Få 3 tilbud

Månedens håndværker: Sådan håndterer vi coronakrisen

april 2020

Gørding Ventilationsmontage ApS

Hvordan håndterer månedens håndværker Gørding Ventilationsmontage ApS opgaverne under coronakrisen? Svaret er med fokus på en tryg afstemning med kunden og en stor solidaritet overfor konkollegaerne. Bliv klogere på alt det lige her, og få også indehaverens råd til, hvorfor ventilation bør prioriteres højere af boligejerne.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

[su_spacer]Månedens håndværker er Gørding Ventilationsmontage ApS, der altid har den gode kundedialog i centrum, hvilket er blevet særligt vigtigt under coronakrisen. Hos Gørding Ventilationsmontage ApS rykker de nemlig stadig ud til ventilationsopgaver i de danske hjem, men ikke uden en grundig afstemning med kunden, løbende dialog og respekt for forholdsreglerne.

“Det kører faktisk rigtig fint på trods af, at det er en særlig tid med corona. Det hele handler om en god kommunikation med kunden. Derfor kontakter jeg dem altid for at høre en status fra dem, og spørger ind til om de stadig er trygge ved, at vi kommer forbi,” fortæller firmaets indehaver Jørgen Skjøt Kokholm.

Du finder nøglen i postkassen

Månedens håndværker er ekspert i ventilation til boligen. Det betyder også, at arbejdet for det meste foregår oppe på loftet. Og det er fordelagtigt, når man vil holde sin afstand og tage sine forholdsregler.

“Vi har en naturlig distance til kunden i vores branche, og derfor kan ventilationsarbejdet sagtens blive fixet med dyb respekt for coronaforholdsreglerne,” siger Jørgen Skjøt Kokholm og fortsætter:

Vi oplever både de bygherrer, der holder sig i den anden ende af huset eller sidder ude i haven, når vi som håndværkere er på besøg. Der er også dem, der har lagt nøglen i postkassen og går sig en god lang tur imens vi arbejder. Man skal gøre lige præcis det, man selv er tryggest ved.

Jørgen Skjøt Kokholm, Indehaver

Støtter kollegaer i branchen

Udover en utrolig sans for kundeservice bliver Gørding Ventilationsmontage ApS også månedens håndværker grundet firmaets prisværdige solidaritet. I disse tider kan det nemlig være hårdt at være selvstændig håndværker.

“Vi har heldigvis en masse at lave og derfor lejer jeg også flere kollegaer i branchen ind til opgaver,” siger indehaveren, som mener det er vigtigt, at vi hjælper hinanden, når en krise som denne presser på.

Ventilation: En undervurderet renovering

Til sidst vil indehaveren Jørgen Skjøt Kokholm dele et fagligt råd om ventilation. En renovering, som flere danskere glemmer at skæve til i boligen.

“Folk ved godt, hvor vigtig isolering er, men der er en tendens til, at man glemmer indeklimaet – altså ventilationsdelen,” siger Jørgen Skjøt Kokholm og fortsætter:

“Uden god ventilation er det som at putte en plastikpose ud over boligen, og det er ikke sundt. Det giver dårligt indeklima og en masse fugt. Tænk derfor over din boligventilation, når du bygger nyt, renoverer eller køber et gammelt hus.”

Med det gode råd siger vi endnu en gang stort tilykke med den velfortjente titel, som månedens håndværker til Gørding Ventilationsmontage ApS.

Sådan anmelder kunderne Gørding Ventilationsmontage ApS

93%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent