Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: En perfektionistisk tilgang sikrer kvalitetsrige løsninger og glade kunder

juli 2024

B.D. Multiservice I/S

Titlen som Månedens Håndværker for juli 2024 går til B.D Multiservice I/S, der gang på gang leverer kvalitetsrige brolægnings- og anlægsløsninger til stor glæde for kunderne. Med øje for kvalitet og kundens ønsker, går de dygtige fagfolk omhyggeligt og enormt dedikeret til værks – og det sikrer firmaet et hav af glade kunder, der kommer igen og igen. Kundetilfredsheden er helt i top og derfor er det også fuld fortjent, at det er lige præcis B.D Multiservice I/S, der får den flotte titel som Månedens Håndværker for juli 2024.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Drømmer du om et flot, fejlfrit resultat på dit brolægnings- eller anlægsarbejde, kan du trygt gå til Månedens Håndværker for juli 2024, B.D Multiservice I/S. Det dygtige firma gør sig i alt inden for både brolægnings- og anlægsarbejde. Deres ekspertise spænder bredt fra at lægge sten og fliser i indkørsler, stisystemer og terrasser til at udføre større anlægsprojekter i det grønne. Deres alsidighed og dygtighed i begge brancher gør dem til et førstevalg for kunden, der ønsker en brolægnings- og anlægsløsning i særklasse. 

Uagtet kompleksitet og omfang, kan firmaets dedikerede ansatte varetage arbejdet og sikre kundens tilfredshed. Det afslører den feedback, vi modtager hos 3byggetilbud.dk på B.D. Multiservice I/S. På bedste vis gør de ansatte sig bemærket hos kunderne som engagerede, kompetente fagfolk, der formår at følge arbejdet helt til dørs. Her er tale om eksperter, der i den grad brillerer i deres arbejde. 

Med øje for de små detaljer, fagligheden af arbejdet og den flotte finish går det dygtige team grundigt til værks og udfører gang efter gang et yderst tilfredsstillende stykke arbejde. Med en enormt engagement og vellykkede resultater, der skaber stor glæde, er det rigtig fortjent, at lige præcis B.D Multiservice I/S får den flotte titel som Månedens Håndværker i juli 2024. 

B.D. Multiservice I/S tilbyder:

  • Brolægningsarbejde
  • Anlægsarbejde
  • Hækkeklipning og træbeskæring
  • Fliserens
  • Nedgravning af trampolin

B.D. Multiservice I/S har base i Hornslet og kører i en radius på omkring 60-70 km.

Dybt dedikerede til at sikre kundens tilfredshed 

B.D. Multiservice I/S succes er bygget på en dyb dedikation til at ville lykkedes og sikre kunderne kun det bedste af det bedste indenfor brolægnings- og anlægsløsninger. Kvalitet er en kerneværdi, som eksperterne bag det dedikerede firma aldrig går på kompromis med – og det ses i de resultater, de leverer. Det hedder, at kun det bedste er godt nok, og derfor gås der præcist og omhyggeligt til værks og med fagligheden i højsædet. Deres dybe passion for faget skinner igennem i B.D Multiservice I/S’ tilgang til arbejdet, for alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og udføres nøje og med øje for, at kundens ønsker indfries. 

Om tilgangen til eget arbejde, fortæller medejer af B.D Multiservice I/S, Henrik Jensen: 

“Vi går meget op i, at vores arbejde er spotless. Vi forlader ikke opgaven før bygherre er tilfreds. Vi er perfektionistiske og går meget op i den gode dialog med bygherre.”

Ja, hos B.D Multiservice I/S er den gode dialog og det gode samarbejde en del af opskriften på at lykkes. Derfor sætter de ansatte sig også grundigt ind i den enkelte kundens ønsker og behov – og med øje herfor samt deres dybe branchekendskab får kunden kompetent og præcis rådgivning, der hjælper denne med at træffe de bedste beslutninger for deres brolægnings- eller anlægsprojekt. 

Man ved, at B.D Multiservice I/S gør noget helt rigtigt, for kunderne kommer igen og igen. Og derfor er det fuld fortjent, at lige præcis dette dedikerede firma kan kalde sig for Månedens Håndværker i juli 2024. 

Sådan bedømmer kunderne B.D Multiservice I/S

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hos 3byggetilbud.dk nominerer vi hver måned tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger formidlet gennem 3byggetilbud.dk, og hvor gode virksomhederne er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherre. De nominerede for juli 2024 var Ferdinand & Ko, Malerfirmaet Mads Hansen ApS og selvfølgelig vinderen B.D. Multiservice I/S

Omkring 65.000 formidlede opgaver i 2023

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2023 formidlede vi omtrent 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.700 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.