Rockwool ← Få 3 tilbud på isolering med Rockwool

Få 3 tilbud på isolering med Rockwool

Søger du effektiv isolering? Rockwool er et godt bud på bygningsisolering da det kan bruges til at isolere langt de fleste steder i huset. Send din isoleringsopgave ind med det samme og få 3 uforpligtende tilbud på isolering af din bolig

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få tilbud

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor rockwool kan bruges

Rockwool – en dansk succeshistorie bygget på stenuld

Rockwool er den verdenskendte, danske producent af stenuldsisolering til byggeriet. Firmaet var blandt de første i verden til at producere isoleringsmaterialer af stenmaterialer. Det har været danskernes foretrukne isoleringsmateriale i stærk konkurrence med glasulden i snart 100 år. I dag har det fået følgeskab af det noget mere miljøvenlige papirisolering, der er knapt så energikrævende at producere som både glas- og stenuld.

Rockwool kan anvendes til alle former for isoleringsopgaver, herunder:

Derudover har Rockwool en række specialprodukter til f.eks. professionel lydisolering – kaldet Rockfon – samt til facadeisolering og rørisolering.

Rookwools sociale engagement
Herhjemme støtter Rockwool også almennyttige formål af forskellig art, foretager samfundsøkonomiske analyser og støtter forskning inden for tekniske og sociale fagområder gennem Rockwool Fonden. Det er en upartisk og selvfinansieret fond, som støtter almennyttige formål. Den er finansieret af en portion aktier, som medlemmer af Kähler-familien overdrog til fonden, da den blev stiftet tilbage i 1981.

Sådan bliver Rockwool-isolering til

Rockwool er et isoleringsmateriale, der produceres af basalt-sten, koks, stålslagger, affalds- og koksbriketter, samt 80% genbrugsmaterialer i form af kasseret og genbrugt Rockwool, samt overskudsmaterialer fra tidligere produktioner.

Ved at antænde koksen og gennemblæse de opvarmede råmaterialer med 700 grader varm luft, omdannes stenmassen til lange tråde, der bliver til de fibre, som Rockwool-isoleringen består af. Disse fibre bliver igen til store måtter af Rockwool. Her skaber de stillestående luft mellem de spundne fibre isoleringsevnen i isoleringsmaterialet.

Den færdige stenuld hærdes ved omkring 250-300 grader i op til 30 minutter, hvorefter den nedkøles til stuetemperatur. Derefter deles stenulden i Rockwool batts og eventuelle reststykker granuleres, for at blive brugt til hulmurs- eller loftisolering eller indgå i produktionsprocessen igen.

Til sidst pakkes batts og granulat og køres ud til forbrugerne.

Isolering med Rockwool er velegnet til energirenovering

Rockwool er et meget populært isoleringsmateriale til brug ved energirenoveringer. De praktiske og nemt håndterbare batts gør det nemt at arbejde med. Samtidig er det forholdsvist nemt at skære til, så det passer til det sted, hvor isoleringen skal ligge.

Rockwool Batts bør lægges i flere lag forskudt af hinanden, så du undgår, at der opstår kuldebroer. Materialet er lettere lokalirriterende for huden at arbejde med, og støv fra battsene kan give irritation i luftvejene. Derfor anbefales det at anvende personlige værnemidler som handsker og åndedrætsværn under arbejdet med isoleringsmaterialet.

Hvordan får jeg fat i billig Rockwool?

Vil du selv lægge Rockwool, kan du tit finde slagtilbud på det i diverse byggemarkedet. Men selv om det er forholdsvis nemt at håndtere, er det som allerede nævnt lettere ubehageligt at arbejde med. Samtidig skal du vide, hvordan du lægger batts-lagene korrekt for at sikre den mest optimale effekt af din energirenovering.

Derfor kan det anbefales at hyre et professionelt isoleringsfirma til at forestår din energirenovering. Her har de stor erfaring med Rockwool og andre isoleringsmaterialer. Derfor kan de rådgive dig om hvilken isoleringsløsning, der er den mest optimale i dit tilfælde.

Samtidig kan de bistå dig med at ansøge om energitilskud til efterisoleringen hos det lokale energiselskab. De udbetaler et tilskud i forhold til den opnåede årlige energibesparelse målt i antal kW til visse former for isoleringsopgaver. Læs mere om energitilskud her.

Få større tryghed omkring dit isoleringsprojekt

Ønsker du at finde den bedste pris på dit isoleringsprojekt, skal du som minimum have fat i tilbud fra 3 forskellige isoleringsfirmaer. Det kan være svært og tidskrævende at få indhentet selv. For tit skal du ringe til mange firmaer, for at finde 3 som har tid til, eller foretager den form for isolering, som du skal bruge.

Samtidig har isoleringsbranchen været hyppig gæst i diverse kritiske forbrugerprogrammer som f.eks. Kontant. Derfor kan du som privatperson godt være lidt usikker på, hvorvidt du kan stole på de tilbud, du får og det arbejde, firmaet efterfølgende udfører.

Men bruger du vores tilbudstjeneste på 3byggetilbud.dk, sparer du ikke kun tiden på at finde isoleringsfirmaer, der har tid til at give tilbud. Du er også sikker på, kun at få tilbud fra firmaer, som du kan stole på og regne med.

Vi samarbejder med en nøje udvalgt skare af isoleringsfirmaer over hele landet, som vi kender godt. Samtidig anvender vi andre brugeres anmeldelser af firmaerne, til at udvælge de 3 isoleringsfirmaer, som kommer og giver tilbud på din isoleringsopgave.

Det er din tryghed for, at alt går rigtigt for sig, og at der ikke bliver snydt med hverken tilskudsordninger eller kvaliteten af arbejdet. Den tryghed havde du ikke haft, hvis du selv havde fundet 3 isoleringsfirmaer til din Rockwool-isolering.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud