Laybourn Byg ApS

Laybourn ApS er en enkeltmandsvirksomhed med mig, Martin Laybourn, ved roret. Virksomheden samarbejder med en lang række dygtige underleverandører, hvorfor vi kan løse en bred pallet af opgaver for vores kunder. Vi holder til på Frederiksberg, men kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland – og vi kører også gerne endnu længere for den helt rigtige opgave. Med mere end 30 års erfaring i håndværkerbranchen, kan du trygt kontakte os, hvis du skal have en opgave, der omhandler: 

  • Maling
  • Badeværelse
  • Totalrenoveringer
  • Nedrivning
  • Gulve

Kvalitet til tiden

Hos Laybourn ApS er nøgleordene tid og kvalitet. Vi prioriterer altid at overholde vores kundeaftaler, så du kan være sikker på at vi både står på din dørmåtte til aftalt tid, og at løsningen til dit projekt leveres på det forventede tidspunkt. Uanset tidsrammen går vi ikke på kompromis med den kvalitet, vi udfører løsningerne i – hverken i håndværket eller med materialerne.

En komplet kundeoplevelse

Vi søger altid at give vores kunder en komplet kundeoplevelse og altid at inddrage vores tværfaglige ekspertise til at rådgive  kunderne mod den bedst mulige løsning. Samtidig tager vi vores kunder under armen gennem projektet, så de altid ved, hvor i projektet vi befinder os. Vores tværfaglighed er også med til at gøre projektet mere overskueligt, såfremt projektet kræver eksperter fra forskellige faggrupper. Alt er med andre ord samlet under ét tag.

Vi i glæder os til at høre fra dig

Hvis du er interesseret i et let samarbejde med god ekspertrådgivning samt skarpe, erfarne håndværkere, så kan du trygt kontakte Laybourn ApS. Vi sidder klar på kontaktknapperne her på siden eller på telefonen: 3177 0507 og glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Martin Laybourn Indehaver
31 77 ** ** Vis nummer
31 77 05 07

Laybourn Byg ApS

Gammel Kongevej 88

1850 Frederiksberg C

CVR: 42449806

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Laybourn Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Sammenlægning af lejligheder 1650 København V
1 uge siden
Totalentreprise 3460 Birkerød
1 uge siden
Delvis maling af bolig 2100 København Ø
1 uge siden
Opsætning af nedsænket gipsloft 2000 Frederiksberg
2 uger siden
Udskiftning af gulv 3460 Birkerød
2 uger siden

Det synes kunderne om os

0
5 anmeldelser
3byggetilbud.dk 5 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God kommunikation og flot håndværk. Vi har været rigtig glade for at have Laybourn til projektet.

Anders H., 30 okt. 2023

Kan under ingen omstændigheder anbefales. De er utrolig uprofessionelle i der fremgangsmåde. De overholder ikke tilbuddet ift. aftalte arbejder og medbringer dårlige materialer. Det faglige nive...
Kan under ingen omstændigheder anbefales. De er utrolig uprofessionelle i der fremgangsmåde. De overholder ikke tilbuddet ift. aftalte arbejder og medbringer dårlige materialer. Det faglige niveau er heller ikke på det højeste. Det virker mere som et firma der leder efter det "gode" salg, men kun går efter det "hurtige" arbejde, som samtidig resultere i skader på boligen! Jeg ville gå langt udenom Laybourn Byg ApS!!
Læs mere

Lasse H., 21 sep. 2022

Laybourn Byg har gjort et fantastisk stykke arbejde og vi kan varmt anbefale dem til andre. Arbejdet blev udført efter en aftalt tidsplan, som blev overholdt og vi fik løbende opdateringer og bil...
Laybourn Byg har gjort et fantastisk stykke arbejde og vi kan varmt anbefale dem til andre. Arbejdet blev udført efter en aftalt tidsplan, som blev overholdt og vi fik løbende opdateringer og billeder omkring fremskridt. Efter endt arbejde er de endda kommet igen og har lavet et par småting, for at sikre at resultatet blev, præcis som vi ønskede det. Stort tak!
Læs mere

Andreas H., 08 mar. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Laybourn Byg ApS

Send en forespørgsel til Laybourn Byg ApS