Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS

Almind-Clausen tømrer og tagrens, har arbejdet som tagrenser og tømrer i snart 10 år. Vi udfører alt inden for tømrerarbejde og rens og maling af tage. Vi er altid imødekommende og pligtopfyldende, hvilket gør kunderne kan føle sig trygge hos os.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS

- Altid efter aftale og altid til tiden


Hos Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS servicerer vi hele Danmark med små som store tømrer- og tagopgaver. Hvad enten det drejer sig om privatkunder, boligforeninger eller erhverv, står vi altid parat til at løfte opgaven og udføre en komplet og kvalitetssikker løsning til den aftalte tid og pris.

Vi tilbyder:
  • Tagrenovering
  • Facaderenovering
  • Fliserens
  • Facaderens
  • Isoleringsopgaver
  • Algebehandling

En aftale er en aftale

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal kunne regne med os. Det drejer sig ret beset om tillid, hvilket er noget, vi synes er helt fundamentalt, når man driver et firma. Tilliden opnår vi ved at være ærlige i vores vejledning og rådgivning, og på den måde danner det grobund for et godt og sundt samarbejde. Det betyder naturligvis, at en aftale er en aftale. Når vi aftaler en tid og pris, så overholder vi den, selv hvis der skulle opstå udfordringer undervejs. Hos Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS rummer vores medarbejdere en stor faglig stolthed, som selvfølgelig afspejles i det endelige slutprodukt. I kan være helt sikre på, at vi først forlader en opgave, når vi selv er tilfredse. Det er nemlig alfa og omega, at vi er ansvarsbevidste og kan stå på mål for de løsninger, som vi leverer til vores kunder.

Faste samarbejdspartnere gennem flere år

Gennem vores år i branchen og vores imødekommende sind, har vi fået et bredt netværk af samarbejdspartnere. Det betyder, at vi altid har en god kontakt, som kan løse din opgave, såfremt det favner bredere end vores eget kompetenceområde. Vores samarbejdspartnere giver os derudover også muligheden for at løfte totalentrepriser. Derfor kan du trygt ringe til os, selv når opgaven virker for omfattende og uoverskuelig.

Klik på kontakt-knappen øverst, så tager vi en uforpligtende snak om din bygge- eller renoveringsopgave.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Almind Clausen Tømrer&Tagrens ApS

Almind-Clausen tømrer og tagrens, har arbejdet som tagrenser og tømrer i snart 10 år. Vi udfører alt inden for tømrerarbejde og rens og maling af tage. Vi er altid imødekommende og pligtopfyldende, hvilket gør kunderne kan føle sig trygge hos os.

Hovedkontor

Havreløkken 44
5450 Otterup

CVR: 37410195

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen