NIMO BYG ApS

NIMO BYG gør sig i alt tømrerarbejde såsom: Døre, vinduer, lofter, gulve, vægge, tagentrepriser, tilbygninger og meget mere. NIMO BYG er en kvalitetsbevidst virksomhed med fordelagtige priser. Ring for mere info!

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til NIMO BYG ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

NIMO BYG ApS 

NIMO BYG ApS er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører alle slags tømreropgaver for både private, erhverv og foreninger i Hadsten og omegn. NIMO BYG ApS udfører blandt andet vindue- og dørudskift, tagentrepriser samt etablering af lofter og gulv. Med et netværk af dygtige samarbejdspartnere udfører det erfarne tømrerfirma også totalentrepriser – og kan derfor tage hånd om dit tømrerprojekt, stort som småt. 

Høj arbejdsmoral og et smittende smil 

Hos NIMO BYG ApS udføres alle opgaver med et stort smil. Det kundeorienterede tømrerfirma samler både på glade kunder og på glade medarbejdere. Derfor vægtes det gode arbejdsmiljø højt hos NIMO BYG ApS. 

”Vi tror på at vores smil og positive indstilling til arbejdet smitter af. Et godt arbejdsmiljø giver glade medarbejdere og glade medarbejdere giver glade kunder,” fortæller Nicolai Lindgaard Møller.

Derfor er arbejdsmoralen hos NIMO BYG ApS altid høj. Tømrerfirmaet tager hurtig kontakt til kunderne, besigtiger opgaven og efterlader aldrig en byggesag uden at rydde op. NIMO BYG ApS består af et team af danskuddannede tømrere, som alle har kompetencerne til at hjælpe dig godt videre med din byggeopgave. 

Kvalitetshåndværk med en flot finish 

Hos NIMO BYG ApS går kvalitetshåndværk hånd i hånd med en god kundeservice. Tømrerfirmaet anvender kvalitetsmaterialer, da firmaet prioriterer at bygge med materialer, der holder:

”Vi vægter altid kvalitetshåndværk højt, da det er vigtigt at kunden får et resultat, der holder længe. Vi går også meget op i det flotte finish, da det er vigtigt at alt er tip top, når vi er færdige med en opgave,” fortæller indehaveren Nicolai Lindgaard Møller.  

Så ønsker du en lokal tømrer, der udfører kvalitetshåndværk med et stort smil er NIMO BYG ApS det rette firma til opgaven. Kontakt NIMO BYG ApS for et uforpligtende tilbud eller dialog på tlf.: 24258433 eller på nimobyg@gmail.com. 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

NIMO BYG ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Hadsten Boligforening
  Hadsten
 • De Københavnske Ejendomsselskaber
  Hadsund
 • Forsikringsopgaver
  Hadsten og omegn
 • DLG
  KBH
Kontakt NIMO BYG ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du NIMO BYG ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne NIMO BYG ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

NIMO BYG ApS

NIMO BYG gør sig i alt tømrerarbejde såsom: Døre, vinduer, lofter, gulve, vægge, tagentrepriser, tilbygninger og meget mere. NIMO BYG er en kvalitetsbevidst virksomhed med fordelagtige priser. Ring for mere info!

Hovedkontor

Kirkevej 25
8370 Hadsten

CVR: 38376365

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen