Få 3 tilbud

Mød månedens leverandør Malermester Kærsner I/S - og få gode råd fra en erfaren malermester

februar 2017

Malermester Kærsner I/S

Med 35 års erfaring som maler ved Lene Kærsner om nogen, hvordan et godt stykke malerarbejde skal udføres. Hun elsker sit fag og for hende er en god kundekontakt alfaomega, hvorfor hun gerne rådgiver og informerer om forskellige løsninger på en maleropgave. Måske er det derfor, at Malermester Kærsner I/S er blevet kåret som månedens leverandør hele to gange hos 3byggetilbud.dk - senest her i februar.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

I sne og slud skal malingen holde ud

Malermester Kærsner har siden 2010 udført professionelt malerarbejde i Danmark, primært Østjylland. Indehaveren Lene Kræsner har, med mere end 35 år i faget, erfaring med stort set alle typer maleropgaver – både indendørs og udendørs. Før Lene Kærsner stiftede sit malerfirma i Randers arbejde hun under koldere himmelstrøg, som kørende maler på Grønland. En tid som har lært den garvede malermester en hel del.

Mit arbejde på Grønland har lært mig en masse om, hvordan man beskytter boligen mod det vanskelige vejr. Malerarbejde skal være holdbart også når vejret ikke er det.

Lene Kærsner, Indehaver

Efter to og et halvt års års karriere på Grønland valgte Lene Kærsner at flytte tilbage til Danmark og stiftede her Malermester Kærsner I/S med en masse god erfaring i bagagen.

Ingen kompromis med kvaliteten

Ifølge Lene Kærsner er der store forskelle i kvaliteten på maling – og den billigste spand maling er sjældent den bedste. Derfor er hendes budskab også klart:

”Kvalitetsmaling er ikke værd at spare væk. Det kan godt betale sig at vælge de rigtige materialer. Det betyder nemlig en større sikkerhed for et godt stykke arbejde,” forklarer Lene Kærsner

Kvalitetsmaling holder som hovedregel bare længere, og når det kommer til malerarbejde, er netop holdbarhed vigtigt, påpeger Lene. Malerfirmaet Kærsner benytter derfor selv af miljørigtig kvalitetsmaling for at sikre det bedste resultat.

Månedens leverandør for anden gang

Lene Kærsner er en passioneret maler, der brænder for sit arbejde. For hende er selvstændighed og frihed i arbejdsdagen motiverende. Ligeledes er den gode dialog med kunderne og muligheden for at fordybe sig i sit arbejde nogle af grundene til, at Lene Kærsner, selv efter 35 år i branchen, stadig møder på arbejde med et smil.

”Jeg kan godt lide at give en god service, komme ud og se projektet og tage en god snak med kunderne. Jeg går meget op i at gøre mit arbejde ordenligt, derfor er der også altid pænt og rent når jeg afslutter et projekt,” slutter Lene Kærsner.

Måske er det kvalitetsarbejdet, den gode service eller hendes passion, der giver Malermester Kærsner titlen som månedens leverandør for anden gang – eller også er det bare en god blanding af det hele. Lene Kærsner er i hvert fald klar til at fortsætte mange år endnu og være med til at sikre kvalitetsarbejdet i malerfaget.

Sådan anmelder kunderne Malermester Kærsner I/S

86%

Kundetilfredshed

80%

Svarprocent