TA Varmeteknik ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TA Varmeteknik ApS

TA Varmeteknik ApS 

– alt i VVS

Med TA Varmeteknik ApS på opgaven får du både kvalitet i arbejdet, og i den service jeg kan levere på blandet andet Woody, Blackstar og RTB pillefyr. Jeg har stort set alle reservedele på lager, hvilket gør, at du som kunde ikke skal vente længe med en reparation eller udskiftning af dele til dit fyr. Læg dertil, at jeg også kan hjælpe dig med at få dit pillefyr online på Stockercloud. 

Men jeg kan også hjælpe med meget mere. TA Varmeteknik ApS ligger i Brovst, og jeg kører gerne ud derfra i en radius på 40 kilomenter. Jeg har både private, erhverv og boligforeninger som kunder, og hjælper dem med opgaver som: 

  • Nybyg
  • Ventilation
  • Renovering
  • Totalentrepriser
  • Service på pillefyr
  • Nye badeværelser
  • Alt i VVS (undtagen gas)
  • Varmepumper luft til vand og jordvarme.

Stor erfaring inden for VVS-arbejde

Med 12-års erfaring i VVS-faget tør jeg godt kalde mig for ekspert. Det gælder både inden for mit håndværk, men det gælder også når det kommer til kundeservice. En høj kundetilfredshed er nemlig vigtig i mit firma.

Jeg følger altid mit arbejde til ende, og sørger for, at du som kunde er opdateret undervejs. Det gør, at jeg leverer en solid service fra start til slut, og at du føler dig klædt på til, hvad der skal ske hvornår.

Godt arbejde til en fair pris

Jeg lægger stolthed i mit arbejde og stolthed i min service. Det betyder, at jeg er fleksibel og alsidig i både mine arbejdstider, men også i de krav, du som kunde stiller til mig. Prisen på mit arbejde orienterer jeg også grundigt om, så du prismæssigt ved, hvilket leje regningen ender på. Det er altså ingen chok prismæssigt hos mig.

Vil du også gerne bruge mine kompetencer? Så ring allerede nu på 2088 8885 eller brug kontakt-knapperne her på siden. Jeg ser frem til at høre om dine ønsker.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TA Varmeteknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Thomas Skibsted Als Indehaver
20 88 ** **
[email protected]***.dk
TA Varmeteknik ApS Odinsvej 2 9460 Brovst
CVR: 39945916
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du TA Varmeteknik ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu