Elite håndværker

NIMO BYG ApS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

NIMO BYG ApS

NIMO BYG ApS 

NIMO BYG ApS er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører alle slags tømreropgaver for både private, erhverv og foreninger i Hadsten og omegn. NIMO BYG ApS udfører blandt andet vindue- og dørudskift, tagentrepriser samt etablering af lofter og gulv. Med et netværk af dygtige samarbejdspartnere udfører det erfarne tømrerfirma også totalentrepriser – og kan derfor tage hånd om dit tømrerprojekt, stort som småt. 

Høj arbejdsmoral og et smittende smil 

Hos NIMO BYG ApS udføres alle opgaver med et stort smil. Det kundeorienterede tømrerfirma samler både på glade kunder og på glade medarbejdere. Derfor vægtes det gode arbejdsmiljø højt hos NIMO BYG ApS. 

”Vi tror på at vores smil og positive indstilling til arbejdet smitter af. Et godt arbejdsmiljø giver glade medarbejdere og glade medarbejdere giver glade kunder,” fortæller Nicolai Lindgaard Møller.

Derfor er arbejdsmoralen hos NIMO BYG ApS altid høj. Tømrerfirmaet tager hurtig kontakt til kunderne, besigtiger opgaven og efterlader aldrig en byggesag uden at rydde op. NIMO BYG ApS består af et team af danskuddannede tømrere, som alle har kompetencerne til at hjælpe dig godt videre med din byggeopgave.  

Kvalitetshåndværk med en flot finish 

Hos NIMO BYG ApS går kvalitetshåndværk hånd i hånd med en god kundeservice. Tømrerfirmaet anvender kvalitetsmaterialer, da firmaet prioriterer at bygge med materialer, der holder:

”Vi vægter altid kvalitetshåndværk højt, da det er vigtigt at kunden får et resultat, der holder længe. Vi går også meget op i det flotte finish, da det er vigtigt at alt er tip top, når vi er færdige med en opgave,” fortæller indehaveren Nicolai Lindgaard Møller.  

Så ønsker du en lokal tømrer, der udfører kvalitetshåndværk med et stort smil er NIMO BYG ApS det rette firma til opgaven. Kontakt NIMO BYG ApS for et uforpligtende tilbud eller dialog på tlf.: 24258433 eller på nimobyg@gmail.com. 

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Årets tømrer 2018
Ambassadør 2018
Elite tømreren 2019
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Ambassadør 2021
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver NIMO BYG ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Nicolai Lindgaard Møller
Nicolai Lindgaard Møller Indehaver
24 25 ** **
nimobyg@***.com
NIMO BYG ApS mågevej 14 8370 Hadsten
CVR: 38376365
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du NIMO BYG ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

NIMO BYG ApS har blandt andet udført opgaver for

DLG KBH
Forsikringsopgaver Hadsten og omegn
De Københavnske Ejendomsselskaber Hadsund
Hadsten Boligforening Hadsten