Wickelsteen Murer – Tømrer

– God service og kvalitet er vejen til tilfredse kunder

Wickelsteen Murer – Tømrer er en familiedrevet virksomhed med de faglige kompetencer til at løfte murer- og tømreropgaver, store som små. Firmaet drives af murermester Jim og hans hustru Stefanie Wickelsteen, som varetager alt det administrative. I mere end 20 år har Jim været en del af håndværkerbranchen, og det gør ham til en fagmand med stort F. Du er derfor garanteret solidt håndværk og høj kvalitet, når Wickelsteen Murer – Tømrer er på sagen. På hele Fyn kører firmaet ud til byggeopgaver som:

  • Inden- og udendørs mureropgaver
  • Tømrerarbejde stort som småt
  • Facaderenoveringer
  • Badeværelser

Altid en ærlig rådgivning

Du kan regne med, at Wickelsteen Murer – Tømrer altid giver sit ærlige besyv med på din opgave. Det forpligter nemlig at være fagmanden, og derfor tør firmaet godt at sige nej, hvis en anden løsning ville være bedre for dig. Så er du kørt fast i dit nuværende projekt eller har du behov for rådgivning i forbindelse med din næste byggeopgave, så tøv ikke med at kontakte firmaet med spørgsmål og arranger et møde for besigtigelse af dit byggeprojekt.

Kundeservice er vejen frem

Hos Wickelsteen Murer – Tømrer prioriterer de altid tiden til en god og personlig dialog med dig som kunde. Gennem sparring og løbende dialog kommer du nemlig bedst i mål med drømmeprojektet. Evnen til at sætte kundernes ønsker og behov højt gav også firmaet titlen som Årets Murer 2018 hos 3byggetilbud.dk.

Skal Wickelsteen Murer – Tømrer også hjælpe dig?

Wickelsteen Murer – Tømrer er altid klar med et uforpligtende, skriftlige tilbud til dig. Og én ting er sikkert. Det er altid et tilbud på kvalitetsarbejde. For firmaet er garant for kvalitet fra start til slut og går ikke på kompromis med det endelige resultat.

Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe direkte til Stefanie på telefon 2567 2383, så vender firmaet hurtig retur og tager professionel hånd om dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Læs mere

Kontakt os her

Stefanie og Jim Wickelsteen
25 67 ** ** Vis nummer
25 67 23 83

Wickelsteen Murer - Tømrer

Langdyssevej 21

5863 Ferritslev Fyn

CVR: 29909091

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Wickelsteen Murer - Tømrer senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Montering af gulvfliser 5320 Agedrup
2 uger siden
Lægning af fliser i bryggers 5683 Haarby
3 uger siden
Etablering af badeværelse 5792 Årslev
1 måned siden
Udbedring af tagryg samt trappe 5000 Odense C
2 måneder siden
Udbedring af murkrone på mur 5260 Odense S
3 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Wickelsteen Murer - Tømrer

Send en forespørgsel til Wickelsteen Murer - Tømrer