleksperten:

Vi gør et stort arbejde i at skabe en relation til kunden, uanset om det en lille eller stor opgave. Vi ser kunden i øjenhøjde og tager hensyn til at nogle mennesker er grønne inden for det håndværksmæssige og derfor ønsker en mere detaljeret gennemgang af vores arbejde. Vi møder kunden med smil og arbejdsomhed.

Jannick Harup

For at sikre, at der er harmoni mellem løsninger og ønsker, vægter eksperten, at der er en åben og gennemsigtig dialog mellem ham selv og kunden. Derfor er gennemsigtighed ligeledes et grundlæggende princip hos JaH Tek ApS. Dette vil du mærke til både når du får tilbuddet tilsendt og mens arbejdet står på. Jannick Harup sørger nemlig for at holde gang i dialogen fra start til slut og generelt inddrage dig i processen.

Jannick Harup vægter desuden højt, at hans kunder ser ham som en pålidelig og punktlig elektriker, de vil kontakte igen, når de en anden gang har brug for hjælp til elinstallationerne. Derfor er det vigtigt for Jannick altid at ankomme til tiden og holde sig inden for aftalte tidsramme.

Sådan bedømmer kunderne JaH Tek ApS

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Omkring 51.000 formidlede opgaver i 2023

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2023 formidlede vi omtrent 51.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.700 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.