Tagxperten

Vi leverer løsninger inden for tagrens og tagmaling af eternit, skifer, betontegl og lignende. Vi hjælper også med tagdækning, under- og overstrygning, og facaderenovering. Ring gerne for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Tagxperten

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

TagXperten – tag og facader

Trænger din bolig til at få nyt tag eller få det gamle renset? Eller er I blevet enige om, at facaderne i boligforeningen skal efterisoleres? Så kan du roligt overlade opgaven til TagXperten. Med over 30 års erfaring i faget, har vi spidskompetencerne til både at udskifte taget, men også forny dit gamle tag med rens og maling.

TagXperten udfører opgaver inden for:
  • Isolering (hulmur)
  • Tagrenovering
  • Over- og understrygning
  • Tagrens & tagmaling
  • Facaderenovering
  • Folietag & tagpap
  • Overstrygning og understrygning

Alt med tag og murværk er med andre ord noget TagXperten rykker ud til. Vi kører på hele Sjælland, men laver under– og overstrygninger i hele landet.

Kundeservice og dialog i højsædet

Hos os er et ord et ord. Du kan derfor trygt regne med, at dørklokken ringer til den aftalte tid, når TagXperten er på sagen. Derudover går vi også meget op i både at rådgive og efterkomme kundens ønsker, så vi kan finde en løsning, der passer til netop dit behov.

Vil du også gerne have gjort noget ved facaden eller taget? Så kontakt TagXperten i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan trykke på kontakt-knappen herunder eller ringe direkte på tlf.: 21784317.

Hvad end du er privat boligejer, erhverv eller en boligforening kan du regne med, at vi tager professionel hånd om dit projekt.

Kontakt Tagxperten for et uforpligtende tilbud

Her finder du Tagxperten

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Tagxperten

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?