→ Papiruld til isolering. Få tre tilbud på isolering nu

Papiruld – Få 3 uforpligtende tilbud

Papiruld er isolering fremstillet af cellulose granulat fra gamle aviser og har en særdeles god isoleringsevne. Du kan isolere både hulmur, loft, skunke, gulv, etageadskillelser, krybekældre, osv. med papirisolering.

 • Nemt – Indsend din opgave på under 2 minutter
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Isolatører i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så enkelt er det at få tilbud på isolering med papiruld

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se mere om papiruld

Papiruld er et miljøvenligt og billigt isoleringsmateriale

Papirisolering er et prisbilligt alternativ til de traditionelle isoleringsmaterialer af glas- og stenuld. Samtidig er det yderst miljøvenligt, da det er fremstillet af genbrugspapir, ligesom der anvendes væsentligt mindre energi til produktionen af papirisolering i forhold til mineraluld. Glas og sten kræver nemlig meget høje temperaturer for at blive til mineraluld. Her bruger papiruld ikke andet energi under produktionen, end den strøm som de maskiner anvender, som imprægnerer og granulerer genbrugspapiret.

Hvad er papiruld?

Papiruld er et isoleringsgranolat produceret af genbrugspapir. Papirulden bliver imprægneret, så den ikke er brandbar og så papiret ikke er modtageligt for fugt. Derved kan der ikke opstår f.eks. mug og skimmelsvamp i papirisoleringen, ligesom papiruld er næsten lige så uantændeligt som sten- og glasuld.

Papiruld kan anvendes til nøjagtig de samme isoleringsopgaver som mineraluld. Således kan papirisolering anvendes til:

Isoleringsevnen er helt på linje med mineraluldsprodukter. Så de anbefalede tykkelser på isoleringslagene er de samme for papiruld som mineraluld. Men i modsætning til det oftest batts-baserde mineraluld er papiruld et granulatprodukt, som blæses ind. Derfor kan papirulden komme ind på steder, hvor det er svært at få mineraluld ind. Samtidig slutter papirulden tættere til f.eks. rør, der er trukket på loftet eller ligger i hulrummet mellem væggene.

Du slipper også for en masse tilskæringsarbejde i forbindelse med lægning af isoleringen. For der er ikke nogle papiruld-batts, som skal skæres til. Derved undgår du også de kuldebroer, der opstår, hvis man ikke får lagt isoleringsbattsene forskudt i hvert lag.

Så ikke alene er der penge at spare ved selve isoleringsmaterialet. Du sparer også en masse penge i arbejdsløn ved at bruge papiruld, fordi det ikke skal tilskæres. Selv som loftisolering blæses det ind og derfor kan et loft, der måske tog 4-5 dage at isolere med traditionelle isoleringsmaterialer, klares på en enkelt eller to dage.

Hulmursisolering med papiruld

Et af de første steder hvor papiruld blev særdeles populært, var til hulmursisolering. Fordi papirisoleringen var væsentligt finere i granuleringen end mineraluld, kunne det blæses ind af huller boret i fugerne, frem for at der skulle tages sten ud af ydermuren for at få hulmursisoleringen ind.

I dag fås både papir- og mineraluld dog i samme fine granulering, hvorfor det ikke er den største fordel ved at bruge papiruld som hulmursisolering længere. Det er i stedet den lydisolerende virkning. For udover den finere granulering er papiruld også væsentligt mere støjdæmpende end mineraluld.

Det betyder, at du får et væsentligt mere stille indeklima, fordi støj fra omgivelserne ikke trænger nær så nemt igennem papirulden. Så bor du op til en stærkt befærdet vej eller et larmende industrikvarter, kan papiruld fjerne væsentligt mere af støjen end andre isoleringsmaterialer.

Det gør også papiruld til et godt valg, hvis etageadskillelserne skal isoleres. For derved fjernes gang- og musikstøj fra overboerne stort set – eller fra teenageværelset på loftet.

Er papiruld sundhedsskadeligt?

Imprægneringen af papiruld har fået skyld for at være sundhedsskadelig, fordi den indeholder borsalte. Mængden af borsalte er dog langt under de fastsatte grænseværdier, ligesom det i dag er muligt at få papiruld helt brug af borsalte i imprægneringen.

Tidligere var der også meget støv i papiruld. Men den papiruld der produceres i dag er væsentligt mere fri for støv. Derfor er der heller ingen gener for dem, der arbejder med papirulden.

Hvad koster papiruld?

Som tidligere nævnt sparer du rigtig mange penge på at vælge papiruld, fordi det bliver blæst ind. Det betyder, at der er en væsentlig mindre del af prisen for isolering med papiruld, som går til arbejdsløn.

Men da papirulden koster stort set det samme i materialepris, bliver det især timelønnen som det enkelte isoleringsfirma tager, der afgør prisen på dit isoleringsprojekt. Her er der rigtig stor konkurrence på markedet. Så det betaler sig altid at indhente flere tilbud.

Som minimum skal du have tilbud fra mindst 3 forskellige isoleringsfirmaer, for at sikre dig, at du får en retvisende indikationen af prisniveauet for din isoleringsopgave. Det kan dog være svært at finde nogen isoleringsfirmaer, der har tid inden for en overkommelig fremtid, hvorfor du tit skal ringe til væsentligt flere firmaer, før du har 3, der kan give tilbud på opgaven.

Den trygge vej til isolering med papiruld

Samtidig har du sikkert hørt rigtig meget negativt i medierne om netop isoleringsfirmaer, der har snydt med både isolering og tilskudsordninger. Som almindelig lægmand kan det være svært at gennemskue den slags.

Men bruger du vores tilbudstjeneste, får du en større tryghed, når du skal vælge isoleringsfirma. Vi samarbejder nemlig kun med udvalgte isoleringsfirmaer over hele landet. Det betyder, at vi kender firmaerne indgående og ved hvad de står for.

Samtidig tager vi altid de anmeldelser med i overvejelserne, som andre af vores brugere har givet firmaerne, når vi skal vælge et isoleringsfirma til din isoleringsopgave. Det vil sige, at du er sikker på, at de 3 isoleringsfirmaer, der kontakter dig, er nogen, som er kendt for at levere et ordentligt arbejde, som vores andre brugere har været tilfredse med.

Så anvender du den gratis tilbudstjeneste, vi har på 3byggetilbud.dk, sparer du ikke alene tid på at indhente 3 tilbud på papirisolering. Du får også en tryghed, som du ikke ville have haft, hvis du selv havde stået for at indhente tilbuddene.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud