Få 3 tilbud

Sådan forlænger du boligen og tagets levetid

februar 2020

Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS

Månedens håndværker Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS deler firmaets bedste råd til isolering, hvor der er en god fortjeneste at hente hjem for både dig og din bolig. Samtidig bliver du klogere på rens og maling af taget, der kan forlænge tagets levetid med op til 20 år.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Månedens håndværker i februar er Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS. Et alsidigt firma med speciale i både isolering, tagrens samt tømrerarbejde. Ærlighed og troværdighed er i højsædet hos det erfarne firma, som rykker ud på projekter i hele Sjælland. Du kan altid regne med en god oplevelse, når indehaveren Nicolas Almind Clausen og hans team kommer forbi, ligesom at indehaveren gerne deler ud af sine gode råd. Det gør han også her, hvor du får hans erfaringer med boligrenoveringer, der betaler sig og forlænger boligens levetid.

Isolering beskytter både mod kulde og varme

Måske tænker du, at det er lidt mystisk, at månedens håndværker snakker om isolering, nu hvor hverken sne eller frost pryder gadebilledet. Men faktisk er isolering af boligen en god investering – hele året rundt.

“Isolering er godt for boligen året rundt af mange grunde. Udover at isolere og spare dig for en masse penge på varmeregningen, så holder isolering også varmen ude om sommeren. Det giver et behageligt indeklima, om det er koldt eller varmt,” fortæller Nicolas Almind Clausen.

Indehaveren opfordrer til, at isolering ikke sker på bagkant, men proaktivt.

”Isolering af loftet og hulmuren tjener faktisk sig selv hjem efter 2-3 år. Så det er en investering, der kommer igen på kort tid,” forklarer indehaveren. Ud over gode besparelser er isolering også:

  • God til at holde på køligheden i de varme måneder
  • Effektiv mod skadedyr, da rotter og mus ikke kan bygge gange i papiruld
  • Fordelagtig ved små utætheder i taget, da papiruld kan suge vandet op og afgive fugten igen

Forlæng tagets levetid med op til 20 år

Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS er et alsidigt firma, der udover isolering også har ekspertise i tømrerarbejde og afrensning samt maling af boligens tag. Og faktisk er det nært forstående forår en god sæson til netop dette.

“Med en afrensning af taget, hvor du fjerner mos og alger, kan du faktisk forlænge dit tags levetid med op til 20 år. Dertil tilbyder vi en garanti på malingen på 10 år. Det betyder, at vi ganske gratis rykker ud og maler taget igen, hvis malingen skaller af inden de 10 år,” siger Nicolas Almind Clausen, som nedenfor lister op, hvilke tagtyper der kan afrenses og males.

  • Asbesttage, skiffertage, cemtage og decratage kan både renses og males
  • Tagpap kan renses, men ikke males
  • Tegltag kan få behandling med algebekæmpelse

En håndværker, du kan stole på

Det er vigtigt, at du kan stole på den håndværker, du vælger til dit projekt. Og Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS er bestemt et firma, du kan stole på.

En ærlig og nærværende service, er noget jeg aldrig går på kompromis med. For mig er det vigtigt at slå et slag for, at håndværkere er en faggruppe, som du kan stole på. Vi er seriøse, og vil oprigtig gerne hjælpe andre

Nicolas Almind Clausen, Indehaver

”Jeg er ikke blevet selvstændig for at bryde aftaler eller gå konkurs. Helt omvendt. Jeg holder mine aftaler, og jeg tænker langsigtet, da mit firma er min levevej,” afslutter indehaveren, hvis kundemålinger og anmeldelser taler for sig selv.

Stort tillykke med den velfortjente titel!

Sådan anmelder kunderne Almind Clausen Tømrer & Tagrens ApS

92%

Kundetilfredshed

80%

Svarprocent