Elite håndværker

Malermester Kærsner I/S

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Malermester Kærsner I/S

Malermester med 35 års erfaring udfører kvalitetsarbejde

Malermester Kærsner har siden 2010 udført maleropgaver i Danmark, primært Østjylland. Virksomheden varetager både udvendige maleropgaver som fx maling af facader og vinduer, samt de fleste former for indvendigt malerarbejde. Indehaver af Malermester Kærsner, Lene Kærsner, har med over 35 år i faget, erfaring med stort set alle typer maleropgaver.

Udover at pynte, er et veludført malerarbejde med til at forlænge boligens levetid, fordi malingen beskytter boligen mod vind og vejr. Derfor kan blandt andet maling af boligens facader, vinduer, døre og lignende beskytte boligen. Malermester Kærsner har tidligere i sin karriere arbejdet på Grønland, og har derfra viden og knowhow om, hvordan man effektivt beskytter boligens ydre med maling – selv i et vanskeligt klima.  

Hos Malermester Kærsner prioriterer vi kvalitetsarbejde højt. Derfor benytter vi kvalitetsmaling, der ligeledes er miljørigtig for at sikre det bedste resultat. Desuden er kundekontakt vigtig for os, hvorfor vi gerne besigtiger opgaver, rådgiver og informerer om forskellige løsninger, samt gratis udarbejder tilbud på opgaver. Vi har derudover et netværk af andre dygtige håndværkervirksomheder, som vi samarbejder med, hvis opgaven består af andet end malerarbejde. 

Malermester Kærsner har igennem tiden modtaget positiv respons på udførte opgaver, og en kunde skriver således: ”Har benyttet Malermester Kærsner flere gange, med meget tilfredsstillende resultat” og en anden skriver: ”Igen et super flot stykke arbejde denne gang var det badeværelset og vinduer udvendig. kan varmt anbefales at bruge Lene.” 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Ambassadør 2018
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Lene Kærsner
Lene Kærsner Mester
23 7 ** **
[email protected]***.dk
Malermester Kærsner I/S Søndermarken 1 8960 Randers SØ
CVR: 33177704
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malermester Kærsner I/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Malermester Kærsner I/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Malermester Kærsner I/S har blandt andet udført opgaver for

Scandic Hotel Horsens
PHE Huse Randers
Dayz Grønhøj Strand Løkken
Ejerforeningen Dianavej 75-105 Mariager
Randers boligforening Randers
Andelsboligforening Århusvej 22 Randers
Randers FC Randers
Fjordblink Swimmingpools Randers