Få 3 tilbud

Mød månedens leverandør Lander & Gerlach ApS – nogle vaskeægte vinduesspecialister

januar 2018

Lander & Gerlach ApS

Den første ’månedens leverandør’ i 2018 er fundet. Drengene fra Lander & Gerlach ApS stjæler prisen med en kundetilfredshed på hele 100 procent og placerer sig derfor på toppen af leverandør-piedestalen i januar. Den dynamiske duo Sune Lander og Lasse Gerlach, som har specialiseret sig i vinduer, er ikke blot gode venner – de er også håndværksmæssige sparringspartnere.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Vi fanger Sune med sved på panden, mens han er ved at sætte et vindue i. Alligevel bevarer den jordnære tømrermester fra Fyn det kølige overblik og spørger, om vi ikke kan tage interviewet om et kvarter, så vinduet placeres med præcision og omhu. Arbejdsopgaven er en ganske almindelig hverdag for tømrerfirmaet. Lander & Gerlach ApS er nemlig specialister i vinduer og der findes eftersigende ikke et eneste spørgsmål, tømrermestrene ikke kan svare på i den sammenhæng.

Vinduesspecialisering var vores vision

Sune Lander manglede en makker og Lasse Gerlach drømte om muligheden for at have eget firma. Derfor var det en helt naturlig beslutning for de to tømrersvende, da de i 2015 besluttede at indgå i et samarbejde. Visionen var klar: Lander & Gerlach ville ikke være alt-mulig-mænd; de ville være specialister. ”Hvis du skal give dine kunder god rådgivning, en præcis opmåling eller et projektoverslag, så skal du have fuldstændig styr på hvilke krav og regler, der er. Men ikke mindst, hvilke muligheder der findes,” lyder det stålfast fra Sune Lander, som mener, det har været altafgørende for firmaets succes. ”Fru Jensen kan mærke, hvis du ikke ved, hvad du snakker om. Og så vælger hun altså bare en anden leverandør. Kunderne skal tages i hånden,” fortæller Sune Lander overbevisende.

Den gensidige sparring er guld værd

En af grundene til Lander & Gerlach ApS’ store succes skyldes, ifølge dem selv, at de er gode til sparre med hinanden. Den interne sparring består i alt fra håndtering af dagens opgaver til, hvordan de fremover kan forbedre sig. På den måde, tvinger Lander & Gerlach sig til konstant at udvikle sig og bestræbe sig på at blive bedre. Målet er klart: Vinduesnichen skal mestres, både i viden og udførelse. Samtidigt så giver den faglige sparring noget helt særligt, som ikke kan fås andetsteds.

Den interne sparring mellem to fagmænd giver altså bare noget andet, end sparringen med konen derhjemme. Vi formår at forny os og være opdaterede på, hvad der rør sig. Det ser vi som en succes.

Sune Lander, Indehaver

Nogle ting har Lander & Gerlach dog alligevel med hjemmefra. De behandler nemlig altid kundernes huse, som var det deres eget. Den ydmyge og omhyggelige indstilling betyder, at kunderne føler sig trygge og taget i hånden. Og det danner grobund for, hvad Sune Lander kalder ’en langsigtet kunderelation’.

Tre fif fra Fyn til de danske bygherrer

Hos Lander & Gerlach er de udmærket klar over, hvor svært det kan være at vælge den rigtige håndværker til en opgave. På 3byggetilbud.dk har vi derfor spurgt tømrerfirmaet om, hvad de mener, de danske bygherrer skal være opmærksomme på og vægte højt i udvælgelsen. Her kommer deres tre tommelfingerregler:

Tjek altid firmaets kundeanmeldelser

Det første man kan gøre, hvis man ikke har nogen relation til håndværkeren eller kender nogle, som kender firmaet, er at undersøge anmeldelser på nettet. På den måde kan bygherre nemlig se, hvor tilfredse tidligere bygherrer har været med det pågældende firma. Ifølge Lander & Gerlach giver det som udgangspunkt et godt fingerpeg.

Vælg en håndværker, som har en garantiordning

En garantiordning er ikke nødvendigvis lig med god kvalitet, men det giver alligevel en blåstempling af firmaet som nogle ansvarsbevidste fagmænd. ”Det handler om, at kunderne skal stole på os og det hjælper en garantiordning med,” fastslår Sune Lander. Det handler hele tiden om afgrænsning i jagten på den rigtige håndværkere. Som bygherre må du nemlig gerne stille krav, så du finder nøjagtigt de håndværkere, der er de mest kvalificerede til din byggeopgave.

Billigst er ikke bedst

Man kan med fordel indhente flere tilbud på sin byggeopgave. Det tvinger naturligvis håndværkerne til at give en skarp pris, men prisen skal ikke udelukkende afgøre om du, som bygherre, vælger eller vrager. Lander & Gerlach mener nemlig, at der skal være en fin balancegang mellem god og seriøs rådgivning og en billig pris. Ifølge vinduesspecialisterne, så bør kemien og mavefornemmelsen vægte lige så højt som prisen.

Måske er det netop den jordnære indstilling og balancen mellem den faglige ekspertise og de konkurrencedygtige priser, der giver Lander & Gerlach titlen som månedens leverandør i januar.

Sådan anmelder kunderne Lander & Gerlach ApS

100%

Kundetilfredshed

94%

Svarprocent