Tømrer- & Snedkermester

Firmaet udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Lige meget om du skal have lavet små reparationer, forsikringsskader eller mindre entrepriser, vil firmaet altid være klar med et godt tilbud. Ring for mere info

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Tømrer- & Snedkermester

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Tømrer og snedkermester v. Torben Vinder

Hos Tømrer & Snedkermester v. Torben Vinder går vi op i at levere tømrerarbejde af høj kvalitet og til tiden. Vi er et tømrerfirma med masser af erfaring og udfører store som små tømreropgaver alt efter, hvad du som kunde har af ønsker og behov. Ligegyldigt om du står med nogle småreparationer eller en større tilbygning, så er vi klar til at hjælpe. Vi har base i Nykøbing Falster på Falster, men udfører også arbejde på Lolland og Sjælland.

Fokus på udførelse og gode løsninger

Med mere end 40 års erfaring fra branchen har vi løst mange forskellige typer af opgaver. Ligegyldigt om vi løser opgaver for private boligejere, virksomheder, boligforeninger eller måske i dit sommerhus går vi op i, at arbejdet er udført ordentligt og at du som kunde bliver glad for resultatet.

Hos Tømrer og Snedkermester v. Torben Vinder er vi altid klar på sparring og rådgiver gerne, så vi i fællesskab med dig kan finde den bedste løsning. Vi tænker gerne anderledes og vi påtager os kun projekter vi kan stå inde for. Glarmesteropgaver klarer vi også, hvis du har brug for hjælp til det.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for tømrerfaget:

  • Udskiftning og renovering af tag
  • Nybyg
  • Tilbygninger
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Opsætning af køkken
  • Nye gulve
  • Glarmesteropgaver
  • Reparationer
  • Alle former for tømreropgaver


Har du en byggeopgave, der skal løses af et professionelt tømrerfirma er du mere end velkommen til at kontakte os på 20331561 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi hører gerne om dine byggetanker og glæder os til at hjælpe dig videre.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Tømrer- & Snedkermester for et uforpligtende tilbud

Her finder du Tømrer- & Snedkermester

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Tømrer- & Snedkermester

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrer- & Snedkermester

Firmaet udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Lige meget om du skal have lavet små reparationer, forsikringsskader eller mindre entrepriser, vil firmaet altid være klar med et godt tilbud. Ring for mere info

Hovedkontor

Sdr. Alslev Strandvej 13
4800 Nykøbing F

CVR: 34288348

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen