Få 3 tilbud

Månedens leverandør, Elite Gulve ApS, giver tips til dit næste håndværkerbesøg

januar 2017

Elite Gulve ApS

En kop kaffe hos en kunde og en lille sludder i forbindelse med at villaens gulve bliver behandlet, er nok til at gøre Thomas Venderbo glad. Måske er det derfor, at hans firma, Elite Gulve Aps, er blevet så populære, at de er blevet kåret som månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk her i januar. Mød en leverandør, der sætter pris på de mindre opgaver hos private boligejere, og som ved at veludført arbejde er den bedste form for markedsføring, han kan lave for sit firma.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Da Thomas Vendersbo stiftede Elite Gulve ApS tilbage i 2008, var det fordi han brændte for at se de resultater, man på kort tid kan skabe, når man arbejder med gulve. Inden Elite Gulve ApS blev etableret havde Thomas allerede flere års erfaring med gulvarbejde, som ansat i andre firmaer.

Mund-til-mund-metoden er vejen frem

Thomas og hans to medarbejdere i Elite Gulve ApS kender værdien af veludført arbejde, og derfor går de meget op i, at Elite Gulve ApS kun efterlader flotte resultater og glade kunder:

Når man afslutter et godt stykke arbejde, som kunderne er tilfredse med, så er det meget bedre markedsføring end den man kan købe.

Thomas Venderbo, Indehaver

Elite Gulve ApS har derfor for længst erfaret, at de får mange nye kunder i ordrebogen, fordi de bliver anbefalet af andre glade kunder. De rosende anbefalinger af Elite Gulve ApS skyldes ikke kun gulvarbejde af høj kvalitet, men også fordi, at de ansatte i firmaet prioriterer at reagere hurtigt på kundehenvendelser og samtidig være effektive, når arbejdet udføres. Deres hurtige svartid har 3byggetilbud.dk’s bygherrer også bemærket; Elite Gulve ApS scorer derfor en imponerende svarprocent på 95 procent og en kundetilfredshed på 93 procent, når bygherrerne evaluerer dem.

Tid til kunderne

Hvor nogle håndværkerfirmaer tænker på store projekter, når drømmeopgaven skal beskrives, så er Thomas Vendersbos favoritopgaver mere klassiske – det er dem, som udføres for private, der også har tid til en lille sludder:

”Jeg kan rigtig godt lide at komme ud hos dem, som har tid til, at man drikker en kop kaffe eller en sodavand, og får en lille sludder. Det er eksempelvis de lidt ældre bygherrer, der er gået på pension, som har tid til den slags”.

Vent med at betale regningen

Thomas påpeger også, at man som bygherre skal være opmærksom på, at gulvbranchen er et af de steder, hvor der ikke er så meget uddannelse. De fleste er lært op af andre, eller også har de selv lært sig, hvad der skal til for at arbejde med gulve. Det betyder desværre også, at det ikke er alle, der er lige gode til at udføre deres arbejde. Han råder derfor dig, der skal bestille en gulvmand til at vente med at betale regningen til arbejdet er udført.

”Jeg har hørt om nogle uheldige episoder, hvor arbejdet har været betalt forud og hvor kunderne ikke fik, hvad de betalte for. Derfor er det altså det bedste, at man sørger for at vente med betalingen til at gulvene er blevet lavet,” forklarer Thomas.

Sådan anmelder kunderne Elite Gulve ApS

93%

Kundetilfredshed

95%

Svarprocent