Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte isoleringsfirmaer

Spar tid ved at sende din isoleringsopgave ind til 3byggetilbud – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige isolatører i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Isolatører i hele landet
Se hvor enkelt det er

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bygningsisolering sparer mange penge

Med en effektiv bygningsisolering kan du spare rigtig mange penge på dit varmebudget hvert år. Faktisk så mange, at du tit kan tjene en eventuelt efterisolering hjem i løbet af blot et par fyringssæsoner. Det bedste er, at besparelsen ved at forbedre bygningsisoleringen kan mærkes, lige så snart arbejdet er gået i gang. Derfor vil den kontante besparelse på varmeregningen allerede vise sig på den første varmeregning du får, efter isoleringsarbejdet er udført.

Der er god grund til at få foretaget bygningsisolering nu. For det har aldrig været billigere at få isoleret end netop i disse år. Netop nu kan du nemlig udnytte muligheden for at få energitilskud til de fleste isoleringsarbejder.

En bedre bygningsisolering forbedrer indeklimaet

Samtidig kommer I til at opleve en række forbedringer ved indeklimaet. For det nye isoleringslag vil forhindre træk og kulde i boligen. Derved gøres temperaturen mere ensartet i de forskellige rum. Samtidig vil støj fra omgivelserne og – med isolering af etageadskillelserne – inde i bygningen blive reduceret mærkbart.

Endvidere undgår I også store temperaturforskelle langs ydermurene. Derved mindskes risikoen for, at der opstår mug- og skimmelsvampeangreb på grund af fugt i ydermurene, eller fordi der dannes kondens på indersiden af ydervæggen på grund af forskellen imellem temperaturen indenfor og udenfor.

Det fører til færre sygedag og afhjælper de situationer, hvor I plages af uforklarlige, kroniske forkølelser eller begynder at døje med astma eller allergiske reaktioner.

Bygningsisolering øger boligens værdi

En anden kontant fordel ved efterisolering er, at boligens værdi forøges. Med et lavere energiforbrug og effektiv isolering, får boligen et bedre energimærke. Dermed forhøjes salgsværdien på boligen og den bliver langt mere attraktiv for køberne. De får nemlig ikke nær så høje varmeudgifter og får som en ekstra bonus et sundere hjem at bo i.

I praksis har det dog vist sig, at mange boligkøbere endnu ikke er så opmærksomme på energimærkningen af boligen, som det kunne forventes. Det skal en informationskampagne blandt huskøberne gøre noget ved. Derfor er der fortsat god grund til at få forbedret bygningsisoleringen, så du kan bruge denne fordel som et vigtigt salgsargument i fremtiden.

Hvilke former for bygningsisolering findes der?

Skal du efterisolere boligen, er der typisk tale om, at du kan få udført:

Start med at få undersøgt, hvor tyk den nuværende bygningsisolering er. Jo mere du kan forøge tykkelsen på bygningsisoleringen, jo større besparelse vil du opnå – og jo hurtigere kan du derved tjene udgiften til efterisolering hjem.

Som udgangspunkt kan det betale sig at få efterisoleret, hvis det er mere end 10 år siden, der sidst er blevet isoleret i boligen. Hen over de seneste 10 år er kravene til isoleringstykkelse nemlig øget gevaldigt i bygningsreglementet. Så her vil en opdatering til den nye standard kunne tjene sig hjem i løbet af 2-4 fyringssæsoner.

Er det endnu længere siden, du har fået gjort noget ved isoleringen, vil besparelsen på varmeregningen være meget større. Derfor kan du tjene udgiften til efterisolering hjem efter blot en enkelt eller to fyringssæsoner.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Få tilskud til din bygningsisolering

Frem til 2026 kan du løbende søge energitilskud til din efterisolering hos Energistyrelsen. Tilskuddets størrelse afgøres af energibesparelsen målt i kilowatt.

Hvad koster bygningsisolering?

Prisniveauet på bygningsisolering er presset helt i bund i disse år, fordi der er rigtig mange isoleringsfirmaer på markedet. Det er et meget hårdt marked og der florerer derfor masser af tilbud på nettet og i medierne.

Men de fleste tilbud er beregnet på baggrund af en bolig af en vis størrelse. Derfor er der god grund til, at du indhenter minimum 3 forskellige tilbud på bygningsisolering, før du beslutter dig. Derved er du sikker på, at du får en pris, der gælder for netop din boligs størrelse og beskaffenhed.

Hurtig genvej til 3 isoleringstilbud

Vil du slippe for at kontakte en masse isoleringsfirmaer selv, kan du bruge vores tilbudstjeneste. Her angiver du bare, hvad du skal have isoleret og hvordan vi kan få fat på dig. Så kontakter vi straks vores store netværk af isoleringsfirmaer, som vi arbejder sammen med og finder tre firmaer i nærheden af dig, som har tid til at give dig et tilbud.

Ved udvælgelsen tager vi også højde for de brugeranmeldelser, de forskellige firmaer har fået. Derved er du sikker på, at de isoleringsfirmaer du får henvendelse fra gennem os, er seriøse firmaer, der er kendt for at levere et godt stykke arbejde. Den sikkerhed havde du ikke haft, hvis du selv havde ringet rundt til firmaerne.

Så med vores tilbudstjeneste får du den bedste forudsætning for at få foretaget en god og effektiv bygningsisolering.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere