Få 3 tilbud

Månedens leverandør NIMO BYG ApS møder alle kunder med et stort smil

februar 2018

NIMO BYG ApS

Vi bliver mødt af en venlig stemme, da vi ringer for at interviewe Nicolai Lindgaard Møller og Jette Steenskov. Selvom Nicolai lige er nødt til at tjekke kalenderen, finder han tid til at presse vores interview ind imellem to aftaler. Hos NIMO BYG ApS ligger de to tømrere ikke på den lade side, og humøret fejler heller ikke noget. Samtalen afspejler i den grad Nicolai og Jettes tilgang til deres kunder – alle bliver mødt med godt humør.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Ønsket var at følge alle aftaler til dørs

Det var en mavefornemmelse, der for små fire år siden fik Nicolai Lindgaard Møller til at starte sin egen virksomhed. Med en tømrer- og merkonomuddannelse kombineret med mange års erhvervserfaring i ryggen, virkede det som den helt rigtige beslutning at begive sig ud i livet som erhvervsdrivende.

”Jeg ønskede selv at kunne bestemme mine opgaver og have lidt større frihed. Som svend følte jeg, at man bare skulle ud og overtage en opgave uden at have fået alle informationerne. Jeg var træt af, at der blev udarbejdet halve løsninger, hvor man efterfølgende skulle ud at rette fejl og mangler,” fortæller Nicolai.

Beslutningen om at blive selvstændig har han ikke har fortrudt på noget tidspunkt. Han ved da også, hvad opskriften for de seneste års succes er:

”Det skal være sjovt at gå på arbejde. Jeg glæder mig altid til at se byggeopgaverne udforme sig og til at se glæden hos kunderne, når deres ønsker bliver indfriet,” siger en stolt Nicolai Lindgaard Møller.

Gammelt venskab har skabt uundværligt samarbejde

Halvandet år efter NIMO BYG blev stiftet, havde ordet om den dygtige enmandsvirksomhed efterhånden spredt sig og opgaverne voksede i både størrelse og antal. Det gik derfor op for Nicolai, at han havde behov for en hjælpende hånd. Og Nicolai var ikke i tvivl om, hvor hjælpen skulle komme fra. Han ringede derfor til Jette Steenskov. Jette er også tømrer og de to har tidligere arbejdet sammen i en anden tømrervirksomhed. I Nicolais øjne var hun en medarbejder helt efter NIMO BYGs grundprincipper. Samarbejdet har siden blomstret, og som Nicolai selv siger, kan den ekstra arbejdsstyrke og faglige sparring ikke undværes.

I den tid vi har arbejdet i forskellige firmaer, har vi begge opbygget nogle forskellige kompetencer, som vi har kunnet kombinere. Vi kan således holde flere løsninger op mod hinanden og diskutere, hvad der vil være bedst i det pågældende tilfælde.

Nicolai Lindgaard Møller, Indehaver

Store planer for fremtiden

Da Nicolai Lindgaard Møller i sin tid startede firmaet var planen aldrig, at NIMO BYG skulle være mere end en enmandsvirksomhed. Efter Jettes ankomst har fremtidsplanerne dog ændret sig en smule. Nu er målet at udvide virksomheden, så NIMO BYG på sigt kommer til at råde over tre-fire håndværkere. På den måde får Nicolai og Jette også mulighed for at påtage sig andre opgaver og gøre endnu flere kunder i Hadsten og omegn tilfredse.

”Ved at ansætte flere medarbejdere på sigt, får vi også mulighed for at påtage os nogle opgaver, som jeg ikke kan sige ja til på nuværende tidspunkt. Det kan være opgaver for kommuner eller opgaver hvor vi prompte skal kunne stille en håndværker til rådighed,” siger Nicolai begejstret.

To gode råd til kunderne

Der er mange parametre, man skal tage højde for, når man vælger den rigtige håndværker til sit byggeprojekt. Vi har spurgt NIMO BYG om, hvilke råd de har til bygherrer, når der skal vælges en leverandør byggeprojektet. NIMO BYG kommer med disse to gode råd:

Følg mavefornemmelsen

Siger din mavefornemmelse dig, at du skal vælge en given håndværker, så skal du lytte. Typisk er den første indskydelse også den rigtige, ifølge Nicolai Lindgaard Møller. Alle kunder har forskellige præferencer, hvad end det måtte være prisen, kemien mellem kunde eller håndværker eller anmeldelserne på internettet. Denne indskydelse skal man basere sit valg på.

Lad dig ikke snyde af det billigste tilbud

Ifølge Nicolai Lindgaard Møller skal man ikke altid lade sig snyde af det billigste tilbud. Virker prisen på tilbuddet for godt til at være sandt, vil der typisk være noget om sagen.

”Køber man de billigste appelsiner i supermarkedet, så vil nogle af dem også være rådne, når man kommer hjem,” siger Nicolai.

Hos NIMO BYG har det aldrig været målet at være den billigste leverandør, når tilbuddene gives. Og noget tyder på, at kvaliteten af firmaets arbejde er trængt igennem til 3byggetilbud.dks kunder. De har en kundetilfredshed på 96% og kan derfor kalde sig månedens leverandør for februar.

Sådan anmelder kunderne NIMO BYG ApS

96%

Kundetilfredshed

85%

Svarprocent