Få 3 tilbud

5 overvejelser du bør gøre dig inden du bygger til

marts 2020

Egelund Byg ApS

Foråret er i særdeleshed sæson for terrasser og tilbygninger. Det oplever firmaet Egelund Byg ApS, der er kåret som månedens håndværker. Indehaveren Henrik oplever dog, at flere glemmer at gøre sig vigtige overvejelser inden projekterne startes op. Få hans gode råd her.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

[su_spacer]Månedens håndværker i marts er det dygtige tømrerfirma Egelund Byg ApS. Indehaveren Henrik Egelund har mere end 18 års erfaring i branchen, hvilket bestemt kan mærkes i hans tilgang til både håndværket og til kunderne. Begge dele værner han nemlig nøje om, hvilket resulterer i kvalitetsresultater og en kundetilfredshed i top.

Forårets populære tømrerprojekter

Hos Egelund Byg ApS er tendensen klar, når det kommer til de byggeprojekter, den byggelystne dansker igangsætter om foråret: Folk vil bygge til.

”For tiden oplever jeg, at terrasser og tilbygninger er yderst populære blandt de byggelystne danskere. Det er en klassisk forårsopgave i mit fag, da det er projekter, der skal være klar til solen kommer, så man kan nyde godt af dem,” siger Henrik Egelund, der fra kontoret i Skovlunde kører ud på tømrerprojekter i Storkøbenhavn og omegn. Og når han taler med en kunde, der ønsker at igangsætte en tilbygning eller terrasse er hans råd klart:

“Forbered dig og gør dig konkrette tanker om dit tilbygningsprojekt inden du inviterer håndværkeren på besøg.”

Derfor er forberedelsen vigtig

Hvad end du skal have en carport, et haveskur eller ønsker at udvide boligens udearealer med en terrasse, så er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker inden projektets opstart. Indehaveren uddyber:

Selvfølgelig kan jeg komme med gode råd i forhold til, hvad der er in og materialevalget, men det er vigtigt, at du som kunde også har gjort dig nogle tanker om, hvad du konkret ønsker og hvad du kræver af resultatet

Henrik Egelund, Indehaver

Gør dig derfor nogle overvejelser inden du inviterer fagmanden på besøg og stil dig selv spørgsmålene først.

Dét bør du overveje inden:

  • Hvad er dit budget?
  • Hvilke materialer overvejer du?
  • Har du nogle krav til udseende eller indretning, som du ikke vil gå på kompromis med?
  • Har du en idé til, hvor vinduer og døre skal placeres? Eller hvilken type gulv eller loft du finder pænest?
  • I forhold til terrasser, hvor er der så sollys henne?

På den måde får du afstemt, hvad der egentligt er vigtigt for dig. Samtidig bliver mødet med håndværkeren mere konkret og du får en mere nøjagtig pris på projektet, påpeger indehaveren.

100 procent over hele linjen

Egelund Byg ApS er ikke kun blevet månedens håndværker grundet firmaets høje faglighed. Faktisk scorer firmaet 100 procent i både kundetilfredshed og svarmålinger, hvilket betyder, at bygherrerne er glade for firmaet og at firmaet er god til at tage hurtig kontakt angående den enkelte byggesag.

”Fra den første kontakt til det endelige resultat gør jeg en dyd ud af en god kommunikation med kunden. Jeg går meget op i at overholde aftaler, følge op og informere kunden om, hvornår vi starter op samt hvordan proces og tidsplan kommer til at forløbe,” afslutter indehaveren Henrik Egelund.

Sådan anmelder kunderne Egelund Byg ApS

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent