Få 3 tilbud

Dansk Totalisolering ApS: To gode råd til isolering fra månedens håndværker

februar 2019

Dansk Totalisolering ApS

For Dansk Totalisolering ApS handler det om at give bygherren en god kundeoplevelse fra starten. Hurtig kontakt, en grundig besigtigelse og garanti på det færdige arbejde er derfor en selvfølge, når det erfarne isoleringsfirma er på sagen. Dansk Totalisolering ApS er med god grund blevet kåret som månedens håndværker i februar, og her kommer indehaveren med to gode råd til dig, der overvejer at isolere boligen.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

”Som tommelfingerregel sender vi altid tilbuddet afsted til bygherren dagen efter, at vi har besigtiget opgaven.” Sådan indleder indehaveren Per Jensen, da vi tager en snak om Dansk Totalisolering ApS flotte titel som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk i februar. Og den hurtige reaktionstid er bestemt noget, der kendetegner firmaets kontakt med bygherrerne.

”Vi reagerer altid hurtigt, når vi får tilsendt en isoleringssag. Vi tager kontakt til bygherren i en fart, så vi får aftalt en konkret dag til besigtigelse,” fortæller Per Jensen, som etablerede sit hjertebarn – Dansk Totalisolering ApS – tilbage i 2009. Hurtigt understreger han, at det hele handler om en god teamindstilling lige fra kontordamens skarpe overblik til isolatørerne gå-på-mod. Indehaveren uddyber:

”Vi er et rigtig godt team. Vi har en dygtig kontordame, der styrer alt det administrative, og sikrer at alt kører på skinner, mens isolatørerne med deres faglige viden tager ud på opgaven. En god måde at tage hånd om hele processen på.”

To gode råd fra isolatøren

Hos Dansk Totalisolering ApS har de primært specialiseret sig i hulmursisolering og loftisolering og skal månedens håndværker videregive to gode råd til dig, der overvejer at isolere boligen, handler det om at tilkøbe en termografering, og gøre sig overvejelser om isoleringsmaterialet. Per Jensen uddyber rådene her:

1 – Tak ja til termograferingen

“Termografering er en målemetode, der kan afsløre, hvor varmen slipper ud af din bolig. Termografi er et godt tilvalg for bygherren, når boligen skal isoleres. Man kan nemlig se isoleringsproblemerne med egne øjne og fagmanden kan dokumentere, at han ikke blot bilder kunden noget ind,” råder Per Jensen.

2 – Værd at vide om isoleringsmaterialet

”Der er mange meninger om isolering og hvilken type af isoleringsmateriale, der er bedst at bruge. Vi har også selv en klar holdning til vores fag og de isoleringsmaterialer, vi benytter,” siger indehaveren og fortsætter:

”Vi benytter forskelligt materiale til forskellige boliger og forskellige opgaver, da der er stor forskel på om der skal hulmursisoleres eller laves loftisolering. Der er også stor forskel på, om det er et hus fra 1900-tallet eller 70’erne”. Derfor råder Per Jensen bygherren til at spørge isolatøren om tre ting inden isoleringsmaterialet vælges.

“I valget af isoleringsmateriale skal selve isoleringsevnen overvejes, men også hvilken effekt materialet har på indeklimaet – og faktisk også det generelle miljø.”

Per Jensen, Indehaver

Et gratis isoleringstjek

Hos Dansk Totalisolering ApS er de eksperter i at spotte, hvornår en bolig skal isoleres. For at levere det bedst mulige isoleringsresultat, tilbyder firmaet altid et gratis isoleringstjek inden opstart.

“Vi tilbyder vores kunder, at de kan få et gratis isoleringstjek. Her kan vi finde ud af, hvilke dele af huset, der trænger til at blive isoleret, og hvordan vi mest effektivt nedsætter energiforbruget så meget som muligt. På den måde kan vi også komme med et retvisende tilbud på opgaven,” siger indehaveren.

En undersøgelse af boligens stand inden opstart giver de mest holdbare løsninger i sidste ende. Faktisk så holdbare, at Dansk Totalisolering ApS står på mål for det udførte arbejde ved at udstede 10 års garanti på det. Med de gode råd og det store fokus på kundeservice, er titlen som månedens håndværker mere end velfortjent. Derfor ønsker 3byggetilbud.dk Dansk Totalisolering ApS stort tillykke med titlen.

Sådan anmelder kunderne Dansk Totalisolering

85%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent