Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Din tryghed er vores førsteprioritet

juni 2024

Total Byggerådgivning ApS

Titlen som Månedens Håndværker i juni 2024 går fuldt fortjent til Total Byggerådgivning ApS, som gennem årene har opbygget et solidt ry for deres kvalitet, faglighed og pålidelighed inden for byggerådgivning. Det erfarne firma, der har udført plus 1.600 byggetilsyn forstår i høj grad at skabe værdi for kunderne – og det sikrer Total Byggerådgivning et utal af glade kunder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Total Byggerådgivning ApS, der bl.a. tilbyder byggetilsyn, køberrådgivning, syn og skøn, boligtjek og hjælp til projektering og byggetilladelser m.m., har helt styr på sit fag – og styr på at sikre kunderne værdi. Som uvildig byggesagkyndig har Total Byggerådgivning ApS fokus på at råde og vejlede alle kunder på bedst mulig vis og sørge for, at den enkelte kunde får mest muligt udbytte ud af samarbejdet. 

Total Byggerådgivning ApS består af dedikerede fagfolk, der vægter høj kvalitet, tryghed og tillid. Disse værdier gennemsyrer på bedste vis de ansattes tilgang til den enkelte opgave og kunde. De engagerer sig 100 procent, de sætter sig ind i kundens ønsker og behov og de yder kompetent og kyndig vejledning, som er brugbar og værdifuld for kunden.  

Hos Total Byggerådgivning ApS har de ansatte som mål at gøre kundens huskøb, renovering, byggeri, m.m. en ligetil og anskuelig proces. De stræber altid efter, at kunden føler sig tryg og tilfreds med den ydelse og rådgivning, de får – og det ses i den feedback vi får ind her hos 3byggetilbud.dk. Total Byggerådgivning ApS scorer nemlig helt i top på kundetilfredshed. 

Total Byggerådgivning ApS tilbyder:

 • 1- og 5-års gennemgang
 • Køberrådgivning
 • Byggetilsyn
 • Kvalitetssikring
 • Syn og skøn
 • Fugt og skimmel
 • Boligtjek
 • Afleveringsforretning
 • Drift- og vedligeholdelse
 • Projektering og byggetilladelser
 • Renovering og ombygning

En fælles passion for byggeri er drivkraften bag Total Byggerådgivning ApS

Firmaets stiftere, Anders og Richard, samt firmaets ansatte, deler alle en passion for byggeri og for god kundepleje. Deres vision er ikke at være den største spiller på markedet, men at sikre at den enkelte kunde føler sig så tryg som mulig, når det kommer til at tage en vigtig beslutning indenfor alt fra huskøb til byggetilsyn. Deres motto er tillid – din tryghed. Både firmaets vision og motto danner grundlag for hele måden, de arbejder på hos Total Byggerådgivning ApS. 

Ifølge Richard Lyduch, medejer, har de ansatte fokus på flere ting, der tilsammen gør den store forskel:

“Vi følger op, vi er pligtopfyldende og handlekraftige – og vi arbejder effektivt. Vi går op i tætte personlige relationer, vi skaber tryghed, og så står vi ved, hvem vi er, og hvad vi gør. Uvildighed er vigtigt, og det gør vi meget ud af at være”

Faglig stolthed og dygtighed

Total Byggerådgivning ApS består af erfarne byggesagkyndige, der alle har erfaring indenfor enten tømrer- eller murerfaget samt er uddannede bygningskonstruktører. Qua de ansattes baggrund og uddannelse har de en dyb byggeteknisk viden, der sikrer dig ordentlig, værdifuld rådgivning. Ser man på Total Byggerådgivning ApS’ feedback, står det helt klart, at de ansatte har styr på deres kram. 

Du kan derfor være helt tryg ved at vælge Månedens Håndværker i juni 2024 som din uvildige byggesagkyndig. Faglig stolthed og dygtighed, samt en ambition om at skabe værdi for kunden via kyndig og tryg vejledning, sikrer dig konkret og kompetent bistand. 

Sådan bedømmer kunderne Total Byggerådgivning ApS

100%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent

Hos 3byggetilbud.dk nominerer vi hver måned tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger formidlet gennem 3byggetilbud.dk, og hvor gode virksomhederne er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherre. De nominerede til titlen som Månedens Håndværker for juni 2024 var MB Ejendomsservice, JM Entreprenørfirma og selvfølgelig vinderen Total Byggerådgivning ApS.

Omkring 65.000 formidlede opgaver i 2023

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2023 formidlede vi omtrent 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.700 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.