Malermester Kærsner I/S

Malerfirmaet Kærsner I/S laver det meste inden for malerarbejde såsom: Almindelig malerarbejde, vinduesmaling og tapetarbejde m.m. Ring for mere information.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Malermester Kærsner I/S

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Malermester med 35 års erfaring udfører kvalitetsarbejde

Malermester Kærsner har siden 2010 udført maleropgaver i Danmark, primært Østjylland. Virksomheden varetager både udvendige maleropgaver som fx maling af facader og vinduer, samt de fleste former for indvendigt malerarbejde. Indehaver af Malermester Kærsner, Lene Kærsner, har med over 35 år i faget, erfaring med stort set alle typer maleropgaver.

Udover at pynte, er et veludført malerarbejde med til at forlænge boligens levetid, fordi malingen beskytter boligen mod vind og vejr. Derfor kan blandt andet maling af boligens facader, vinduer, døre og lignende beskytte boligen. Malermester Kærsner har tidligere i sin karriere arbejdet på Grønland, og har derfra viden og knowhow om, hvordan man effektivt beskytter boligens ydre med maling – selv i et vanskeligt klima. 

Hos Malermester Kærsner prioriterer vi kvalitetsarbejde højt. Derfor benytter vi kvalitetsmaling, der ligeledes er miljørigtig for at sikre det bedste resultat. Desuden er kundekontakt vigtig for os, hvorfor vi gerne besigtiger opgaver, rådgiver og informerer om forskellige løsninger, samt gratis udarbejder tilbud på opgaver. Vi har derudover et netværk af andre dygtige håndværkervirksomheder, som vi samarbejder med, hvis opgaven består af andet end malerarbejde. 

Malermester Kærsner har igennem tiden modtaget positiv respons på udførte opgaver, og en kunde skriver således: ”Har benyttet Malermester Kærsner flere gange, med meget tilfredsstillende resultat” og en anden skriver: ”Igen et super flot stykke arbejde denne gang var det badeværelset og vinduer udvendig. kan varmt anbefales at bruge Lene.” 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti

Referencer

Malermester Kærsner I/S har blandt andet udført opgaver for:

 • PHE Huse
  Randers
 • Fjordblink Swimmingpools
  Randers
 • Scandic Hotel
  Horsens
 • Randers boligforening
  Randers
 • Andelsboligforening Århusvej 22
  Randers
 • Dayz Grønhøj Strand
  Løkken
 • Randers FC
  Randers
 • Ejerforeningen Dianavej 75-105
  Mariager
Kontakt Malermester Kærsner I/S for et uforpligtende tilbud

Her finder du Malermester Kærsner I/S

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Malermester Kærsner I/S

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?