Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte isoleringsfirmaer

Spar tid ved at sende din isoleringsopgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du gratis tre helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige håndværkerfirmaer i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Leverandører i hele landet
Se hvor enkelt det er
Rockwool isolering i loft

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Rockwool – en dansk succeshistorie bygget på stenuld

Rockwool er den verdenskendte, danske producent af stenuldsisolering til byggeriet. Firmaet var blandt de første i verden til at producere isoleringsmaterialer af stenmaterialer. Det har været danskernes foretrukne isoleringsmateriale i stærk konkurrence med glasulden i snart 100 år. I dag har det fået følgeskab af det noget mere miljøvenlige papirisolering, der er knapt så energikrævende at producere som både glas- og stenuld.

Rockwool kan anvendes til alle former for isoleringsopgaver, herunder:

Derudover har Rockwool en række specialprodukter til f.eks. professionel lydisolering – kaldet Rockfon – samt til facadeisolering og rørisolering.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Sådan bliver Rockwool-isolering til

Rockwool er et isoleringsmateriale, der produceres af basalt-sten, koks, stålslagger, affalds- og koksbriketter, samt 80% genbrugsmaterialer i form af kasseret og genbrugt Rockwool samt overskudsmaterialer fra tidligere produktioner.

Ved at antænde koksen og gennemblæse de opvarmede råmaterialer med 700 grader varm luft, omdannes stenmassen til lange tråde, der bliver til de fibre, som Rockwool-isoleringen består af. Disse fibre bliver igen til store måtter af Rockwool. Her skaber de stillestående luft mellem de spundne fibre isoleringsevnen i isoleringsmaterialet.

Den færdige stenuld hærdes ved omkring 250-300 grader i op til 30 minutter, hvorefter den nedkøles til stuetemperatur. Derefter deles stenulden i Rockwool batts, og eventuelle reststykker granuleres for at blive brugt til hulmurs- eller loftisolering eller indgå i produktionsprocessen igen.

Til sidst pakkes batts og granulat og køres ud til forbrugerne.

Rookwools sociale engagement

Herhjemme støtter Rockwool også almennyttige formål af forskellig art, foretager samfundsøkonomiske analyser, og støtter forskning inden for tekniske og sociale fagområder gennem Rockwool Fonden. Det er en upartisk og selvfinansieret fond. Den er finansieret af en portion aktier, som medlemmer af Kähler-familien overdrog til fonden, da den blev stiftet tilbage i 1981.

Isolering med Rockwool er velegnet til energirenovering

Rockwool er et meget populært isoleringsmateriale til brug ved energirenoveringer. De praktiske og nemt håndterbare batts, gør det nemt at arbejde med. Samtidig er det forholdsvist nemt at skære til, så det passer til det sted, hvor isoleringen skal ligge.

Rockwool-batts bør lægges i flere lag forskudt af hinanden, så du undgår, at der opstår kuldebroer. Materialet er lettere lokalirriterende for huden at arbejde med, og støv fra battsene kan give irritation i luftvejene. Derfor anbefales det at anvende personlige værnemidler som handsker og åndedrætsværn under arbejdet med isoleringsmaterialet.

Hvordan får jeg fat i billig Rockwool?

Vil du selv lægge Rockwool, kan du tit finde slagtilbud på det i diverse byggemarkeder. Men selv om det er forholdsvis nemt at håndtere, er det som allerede nævnt lettere ubehageligt at arbejde med. Samtidig skal du vide, hvordan du lægger batts-lagene korrekt for at sikre den mest optimale effekt af din energirenovering.

Derfor kan det anbefales at hyre et professionelt isoleringsfirma til at forestå din isolering, fordi de har stor erfaring med Rockwool og andre isoleringsmaterialer. Derfor kan de rådgive dig om, hvilken type isoleringsløsning er den mest optimale i dit tilfælde.

Samtidig kan de bistå dig med at ansøge om energitilskud til efterisoleringen hos det lokale energiselskab. De udbetaler et tilskud i forhold til den opnåede årlige energibesparelse målt i antal kW til visse former for isoleringsopgaver. Læs mere om energitilskud her.

Få større tryghed omkring dit isoleringsprojekt

Ønsker du at finde den bedste pris på dit isoleringsprojekt, bør du som minimum have fat i tilbud fra tre forskellige isoleringsfirmaer – og det kan være besværligt og tidskrævende at få indhentet selv. Alt for ofte skal du ringe til mange firmaer for at finde tre, som har tid, eller som overhovedet foretager den form for isolering, som du skal bruge.

Samtidig har isoleringsbranchen været hyppig gæst i diverse kritiske forbrugerprogrammer såsom Kontant. Derfor kan du som privatperson godt være lidt usikker på, hvorvidt du kan stole på de tilbud, du får, og det reelle arbejde, du får udført.

Bruger du derimod vores tilbudstjeneste på 3byggetilbud.dk, sparer du ikke kun tiden på at finde isoleringsfirmaer, der har tid til at give tilbud. Du er også sikker på kun at få tilbud fra firmaer, som du kan stole på og regne med.

Vi samarbejder med en nøje udvalgt skare af isoleringsfirmaer over hele landet, som vi kender godt. Samtidig anvender vi andre brugeres anmeldelser af firmaerne til at udvælge netop de tre isoleringsfirmaer, som kommer og giver tilbud på din isoleringsopgave.

Det er din tryghed for, at alt går rigtigt for sig, og at der ikke bliver snydt med hverken tilskudsordninger eller kvaliteten af arbejdet. Den tryghed havde du ikke nødvendigvis haft, hvis du selv havde fundet tre isoleringsfirmaer til din isoleringsopgave.

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk